Tomiq píše:Prozradíš více? Cena, výbava, nájezd, stav? Před měsícem jsem si přivezl z r. 01. Zajímalo by mě srovnání.
Já jsem si nechal LPG namontovat tady.
ahoj, tak se taky pochlub
cena v inzerátu 7900, ale vzhledem ke sjetým pneu a chybějící roletě v kufru nakonec 7500,-, tedy čistě auto, bez poplatků. bez zimáků, ty budu muset taky pořešit. výbava - myslím že je to linea luna, k maximu chybí navigace/resp. parkovací kamera, kožený židle a střešní okno a možná další věci o kterých ani nevím.
má to elektr. dovírání šoupaček, sklopný zrcátka, vyhřívaný židle, tempomat atp.. ale spousta věcí je už asi v základu.
nájezd jsem psal - 194.000km. stav odpovídající nájezdu. je to po jednom majiteli a zdá se, že byl celkem pečlivý - interier zachovalý až na tu jednu zásadní bolístku - rozdrbaný levý polštář sedáku u řidiče. ale to měly snad všechny previe. majitel to asi už dřív pečlivě sešil, ale bude se to drbat dál, látka je prostě zteřelá. tak to pak vyřeším potahem.
-kastle ok až na pár šrámů, podvozek v pořádku, pouze lehká běžná koroze. tlumiče jsou ok.
akorát budu muset koncem roku koupit novou bandasku na plyn, tahle bude po 10 letech končit.
co jako jediný mě zaráží, je dost ztuha jdoucí pedál spojky, musím se na něj nezvykle silně tlačit. to jsem u jiných aut nepoznal. takže dotaz na ostatní - máte to taky tak?
při výběru jsem měl ještě v hledáčku jednu starší (2003) v automatu, v Berlíně, ale byla jen 6 míst a potom jedna modrá u Drážďan, ta byla super, taky LPG a rok 2005, ale za 9000.
..a teď mi pod okny parkujou dvě stříbrný toyoty..