Čidlo ABS přední st 162

vše ohledně modelové řady Celica
Kubrt
Věčnej rejpal

Re: Čidlo ABS přední st 162

Příspěvek od Kubrt »

Jak pise Pavo neni prdel to vytahnout, sam jich mam tak 8 ale i z tehlici. Jednou jsem to pro nekoho kuchal a uz to neudelam. Zadrbal jsem cely dopoledne jedno znicil a kdyz jsem chtel 500 + postu tak jsem byl pica predrazena. Takze kdo ma si nechava a nebo se mu s tim nechce jebat. Lidi si neuvedomujou, ze i kdyz jde kolikrat o vrak tak clovek nad tim stravi cas, demontazi a tak. Cas ktery muzu travit jinak ... abych to pak posilal za 3kc/kg? :-D :-D

Vim tak o dvou lidech jeste co maji. Ale urcite maji hodne podobnej nazor na tu jebacku okolo, vidim ze mlci :-D

Otazka je spis jakou ma to cidlo cenu? Aby to za to stalo .... I kdbyby 6t tak osobne na to kaslu :-) KOlik jsi ochotny za nej dat? Treba nekoho motivujes ...

Kdybych osobne nemel tak bych jednoduse zkusil koupit za petikilo neco z tohodle https://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/ ... toyota_500

a ve finale zjistime ze Toyka pouziva jedno a to same dodnes ...

Si pamatuju ze kdysi jsem si pro jedno musel zajed, zaplatit a pak sam vymontovat :-D stalo me 1500,- a ano zkurvil jsem ho :-D
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Celik
Řidič

Příspěvek od Celik »

Microne, to, ze bez nej neumis brzdit, neznamena, ze to nejde. Jezdilo se bez nej odjakziva a svete div se, lidi dal ziji. Ale chapu, ze kdyz jako hnup zadupnes brzdy a jeste, nedejboze, zacnes zatacet, tak ABS je pro tebe potreba. Proc je u zavodnich aut normalni, ze nemaji ABS (popr. sportovni abs)? Tvoje kecy vetsinou ignoruju, protoze te beru jako normalniho pacienta psychiatrie a ti, v drtive vetsine, za svoji blbost nemuzou, ale toto me uz nasralo.
Obrázek
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Celik> to víš že jo, blekotej si blekotej :-) Ale jednou uklouzneš dřív než já chlapečku, o dost dřív... i než ostatní :biggrin: Tim sem si jistej na 1milion % No snad se ti nic nestane... tvýho mozku by byla škoda... :biggrin: rád bych ho totiž sežral :-) ještě zaživa... :biggrin: rozplesklej a studenej stojí za houby... :biggrin: No náhodou houby já rád... ale nooo prostě tak... :biggrin:

řeknu to jinak ty debile.... zkus si řídit to samý auto bez ABS na sněhu a s ABS... v noci kdy prdlajs vidíš ve vánici, pořádný vánici... ty svý kecy si nech pro pani blažkovou do JZD!
Nerad bych jel před tebou s tim žes mě nabořil... asi bych byl hooodně nasranej a kdybys nenabořil mě tak máš čelní střet... stačí si vybrat... co máš radši...
PS: víš naprostý kulový... auta na rallye maj samozřejmě ABS a další asistenty... když jedou na sněhu... nebuď blbec...

Nesnaž si nějak zdůvodnit to že je to drahý a nemáš na to... když na to nemáš, neni celica auto pro tebe... je spousta jiných... i bez ABS aby ti to vyhovovalo. :biggrin:

Ale i jinak z praxe... byl říjen/listopad.... silnice všude cajk... sjíždíš na barrandov kde je retarder, šlápneš na brzdu a místo toho...kop kop kop... oleeee???? No nekecej... fakt to bylo zmrzlý? Nebo si to auto vymyslelo? a je to závada ABS? :-) Až tak sem to párkrát nechápal... Problém Barrandova je že tu je větší zima než v celý praze a je tu sníh a led všude... ale nebyl vidět... led... ale klouzalo to... po tom co mě to nakopalo do nohy sem to pochopil... byl tu led a všude... jo poděkoval sem ABS ani nevim jestli to bylo v celice nebo v Subaru XV... ale pamatuju si to moooc dobře.... jinak bych totiž retarder přejel v 70 místo 20 a sejmul všechny auta kolem parkující....
Je to šikovná věc. A nikdo nemůže tvrdit opak. NIKDO dokonce sem si řikal ty krááávo to je famozní technologie... úžasný... Holy shit...
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

micron píše:... auta na rallye maj samozřejmě ABS a další asistenty...
Ale,ale,ale.... to pán vyčetl kde? :) Microne souhlasím s tebou o užitečnosti ABS pro běžného řidiče,o tom že auto zůstane řiditelné. Bohužel generace tvého ABS,a už jsem to jednou psal je spíš nebezpečná. Neumí vyhodnotit skluz jedné nápravy a při takové situaci odbrzdí celé auto. Tvoje subaru už má samozřejmě několikátou generaci ABS a tam jeho funkci nezpochybnuji. I když já raději spoléhám sám na sebe. Se stejným systémem ABS jako ty máš v celice jsem měl nehodu na Palackého mostě ve směru z centra. Na konci mostu je semafor a tam stálo auto,pršelo. Jel jsem cca 40km/h a přibrždoval,najel na mostní ocelovou dilataci,ABS vyhodnotilo smyk a odbrzdilo a už jsem byl v kufru stojícího auta. :) Kdyby ABS nebylo,tak by prostě kola co byla na asfaltu normálně auto zabrzdila.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „Celica“