wow

ty sis vyžebral červený????!!!! no to si děláš kozky

... no vždycky rád tohle vidim, protože pak si uvědomim že nejsem úplně "mimo" ale jsou hustší případi

pak mam takovej pocit že sem postiženej "jen trochu" infekcí celica, drogou

jsou i víc!!! a to je dobře

tradada já sem úplně normální tramtadada... mam obyčejný tesla černý kábly tramtadada

Looney Tunes

Tys je musel pěkně rozhodit... jako oni dělali na zakázku červený????!!!! to si děláš kozy

jestli je to tak, tak si objednej ještě znova sadu T638B a použij ten kabel jestli ti teda nebude vadit až tak moc že je černej
Hugo> neřeš NGK a Denso... máme tu TESLA za málo peněz hoooodně muziky... i červený si můžeš objednat tak to si děláš kozy

se divim že ho neposlali do prkvančic... ale vyrobili to... to je famozní přístup

neuvěřitelný...

Mno pro mě byla a je prioritní než barva funkčnost a kvalita... po dekodování a pochopení... to je to důležitý. A jo sem spokojen, na 100% TESLA je firma za kterou se nemůžu a nikdy nebudu stydět... naopak... škoda že nemaj reklamní předměty... klidně bych si koupil triko, mikinu, kšiltovku... batoh... jo ihned... za tuhle značku bych se bil

kvalitka... sem fakt hrdej že na každým startu celicy se podílej český kabely.

ps: NGK a DENSO je historie... čo bolo to bolo... teď se jede na TESLA.
Stan> buď v pohodě... 3SGE nestartuje na "drnc"... chvíli mu to trvá než se rozšlape... když neni zahřátej... to ber jako fakt... než začne fachat lambda... atd... chvíli mu to trvá no, na tom neni nic špatnýho... jakmile je to zahřátý a např na benzince si koupíš pívo... a nastaruješ, naskočí to jako fest rychle... prostě 3SGE to chvíli trvá než se zapojej všechny systemy... ECU, Lambda, elektronika, čerpadlo... do ideálu... tak to prostě je

mimochodem i takový subaru XV studený po startu může dělat jakoby to nebylo normání...

jak kope do stran a umí roztřást, rozvibrovat Boxer celý auto i s posádkou

tak to má ale bejt... je to supr

miluju to... člověk cejtí tu energii v celým těle jak se rozjíždí Boxer subaru.... miluju to!!!! tu vibraci!!! tuhle vibraci umí ale jen Boxer... pro hodně lidí musí bejt nepříjemná... ale je to úúúúúúúúúúúúúžasný

jak to jde do stran... nejde si toho nevšimnout... ten motor vibruje celým tělem řidiče i spoljezdce... to je famozní

fakt se mi to líbí... když cejtim motor i v kostech

tu frekvenci... celica má taky svojí frekvenci... ale jinou... obě jsou nádherný... obě frekvence jak 3SGE Yamaha tak Subaru Boxer mý tělo miluje

je tam rytmus... ale subaru má jinej... oba ty rytmy jsou ale skvělý...
Já sem si našel kábly ke svý celice a jsem spokojen... pokud někdo neni spokojen, nebo nemá "šajn": stačí zavolat sem: 724 341 996 pan Mařík TESLA... moc hodnej, sympatickej týpos... rád pomůže...

+ doporučuju se stavit v Tesle osobně... hezkej výlet...
Gramo> ano je pro foura... kabely maj 3SGE a 3SGTE stejný... celou dobu... jen je rozdíl 1989-1992 a 1992-1994 kapišto?

a stejnej rozdíl je v MR2 který to maj ale jinak ročníkově posunutý...3SGE a 3SGTE jak již bylo řečeno... ale jsou to ty samý kábly... logicky stejný motory... resp. jedinej důvod proč vzniknul tenhle bordel je ten, že se to začínalo kopírovat... a tak toyotu napadlo změnit koncovky... aby v tom byl guláš... systematickej guláš... místo DIN...voalá... 5mm aby klient přišel do toyoty a řek tady to mi nesedí... oni ti řeknou to neni originál... ten máme my... a cálujese... cálung jaja

(to samý byl bordel v mobilech než se všichni dohodli na microUSB)... podobnej případ.... Ale tohle byla minulost... ale jako dá se říct dobrej dost dobrej podFUCK... toyota... fungovalo to asi pár let... funguje to nadále... jen že... u toyoty ti řeknou že už kabely nemaj

ale už NE.

jo kabel od rozdělovače k cívce umí kdo? TESLA a máš ho zdarma k sadě... jinak máš prostě smůlu...
ale hrabeš se v tom pěkně, za to tě chválim... taky sem se v tom hrabal před tebou máš velký +++++++