Jsme národ tupých mlhovkářů?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Ondraj
Navigátor

Re: Jsme národ tupých mlhovkářů?

Příspěvek od Ondraj »

Ok, končím, co jsem k tomu potřeboval napsat, napsal jsem, teď budu ve skupině idiotů :) Konečně už vím, kdo tam na mě furt bliká a předjíždí zprava :biggrin: :biggrin:
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla Verso 1,8 (2004-2019)
Corolla
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

Jasně zapřemýšlím, je potřeba vědět, kdo jediný tu měl pravdu :bigups:
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

biscuit píše:ja po d1 denne rozhodne nejezdim a tuhle situaci tam zarucene zazivam pokazdy, kdyz tamtudy jedu. a fakt to nejsou zadny extremni skvirky, ale diry jako prase, kam se proste nezaradi jen ignorant.
Ano, tohle potvrzuji. Stává se mi to pokaždé, když tamtudy jedu. Já, předpisově sto třicet plus, vpravo prázdno, vlevo šňůra těch, co jedou kolem stošedesáti. A vprostřed exot stovkou. Nereaguje na blikání, nereaguje na troubení. Vlastně mě ten člověk nutí buď k tomu, abych ho objel zprava, nebo abych zrychlil na těch sto šedesát a vyl s vlky v levém pruhu.
Jsem rád, že ten exot teď má i něco jako jméno :D
---------------------------------------------------------
Co mlhovky, vážení, nic? Souhlas, nesouhlas.....?
Micronovy výlevy pomíjím; ten už má chudák delší dobu přebráno 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

2: Jimmi

Zase nemůžu být všude ;)

Jo a ty mlhovky zásadně zapínám na dálnici, aby mě bylo dobře vidět v prostředním pruhu při té 100 :mrgreen:
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
Ondraj
Navigátor

Příspěvek od Ondraj »

Když ja nějak neumím chodit do hospody.
Jinak máš pravdu v tom, že pokud pomineme humor, tak jde samozřejmě o sakra závažné věci.
Mě ale pořád daleko daleko víc než řidiči v prostředním pruhu vadí např. ti s telefonem v ruce. Tam cítím, že mě na životě ohrožují zásadněji. Pak nemám hodně rád např. předjíždějí přes dojitou čáru, to jde vždycky o něčí život. A na dálnici se často setkávám s tím, že kamion začne předjíždět a nedá směrovku, prostě to tam střihne, on je větší.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)

historie:
Corolla
29Carlos
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 29Carlos »

Pánové já myslím, že jste založili další úplně zbytečný téma... Nechte to Blesku, Novinkám, nebo iDnesu... :mrgreen:
Ty kterejch se to týká, a náhodou si to tu přečtou, se totiž dělej na dvě skupiny. Buďto nevěděj co po nich chceš, nebo je jim to u prdele, protože voni přece můžou všechno, páč přece máme tu demokracii...
Já osobně, i když mně to docela sere, si začínám připouštět, že jsme prostě národ ..., no... úplně nevím, jak to slušně opsat... :?
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Karlosi, copak Ty neznáš to úsloví o tom, že boj s blbostí se sice nikdy nedá vyhrát, ale běda, když s ní bojovat přestaneme.....? :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
indet
Manager Týmu

Příspěvek od indet »

Pro mne jsou například s podzimem a zimou přední mlhovky životní nutnost.
Brzo ráno při cestě do práce a večer při cestě z práce už mě několikrát zachránili.
Před čím? Před srnami, daňkem, nebo divočáky. Někdy brzdím i 3x během jedné cesty.
U Versa svítí k prdu, ale u Octavie II pomohou protože osvětluji prostor vedle cest - příkopu.
Samozřejmě že když jede auto do protisměru, nebo když ze někým jedu tak je vypnu.
Ano i mě vytáčí když jedu za někým přes město, mlha nikde, světlo a on pálí zadní mlhovkou, nebo vším co má..
A o jízdě prostředním pruhem ani nemluvím, to mě vytáčí do rudu.
Silnice prázdná a on si to šine prostředkem.
Pro jejich ignorantství aby je člověk předjížděl přes dva pruhy.
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Mě teda nikdy nenapadlo předjíždět někoho v prostřednim přes všechny pruhy, když já jedu v pravym. Typickej příklad je třeba jižní spojka za barranďákem směr štěrboholy. Levej a prostřední jsou plný, ale pravej je poloprázdnej. Seknu to rovnou do pravýho a valim. Třeba nedávno na D11 děděk v octávce v levym 110. Já nikdy netroubím a neblikám. Když někoho dojedu, tak čekám na něj co udělá. Stejně tomu tak bylo v tomto případě. Jedu za nim asi kilák, měl několik příležitostí uhnout, neudělal. Tak z prava. Dostal jsem asi 10x dálkovejma :biggrin: Jsou dvě věci, co mě na tý silnici fakt sejřej. Že lidi neustále něco lověj v těch zasranejch telefonech. Já chápu, že je strašně nutný napsat přes fejzbůček svý starý, že jí tam večer našroubuju svýho masivního bambokláda a ideálně si ho ještě vyfotit a poslat jí to. Ona mu na to samozřejmě musí odepsat, jak se strašně těší až ho bude mít až v podpaží a na oplátku mu pošle svý ceciáše. Ale sakra ten člověk pak jede jak vožralej přes pruhy. To vidíš, když za nim jedeš, jak pomalu jede přes čáru a cukho zpátky do svýho. Jedeš kolem něj. Bum, telefon v ruce. Blinkry v tomhle případě už dávat nemůže, protože další ruku už nemá. Nehledě na to, že takovej člověk už vůbec nesleduje co se dějě za nim. Takže když takovýho dojedeš, tak smůla. Opět zprava, podíváš se co tam dělá. Bum, telefon v ruce. Takhle do mě třeba málem nejela typka s golfem. Takže telefony a používání pruhů. Z toho se mi jednou propálej trubky v zažívacim traktu. Bůh ví jestli já ty prášky nežeru z tohohle.
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

petrbk píše:Mě teda nikdy nenapadlo předjíždět někoho v prostřednim přes všechny pruhy, když já jedu v pravym. Typickej příklad je třeba jižní spojka za barranďákem směr štěrboholy. Levej a prostřední jsou plný, ale pravej je poloprázdnej. Seknu to rovnou do pravýho a valim.
Tohle je ale v pořádku. Ve městě se nejedná o předjíždění, ale o souběžnou jízdu ve více pruzích. A specielně na JS je pravý pruh většinou zdaleka nejrychlejší.
petrbk píše:Třeba nedávno na D11 děděk v octávce v levym 110. Já nikdy netroubím a neblikám. Když někoho dojedu, tak čekám na něj co udělá. Stejně tomu tak bylo v tomto případě. Jedu za nim asi kilák, měl několik příležitostí uhnout, neudělal. Tak z prava. Dostal jsem asi 10x dálkovejma :biggrin:
Tohle už v pořádku není :( (ačkoliv uznávám, že někdy není zbytí :( )
petrbk píše:Jsou dvě věci, co mě na tý silnici fakt sejřej. Že lidi neustále něco lověj v těch zasranejch telefonech. Já chápu, že je strašně nutný napsat přes fejzbůček svý starý, že jí tam večer našroubuju svýho masivního bambokláda a ideálně si ho ještě vyfotit a poslat jí to. Ona mu na to samozřejmě musí odepsat, jak se strašně těší až ho bude mít až v podpaží a na oplátku mu pošle svý ceciáše. Ale sakra ten člověk pak jede jak vožralej přes pruhy. To vidíš, když za nim jedeš, jak pomalu jede přes čáru a cukho zpátky do svýho. Jedeš kolem něj. Bum, telefon v ruce. Blinkry v tomhle případě už dávat nemůže, protože další ruku už nemá. Nehledě na to, že takovej člověk už vůbec nesleduje co se dějě za nim. Takže když takovýho dojedeš, tak smůla. Opět zprava, podíváš se co tam dělá. Bum, telefon v ruce. Takhle do mě třeba málem nejela typka s golfem. Takže telefony a používání pruhů. Z toho se mi jednou propálej trubky v zažívacim traktu. Bůh ví jestli já ty prášky nežeru z tohohle.
:D :D
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

TakTak. Koľkokrát vidím v luxusných SUV či limuzínach týpka s mobilom pri uchu. Kedy sa konečne naučia aj títo používať handsfree? Toto jedno nepochopím. Vždy keď idem do auta tak skontrolujem či mám zapnutý bluetooth, nič viac na to netreba.
Mám takého kolegu. Má BMW 5. Furt keď niekam spolu ideme a jemu zazvoní mobil, tak ho loví z vrecka. Keď sa ho potom pýtam, prečo nepoužíva bluetooth handsfree, povie citujem: "Tak, nestaraj sa."
Čo na to môžeš povedať? Proste chuj.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Tak ono se to netýká jen majitelů vozidel za miliony ale i těch vrán za pár tisíc. Ono samotný telefonování není tak špatně jako opravdu to, že místo toho abys čuměl dopředu klopíš neustále oči dolu. Někteří jsou tak zodpovědní, že si telefony dávaj před sebe do zornýho pole :biggrin:
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

Ono je to o tom, že tie luxusné káry majú handsfree zabudované určite. Takže si stále pomyslím, že tento kripel to v aute má a nepoužíva. Lebo keď vidíš nejakého týpka vo felícii s mobilom na uchu, tak ťa to nerozčúli, lebo handsfree jednoducho nemá.
A netvrdil by som s takou istotou, že samotné telefonovanie nebezpečné nieje. Napríklad môj otec, keď zdvihne zvoniaci telefón, zastaví všetku ostatnú činnosť. Povedzme keď mu zazvoní mobil keď otvára dvere na aute že chce ísť dnu, tak zdvihne a začne telefonovať a stojí pri otvorených dverách. Musím vyjsť von a dostrkať ho do auta na sedačku, zavrieť dvere. Lebo sa inak nepohneme ďalej keď má polhodinový hovor. Úplne to pohltí všetku jeho pozornosť. Preto keď je za volantom tak mobil pre zicher radšej nedvihne.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
buckyskentucky
Řidič

Příspěvek od buckyskentucky »

Mlhovky u Corolly lze považovat za denní svícení.19Watová šlupka svítí jak bludička 10 m před auto.Origoš svítí jen přední ledky,takže přepnu na parkovačky ,tím se rozsvítí i zadek+bludičkové mlhovky.Neměl jsem s tím nikdy problém.
Corolla 2014 1.6 Valvematic 97 kw 6M/T + paket exclusive - Bílá bez doplatku
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ondraj píše:
Pavo.B. píše:Já už z toho taky nemůžu, banda idiotů s mlhovkama

stejně jak když se jede na dálnici D1 na Prahu ve třech pruzích a všichni idioti jedou uprostřed a musím je z krajního pravého pruhu objíždět jak kokot

:|

Objíždět zprava taky není zrovna moc, čím se chlubit. Pravý pruh bývá často nejméně rovný, vyjeté koleje apod.,
já je ale předjíždím zleva přes všechny pruhy a zase zpět do pravého :idea: a asfalt před prahou je všude novej parádní, jinde moc tři pruhy na dálnici nejsou, kaminony zvlast v neděli večer moc nejedzí a třeba tam jede úplně sám 110-120 a já ho jen dojedu a to se stává skoro pokaždé když tam jedu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“