Jimmi a Biscuite mate plne pravo nesouhlasit s mym nazorem a verejneho prezentovat, stejne tak jako delam ja v tomto tematu a je to tak spravne, nejsem zrovna ten typ cloveka, ktery tahne se stadem a za svuj zivot jsem na podobne vystrelky proti sve osobne zvykly
Pokud jste teda nepochopili moji sarkastickou narazku na Bohemia, Moravia a Silesia, tak ne opravdu nejsem kluk z moravy, ktery se citi diskriminovan tim, ze se rika Cesko a chybi tam ta morava, to byl opravdu jen vtipek, ale vedel jsem, ze jsou taci, kteri se toho presne chyti...
Ale proste Czechia memu uchu nelahodi, stejne tak, jak najdu stare auta od Toyoty, ktere nelahodi memu oku, ale protoze se tady 99% lidem libi, opravdu nazor menit nebudu.
biscuit píše:to se proste tak stane za par dekad samo. nevim, proc ti to vubec prijde zpochybnitelny. a ze nekde mluvej jinak nez anglicky? co na tom zalezi? oni prejimaj vsechno
Tak tady se hluboce mylis, zaprve se uz toho rozhodne nedozijes. Za druhe byls nekdy ve Spanelsku nebo v Jizni Americe? Ne tam opravdu na anglictinu serou, tam opravdu drtiva vetsina lidi neni s tebou ochotna mluvit anglicky a tam se proste bude rikat nadale República Checa, bez ohledu na to, co si tady budou lidi mezi sebou vykladat a myslet si cokoliv jineho, je hodne kratkozrake a prirovnal bych to zivotu v uzavrene bubline bez vazby na vzdalenejsi okoli.
BTW ve spanelsky mluvicich zemich jsem za posledni 4 mesice byl 3x na ruznych mistech, mezi ruznymi vrstvami lidi a vzdy se ukazalo to, co pisu.
Jimmi píše:Musím říci, že nikde v Severní Americe a Mexiku jsem se s pojmem Czechoslovakia nechytal.
No v Mexiku tezko, kdyz se tam Czechoslovakia nerika, ale to uz jsem psal 3x.
No a na zaver Biscuite a Jimmi, nevim proc chcete docilit toho 100% souhlasu diskutujicich a proc by meli lidi s vlastnim nazorem konvertovat na Vase uvazovani.
Ja mam nazor odlisny a mam na to plne pravo