http://www.youtube.com/watch?v=IfMZoFOA ... 6search%3D
presto se tu díl dve válej a asi 4 motoryBeaver píše:Uz to vsechno prodal
Idaho píše:presto se tu díl dve válej a asi 4 motoryBeaver píše:Uz to vsechno prodaldál delám genrálky avukupuju supry takze kazdou chvíli se nejaká pres dvur převali ale už nemám duvod si to držet a nepordávat dál, když jsem prodal Červenku
Pokud bduu mít stejnej pristup i k autu které planuju porídit ( až na nej našetřím ) tak to bude asi hodnotove nejdražší vrakoviste závodních veteránů v Eu
ptát se smíš otázka je zda odpovím.. :martin.matess píše:Idaho píše:presto se tu díl dve válej a asi 4 motoryBeaver píše:Uz to vsechno prodaldál delám genrálky avukupuju supry takze kazdou chvíli se nejaká pres dvur převali ale už nemám duvod si to držet a nepordávat dál, když jsem prodal Červenku
Pokud bduu mít stejnej pristup i k autu které planuju porídit ( až na nej našetřím ) tak to bude asi hodnotove nejdražší vrakoviste závodních veteránů v Eu
a to co pořídíš má být co?? smíl li se ptá
pavo je to to o cem sjem se bavili, jen EU verze byla bud stříkačka, nebo 2x karbík, a potom se delali dve "ostré" Eu verze jedny byla Turbína a jedna mela 3 dvojité karburátory ( tímto se omlouvám nejde o šest karbiku ale tři dvojitéPavo.B. píše:no tak trueno atd. to nebude - jak si na to prisel - 6 valec to prece neni, ja to mozna vim, protoze jsme se s Idahem bavily, ale kdyz to nepovi on tak ja taky ne, akorat nevim o tyhle serii s timhle vykonem a 6 karburatory - ztoho vypliva ze je to neco jineho
edit: uz jsem to asi nasel