Celik> to víš že jo, blekotej si blekotej

Ale jednou uklouzneš dřív než já chlapečku, o dost dřív... i než ostatní

Tim sem si jistej na 1milion % No snad se ti nic nestane... tvýho mozku by byla škoda...

rád bych ho totiž sežral

ještě zaživa...

rozplesklej a studenej stojí za houby...

No náhodou houby já rád... ale nooo prostě tak...
řeknu to jinak ty debile.... zkus si řídit to samý auto bez ABS na sněhu a s ABS... v noci kdy prdlajs vidíš ve vánici, pořádný vánici... ty svý kecy si nech pro pani blažkovou do JZD!
Nerad bych jel před tebou s tim žes mě nabořil... asi bych byl hooodně nasranej a kdybys nenabořil mě tak máš čelní střet... stačí si vybrat... co máš radši...
PS: víš naprostý kulový... auta na rallye maj samozřejmě ABS a další asistenty... když jedou na sněhu... nebuď blbec...
Nesnaž si nějak zdůvodnit to že je to drahý a nemáš na to... když na to nemáš, neni celica auto pro tebe... je spousta jiných... i bez ABS aby ti to vyhovovalo.
Ale i jinak z praxe... byl říjen/listopad.... silnice všude cajk... sjíždíš na barrandov kde je retarder, šlápneš na brzdu a místo toho...kop kop kop... oleeee???? No nekecej... fakt to bylo zmrzlý? Nebo si to auto vymyslelo? a je to závada ABS?

Až tak sem to párkrát nechápal... Problém Barrandova je že tu je větší zima než v celý praze a je tu sníh a led všude... ale nebyl vidět... led... ale klouzalo to... po tom co mě to nakopalo do nohy sem to pochopil... byl tu led a všude... jo poděkoval sem ABS ani nevim jestli to bylo v celice nebo v Subaru XV... ale pamatuju si to moooc dobře.... jinak bych totiž retarder přejel v 70 místo 20 a sejmul všechny auta kolem parkující....
Je to šikovná věc. A nikdo nemůže tvrdit opak. NIKDO dokonce sem si řikal ty krááávo to je famozní technologie... úžasný... Holy shit...