Girls tuning
- igor čistič
- Navigátor
Jinak je to opravdu svérázný klub a na tuning jdou po žensku.
Dámě stačí se trochu uculit na votuzera, a ten už cpe na auto spojler jak sloní ucho.
Některá auta jsou i hezká, otázkou zůstává, na kolik se jednalo o práci děvčat nebo aspoň přestavbu dle jejich představ.
Mám podezření, že sposta aut bude prací i majetkem jejich poloviček. Ale nějak se začít musí.
Dámě stačí se trochu uculit na votuzera, a ten už cpe na auto spojler jak sloní ucho.
Některá auta jsou i hezká, otázkou zůstává, na kolik se jednalo o práci děvčat nebo aspoň přestavbu dle jejich představ.
Mám podezření, že sposta aut bude prací i majetkem jejich poloviček. Ale nějak se začít musí.

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já tam taky kdysy občas zavítal a některý holky z tama znám i osobně a není to zas tak nejhorší ale je pravda že ty keci v pravidlech jsou drsný
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
- igor čistič
- Navigátor
to ombre:ombre píše:2 igor, to jako na všechny členy![]()
Je přeci důležitý, abys v tom měl pořádek.
Samozdřejmě, že myslím pouze ty, co mají v nicku ženské jméno.

Ale pokud by Ti to bylo líto, tak můžu udělat vyjímku.

Ne, dost, směřuji někam, kam nechci. Vyvěšuji bílý prapor a omlouvám se všem ostatním členkám, kterých se to dotklo.

Carina E 1,8i kombi "97"
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem PREJ, jsem holka a jesi chodit na pivo je znamka toho, ze jsem holka, tak ja radsi na vino =P A navic mam svy duvody, proc jsem nebyla na tom vasem pivnim srazu...ja zase byla na Celica srazu =PJimmi píše:Artie je prej taky holka, tak tu snad Desdemona není sama.
Sorry Desdemono, že jsem Tě podezíral
A pokud chce igor nakej dukaz, taxe muze optat useru: Alien, Kneza, TheEagle... vyber si =))) (i s bilym praporem, abys nemusel bejt paranoidni

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- igor čistič
- Navigátor
Artie, tohle je nahrávka na smeč, ale já to neudělám, ačkoliv mám velké nutkání.Artie píše:Nejsem PREJ, jsem holka a jesi chodit na pivo je znamka toho, ze jsem holka, tak ja radsi na vino =P A navic mam svy duvody, proc jsem nebyla na tom vasem pivnim srazu...ja zase byla na Celica srazu =P
A pokud chce igor nakej dukaz, taxe muze optat useru: Alien, Kneza, TheEagle... vyber si =))) (i s bilym praporem, abys nemusel bejt paranoidni)

Carina E 1,8i kombi "97"
- igor čistič
- Navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jedno je pritel, druhy je nejlepsi kamarad, treti je kamos =) spala jsem jenom s jednim z nich, hadej s kerym...staci Ti to jako dostatecna odpoved?! =Pigor čistič píše:Artie, tohle je nahrávka na smeč, ale já to neudělám, ačkoliv mám velké nutkání.![]()
![]()
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- igor čistič
- Navigátor