Kdo má zkušenosti s Yarisem

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Tezko rict jestli to pujde...ale kdyz jde analog vymenit za digital tak to pujde i naopakt :)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

No nevim, me se to digitalni libi :)
Jinak k tej spolehlivosti jeste: ja mel jako referencni vozidlo sluzebni Felicii, taky rok vyroby 99... Vys*alo se na ni snad uplne vsechno, o korozi nemluve... Yaris je jak novej ;)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Změnit se prej nedají už se někdo ptal a ts má prej trošku jinou elektroniku. ještě jeden typ yarise má analogový ale nevím jakej to je možná 1,3 stinger ale ten už se nevyrábí.. samozřejmě ještě yaris turbo :lol:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

2Yarisek: a nevíš náhodou jak je to s motorem? Trochu jsem se na to díval a uchycení a par věcí je stejný. Trochu jsem se díval i po drátech, ale budu muset rozebrat přístrojovku, abych zjisti kam co jde. Chtěl bych to časem vyměnit za 1,5 Prvně ale musím zjistit co je třeba vyměnit a jestli to vůbec pujde. Jisté je že budu potřebovat motor, převodovku, řídící jednotku a kabeláž. Ale potřebuju vědět jestli tam nebude ještě nějaká zrada. Japonci jsou K**** Šikmooké :D
Tak kdyby někdo něco věděl tak dejte vědět. Dikes.
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

jo jak je to s motorem to nevím mě to přijde o dost jiný ale fakt netuším. já zas stále hledám kde a jak se dá sehnat turbo od toyoty, kompressor blitz nebo od TTE, nebo turbo od HKS. ale je to těšký sehnat a hlavně drahý.K tomu jsem ještě nezjistil která z možností je nejvýkonější.Asi kompressor :lol:
Obrázek
Obrázek
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Tady to mate vsechno, a ceny si uzijte :)

http://www.stratisautosport.gr/en/produ ... .php?id=43
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo má zkušenosti z Yarisem

Příspěvek od ToyotaMan »

TOm píše:Chci se zeptat na tohle auto. Premýslím ze si ho koupim...ale chci vedet jestli s tim nekdo mate zkusenosti. Tzn. jestli nejake zavady, na co si dat pozor pri koupi....a pak prosim napiste co mate za motor a jak s nim jste spokojeni (spotreba ve meste, pohodli atd. :D )

Predem vsem dekuji za zkusenosti. :D
Můžu ti říct jedinou věc! Zachránil mě život. 10.11.1999 jsem se ním zastavil v 110 o kovový sloup od trolejí. Mohu zaslat i fotky!
Komanche

Příspěvek od Komanche »

hod fotky do fora, nebo mi je posli a ja je zverejnim ve foru... :)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Komanche píše:Tady to mate vsechno, a ceny si uzijte :)

http://www.stratisautosport.gr/en/produ ... .php?id=43
No tak díky to budu mít večer opravdu co dělat ale super alespoň je to pohromadě. Do něčeho určitě jdu..
Komanche

Příspěvek od Komanche »

dost penez za malo muziky, ne?
TOm
Věčnej rejpal

Re: Kdo má zkušenosti z Yarisem

Příspěvek od TOm »

ToyotaMan píše:
TOm píše:Chci se zeptat na tohle auto. Premýslím ze si ho koupim...ale chci vedet jestli s tim nekdo mate zkusenosti. Tzn. jestli nejake zavady, na co si dat pozor pri koupi....a pak prosim napiste co mate za motor a jak s nim jste spokojeni (spotreba ve meste, pohodli atd. :D )

Predem vsem dekuji za zkusenosti. :D
Můžu ti říct jedinou věc! Zachránil mě život. 10.11.1999 jsem se ním zastavil v 110 o kovový sloup od trolejí. Mohu zaslat i fotky!
wow :shock: No tak posli fotky....hned je dam na web :lol: ale myslim ze muzou byt i zde na foru :lol:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

2Komance: fakt ti dík za ty stránky, zas nebudu spát :D Koukal jsem na to zběžně ale turbo na litr je tam levnější než v USA.

2Yarisek: turbo i kompressor mají 140 PS, pouze origo turbo toyota má 150 PS
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Komanche píše:dost penez za malo muziky, ne?
Ani bych neřek pak je to pěknej Ďábel a strašná sranda na silnici pro nic netušící majitel třeba crx....
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

2Yarisek:jj, souhlasím. Mít na to prachy, tak z toho litru těch 180HP vymáčknu. S turbínou + další upgrade je to možné. Ve sprintech v kategorii do 1300 by se nikdo nechytal :lol:
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

jo jenže s turbem by jsi dostal koeficien 1,7 a hurá mezi dvoulitry..
Odpovědět

Zpět na „Yaris“