ToyotaTouch 2 - USB

vše ohledně modelové řady Yaris
hp500
Člen Týmu

Re: ToyotaTouch 2 - USB

Příspěvek od hp500 »

Niektore som myslel tie ktore predtym ked to bolo rozhadzane prehralo a v playliste uz nie.
Yaris 1.33 Premium Red '15
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Oh, OK..... tak to pardon.. :-) Treba to bude maximalnim moznym poctem skladeb v jedne slozce, ne? :-))))
Back in Czech.
hp500
Člen Týmu

Příspěvek od hp500 »

Nemam ich tam az tak moc, max 30-40 v jednom albe...
hp500
Člen Týmu

Příspěvek od hp500 »

Tak na zoradenie do albumov pomohol sw mp3tag. Zmenil som nazov albumu, rok vydania na kazdy album iny a tiez zaner na bez zanru a nakoniec ocisloval kazdu mp3 v albume. Vyzera to tak ze uz to je pekne nahodene a cita to spravne.
Stve ma uz len jedna vec, ako som uz raz pisal, stale ked vypnem motor a opat nastartujem, pamata si poslednu skladbu, ale uz ukazuje 1/1 a teda hra ju stale dookola az kym opat nevyberiem album a skladbu a potom uz ukaze spravne napr 3/15 a potom hra dalej, ale pri tom starte je to otravne stale vyberat, najma ak jazdim po meste a startujem viackrat. Nemate niekto skusenost ako to zmenit? Dakujem
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Tak o vikenfu to zkusim pomoci toho programku zmenit. Mozna koupim jeste rychlejsi flashku, dost dlouho mu to trva nez nacte tech cca 1200 songu z toho je vsechno azbuka, ptz jina hudba u me nejede nez ruska, ukrajinska a trocha balkan :D s tim otravnym nacitanim po kazdem startu to mam stejne, ale kdyz hodim tu samou flashku do ayga, tak to nedela a v aurisu 2015 take ne, takze bych videl problem v softwaru...chybi i plynulost a reakce jaou teochu mdle a kdyz jsem patral po netu, tak stejny problem maji i v zahranici.
hp500
Člen Týmu

Příspěvek od hp500 »

Balkan mam aj ja, yu hity 8) :lol: :bigups:
Ale ked dam album "vsetky skladby" tak to nerobi, dufam ze vydaju aktualizaciu a opravia to. Inac ako sa tam aktualizuje sw? Da sa doma ci treba v servise?
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Nemas nejaky verejny playlist, ze bych doplnil twn svuj? :) Aktualizace by mela jit pres usb normal, jen jawm jeste nepatral, zda vysla novejsi verze firmwaru :)
Brutto
Člen Týmu

Příspěvek od Brutto »

Tak ak sa mozem k tomu vyjadrit, pekne ma tato vecicka na inak suprovom aute nastvala. Ani vo sne by ma nenapadlo, ze japonci by toto nemali zmaknute... USB kluc, ktory mi v pohode fachcil na 6 rocnej Altei XL prehodin do novucickeho Yarisu a bac :) Ten porod v podobe skusania ako nahrat skladby do priecinkov som si tiez absolvoval. Dokonca som prisiel aj na to, ze system neberie vsetky formaty playlistov, ale len jeden vybrany. No napriek tomu takisto neviem docielit, aby to hralo vsetky skladby. Tak na zaklade tu napisaneho teraz skusam pomocou mp3tagu. Zatial menim iba nazov albumu tak, aby bol vo vsetkych skladbach v jednotlivych priecinkoch rovnaky. Na zmenu datumu, interpreta, alebo nazvu skladby som este psychicky nedospel. Obavam sa, ze pokial to budem musiet spravit, tak radsej zoberiem na ten "multimedialny system" kladivo. :) Momentalne je to v takej situacii, ze USB radsej vobec nepouzivame, nakolko je to tak na jednu minutu do vytocenia celej posadky auta :) Inak aj krokovanie volume a celkova odozva na "touch" su tam strasne riesene. Ale zasa to auto je jedno z najlepsich, tak toto beriem ako taku nutnu dan :(
eviz
Člen Týmu

Příspěvek od eviz »

Hudbu na USB jsem seřadil do alb,prostě jsem to přejmenoval - co složka to jednotný název alba..Akorát když navolím album -hraje ,po zastavení a vypnutí motoru,tam dost často skočí jiné album.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“