mě stan a spacák vůůbec nevadí, a když někdo veme gril, uhlí a někdo zas to maso, tak já to rád sním

fannda: tak zkus to letišťátko, nebo ten velkej betonovej plac, aby se nějaké letiště neurazilo, vyzjistit co a jak by bylo, ať víme

Tak takovýhle podmínky teda neberu, tos mě nepotešilfannda píše:pro tebe že si kamárád 200kč na hodinu parkovné a 600kč nocleh na osobu.petiss2.0Gti píše:A proč bysme rovnou nemohli spat u tebe když bydlíš kousek od Nových Mlýnů????fannda píše:Není problé si to letiště zamluvit a je klid.A pod stan se dá také.ale asi budu spát v autě![]()
2Artie: jako že by se to udělalo vždy od pátku odpoledne dejme tomu do nedělního odpoledne??![]()
Ps jo a ještě ti vyměním motor![]()
![]()
![]()
No tak k Radusovi na zahradu by se pár aut naskládalo, ale nevím jak by se na to tvářil. Já s Celerákem bysme před naši (prakticky babiččinu) zahradu nacpali tak 3 auta, zbytek na cestu kolem, to by nebyl problémArtie píše:No, třeba dvakrát, třikrát za ty letní měsíce =) Jednou do toho "mýho", podruhý do toho "fanndovýho" a potřetí to zaparknem u Rudé trojky na zahraděpetiss2.0Gti píše:2Artie: jako že by se to udělalo vždy od pátku odpoledne dejme tomu do nedělního odpoledne??![]()
no jak pro koho, pro tebe by to byl trapas, pro ostatní asi prdel k popukáníRadus2,0Gti píše:hele je tu tolik srazů, že se již ani neorientuji, chtělo by to nějakou rekapitulaci. Nějakou tabulku, tam datum a místo, aby nedošlo k tomu, že bude sraz někde a přijedu jinam, bylo by to asi trapný, že???
bereme Tě!garfielld píše:koukám že Celicáři sou asi nejvíc družní![]()
btw je fakt že bych klidně někam vyrazil taky:)
konečně rozumná řeč holkaArtie píše: Mno, jináč já zejtra vyzjistím o který kemp by se přesně jednalo a o které to letiště a tak... =) prostě budu teda zjišťovat, když by lidičky jeli =)
garfielld píše:koukám že Celicáři sou asi nejvíc družní![]()
btw je fakt že bych klidně někam vyrazil taky:)
no, poté co sem se před chvílí něco dověděl tak nevim esi se tam objevim, snad jo...Artie píše: Jak konečně? Tě asi kousnu... a nebo tě spořádáme ve Čt
no je to spíše k čtvrtečnímu srazu než k tomu na mlýnech, takže to nebudu dál rozebírat a zaplácávat to tuArtie píše: Přivez problém s sebou...vezmeme lopatu a půjdem ho zakopat na příslušná místa =)
No jestli jsem to dobře pochopil tak Artie asi myslela tím příslušným místem právě hřbitovCelerak2.0Gti píše:no je to spíše k čtvrtečnímu srazu než k tomu na mlýnech, takže to nebudu dál rozebírat a zaplácávat to tuArtie píše: Přivez problém s sebou...vezmeme lopatu a půjdem ho zakopat na příslušná místa =)