Kdo má zkušenosti s Yarisem
2Yarisek: a nevíš náhodou jak je to s motorem? Trochu jsem se na to díval a uchycení a par věcí je stejný. Trochu jsem se díval i po drátech, ale budu muset rozebrat přístrojovku, abych zjisti kam co jde. Chtěl bych to časem vyměnit za 1,5 Prvně ale musím zjistit co je třeba vyměnit a jestli to vůbec pujde. Jisté je že budu potřebovat motor, převodovku, řídící jednotku a kabeláž. Ale potřebuju vědět jestli tam nebude ještě nějaká zrada. Japonci jsou K**** Šikmooké
Tak kdyby někdo něco věděl tak dejte vědět. Dikes.

Tak kdyby někdo něco věděl tak dejte vědět. Dikes.
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo má zkušenosti z Yarisem
Můžu ti říct jedinou věc! Zachránil mě život. 10.11.1999 jsem se ním zastavil v 110 o kovový sloup od trolejí. Mohu zaslat i fotky!TOm píše:Chci se zeptat na tohle auto. Premýslím ze si ho koupim...ale chci vedet jestli s tim nekdo mate zkusenosti. Tzn. jestli nejake zavady, na co si dat pozor pri koupi....a pak prosim napiste co mate za motor a jak s nim jste spokojeni (spotreba ve meste, pohodli atd.)
Predem vsem dekuji za zkusenosti.
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak díky to budu mít večer opravdu co dělat ale super alespoň je to pohromadě. Do něčeho určitě jdu..Komanche píše:Tady to mate vsechno, a ceny si uzijte
http://www.stratisautosport.gr/en/produ ... .php?id=43
Re: Kdo má zkušenosti z Yarisem
wowToyotaMan píše:Můžu ti říct jedinou věc! Zachránil mě život. 10.11.1999 jsem se ním zastavil v 110 o kovový sloup od trolejí. Mohu zaslat i fotky!TOm píše:Chci se zeptat na tohle auto. Premýslím ze si ho koupim...ale chci vedet jestli s tim nekdo mate zkusenosti. Tzn. jestli nejake zavady, na co si dat pozor pri koupi....a pak prosim napiste co mate za motor a jak s nim jste spokojeni (spotreba ve meste, pohodli atd.)
Predem vsem dekuji za zkusenosti.