Hehe tak to abyxh se bál i těch kunovitých šelem co chodí sousedovi zakousávat slepice,..Idaho píše:nco podpbného dávali před cca rokem v jednom publicistickém pořadu. Tuším že to bylo v anglii vnějakém větším měste někdo pravidelně probodával gumy autum v jedné ulici a bylo to třeba za noc i pět až šest aut.peta píše:V Tv jsem videl jak manikovi porad nekdo propichoval gumy u auta, nasral se a dal si do auta kameru a ta pristihla jeho primeho souseda - zakomplexovaneho duchodce, ktery proste jenom zavidel.Tygr píše:Mně náhodně někdo 2x zalepil sekunďákem zámek u bytu, potřetí u Celicky, u řidiče. Taky mi někdo náhodou podrápal bok na pravé straně auta..
No a ve finále za 2 noci po sobě mi někdo podrápal Avensis, tehdy kombikovou. Náhody se dějí, no.
A tak jsme se náhodně přestěhovali.
Někdy si člověk říká.. tak asi někomu vadím. Ono ale.. kdybych byl s někým v křížku, hned bych asi věděl, kdo to byl.. jenže tohle je prostě hnus. A já nevím.
Nakonec tam město na nátlak obyvatel dalo kamery a ponekolik dnech zjistili, že ty gumy prokousávala "smečka" nekolika větších lasicovitých šelem ( asi zdivočelé fretky nebo tchoři ). Mluvil o tom veterinář a že ty potvurk ynejakým zpusobem přišli na to , že když prokousnout tu gumu tak ten unikajicí vzduch jin dělal nějak dobře, takže přišli ke gume a kousali a kousali až prokousali a zustavali zakouslí dokud z toho ten vzduch ucházelPotom šli k dalšímu autu
třeba si nejaké zvířátko chodí na tvuj lak brousit drápky
Jo jinak s tou poškrábanou Cecilou je fakt Sviňárna,.....pověsit je za koule do průvanu sviněééééé