Zaruku by si každý servis mel nást ze zákona,m pokud přistoupíš na jejich podmínky abys ušetřil třeba 5 tis pak se nediv. Kupovat starší 4/7AFE z vrakáče je jízdenka do pekla - jestli si chces auto nechat a ne po koupi motoru ho prodávat udelej GO.Tukyno píše:No skoro mi oci vyskocili z jamoktak tolko nedam za motor Go skusim kupin novy je to dost a este nemam zaruku ze to spravia dobre
druha vec ako hovorite ked vidia ze im auto veziem do servisu tak zatvaraju servis
....
Nebyl to olej, byla to voda, nebyly to komprese, byla to ovalita, o skladani nepadlo slovo a po proměření mikrometrem je tam maximální odchylka od vrtání 4 setiny a to v horní úvrati. Jinak to jsou 2 setiny. Dodám že podle manuálu je povolených 5 setin. To jen pro přesnost...libor12 píše:nedavno kdyz jsem se jednoho člověka ptal jak zjistil jestli komprese. jsou v pořádku a cim změřil ovalitu válců mi řekl ze tam nalil olej a honovani vypada od pohledu jak nové ,byl totiž u toho kdyz se motor poprvé skládalmalem mi smíchem vypadl telefon z ruky a dnes jsem si polil notebook kafem kdyz jsem si představil lojzu co mění svicky.