Ano, tohle potvrzuji. Stává se mi to pokaždé, když tamtudy jedu. Já, předpisově sto třicet plus, vpravo prázdno, vlevo šňůra těch, co jedou kolem stošedesáti. A vprostřed exot stovkou. Nereaguje na blikání, nereaguje na troubení. Vlastně mě ten člověk nutí buď k tomu, abych ho objel zprava, nebo abych zrychlil na těch sto šedesát a vyl s vlky v levém pruhu.biscuit píše:ja po d1 denne rozhodne nejezdim a tuhle situaci tam zarucene zazivam pokazdy, kdyz tamtudy jedu. a fakt to nejsou zadny extremni skvirky, ale diry jako prase, kam se proste nezaradi jen ignorant.
Tohle je ale v pořádku. Ve městě se nejedná o předjíždění, ale o souběžnou jízdu ve více pruzích. A specielně na JS je pravý pruh většinou zdaleka nejrychlejší.petrbk píše:Mě teda nikdy nenapadlo předjíždět někoho v prostřednim přes všechny pruhy, když já jedu v pravym. Typickej příklad je třeba jižní spojka za barranďákem směr štěrboholy. Levej a prostřední jsou plný, ale pravej je poloprázdnej. Seknu to rovnou do pravýho a valim.
Tohle už v pořádku nenípetrbk píše:Třeba nedávno na D11 děděk v octávce v levym 110. Já nikdy netroubím a neblikám. Když někoho dojedu, tak čekám na něj co udělá. Stejně tomu tak bylo v tomto případě. Jedu za nim asi kilák, měl několik příležitostí uhnout, neudělal. Tak z prava. Dostal jsem asi 10x dálkovejma
petrbk píše:Jsou dvě věci, co mě na tý silnici fakt sejřej. Že lidi neustále něco lověj v těch zasranejch telefonech. Já chápu, že je strašně nutný napsat přes fejzbůček svý starý, že jí tam večer našroubuju svýho masivního bambokláda a ideálně si ho ještě vyfotit a poslat jí to. Ona mu na to samozřejmě musí odepsat, jak se strašně těší až ho bude mít až v podpaží a na oplátku mu pošle svý ceciáše. Ale sakra ten člověk pak jede jak vožralej přes pruhy. To vidíš, když za nim jedeš, jak pomalu jede přes čáru a cukho zpátky do svýho. Jedeš kolem něj. Bum, telefon v ruce. Blinkry v tomhle případě už dávat nemůže, protože další ruku už nemá. Nehledě na to, že takovej člověk už vůbec nesleduje co se dějě za nim. Takže když takovýho dojedeš, tak smůla. Opět zprava, podíváš se co tam dělá. Bum, telefon v ruce. Takhle do mě třeba málem nejela typka s golfem. Takže telefony a používání pruhů. Z toho se mi jednou propálej trubky v zažívacim traktu. Bůh ví jestli já ty prášky nežeru z tohohle.
já je ale předjíždím zleva přes všechny pruhy a zase zpět do pravéhoOndraj píše:Pavo.B. píše:Já už z toho taky nemůžu, banda idiotů s mlhovkama
stejně jak když se jede na dálnici D1 na Prahu ve třech pruzích a všichni idioti jedou uprostřed a musím je z krajního pravého pruhu objíždět jak kokot
Objíždět zprava taky není zrovna moc, čím se chlubit. Pravý pruh bývá často nejméně rovný, vyjeté koleje apod.,