ahoj , co říkaš na ta světla, mne se moc líbí a už se těším až je tam dám....mno a co se tíče parkovaček?? mě taky vadily, protože jsem tam měl xenon kit a vypadalo to děsně . Tak jsem tam místo parkovaček měl stroboskopy type R.....a pak to bylo supper.
Mám jen jeden dotaz na tebe na zapojení. Jak ta jsou ty 2páry volných kabelu (určitě k těm "rybím očím" tak můžu je rovnou napojit na 12V???? resp. místo parkovaček??? Návod v krabici nebyl a nikdo neví a nechtěl bych to něja k pokurviti....... předem díky..
No tak to teda čumim světla ouplně super nádhera prostě mazec hned bych je tam dal!!!! Kde se daj sehnat a kolik stojej??? No bombička to bych taky chtěl
jo jo souhlasím s tím s tebou....ale záleží na majiteli, jak si to zapojí sám, ne..
no a jak sem se tě ptal: jak tam jsou ty 2 páry kablíku na zapojení těch angel eyes jak si to zapojil????? normálně do okruhu 12V??? protože v té krabici jsem neměl návod, tak se bojím abych to nepotento Díky
Teeeeda, pekne. Skoda, ze frajerka zase nadrbala Yarisa a musel som jej financne vypomoct. Dobre, ze sem nechodi, typycka zenska, nespravi si oblucik a zadne dvere aj s podbehom obehla o stlp. Podbeh sa musi odrezat a navarit novy.
Tento rok mi akurat na stedry den umrel psik, tak som mal dokonalo-poondene vianoce, namiesto stedrovecerneho kapra som ho pochovaval. Jediny darcek suvisiaci s autom bol, ze som ho dal z vnutra cele vytepovat kamaratovi do firmy