Potrebujem nejake info

vše ohledně modelové řady Yaris
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

drgi: no ja by som yarisa cel, mne sa paci napriklad, furt lepsie jak cpat tie prachy do nejakeho VW...

mika: yaris sa da spravit fakt brutalne, ale moc to neprehanaj. fakt zacni tym podvozkom a nejakymi 15" kolesami (viac nie, zabijes to auto). potom rozpery (TTE ma snad aj prednu spodnu) , poriadne brzdy, napr tarox a potom zacni ladovat vykon. Sanie ti postaci aj uplne lacnej znacky, napr kingdragon kuzel za par korun , len to odizolujes a mas. vyfuk si kup radsej nieco znackove, napriklad superspint (mam aj ja na corolle). potom poriadne sedacky a mas. zadne lampy cire, no neviem, mne to pripada nevkusne dost :-)
BTW: kukni tohto yarisa, porobene od taroxu, podla mna naj yaris aky som kedy videl...

http://www.tarox.com/dc75.htm

Obrázek
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
CelicaNR
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CelicaNR »

drgi: ale ved Yaris nie je zla volba.. super male svizne auticko.. a to, ze niekto vraza prachy do auta.. to sa tusim vola TUNING, ne ?

Mika: Inak pozri ceny TRD na ich strankach, su dost dobre a mozno by ti to vedel niekto doviezt, ak nie z Japan, tak aspon z UK, to by sa hadam dalo zohnat. Ked to tak zoberes, svajciari maju kopec aut s TRD suciastkami, co som videl na strankach, cize musi sa to akymsi sposobom dostat aj na SK.

Inak TTE veci na Yarisa bohate stacia. Radsej sa vyblazni na podvozku a sani, vyfukovom potrubi a prip. kabloch (rozdelovac).

Tomas: to som nevedel ze Yaris je taky drahy? Nebodaj si ho kupoval cisto novy ??? ;-)
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

yaris

Příspěvek od drgi »

ale ved ja nemam nic proti yarisu, kebyze mam kupit male auto pre manzelku, tak by to bol asi yaris. (manzelku este nemam, ani tie peniaze na yaris. alebo nemam manzelku preto, lebo nemam peniaze na jaryska? :-)
len sa mi yaris zda prilis male auto na to, aby sa tunil, bol predsa vymyslany ako 'nakupna taska' do mesta a na vozenie deti do skoly. ak by som chcel otunit dake to auto, tak radsej Corollu a vacsie, nie?

drgi
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

ta nakupna taska sa predava aj zo 106 konovym motorom a dokonca aj zo 150 konovym motorom s turbom!

Elvis: vdaka za rady.Vyfuk uz mam nejaky remus original na moje auto.Kolesa mam tiez - toyota - vyzeraju ako z TS.Podvozok nie, lebo neviem aky.Nasiel som ich malo, H&R za cca 30000,- ale nepoznam ich vyrobky, Vogtland - lacny ale tiez neviem nic o kvalite,KW 60000,-, TTE 59000,- bez dph... preto sa pytam kto tam co ma,lebo 60 je fakt dost...
Ponukali mi aj progresivne pruziny TTE k seriovym tlmicom - 30mm dole a ze by to malo byt s tlmicmi OK,len neviem ci mam tomu verit.
Filter - tu mam dilemu ci nestaci len vymeneny original filter za nejaky KN,TTE, alebo tam dorabat rury a davat sisku.

Urcite chcem uprednostnit "domace" znacky ako TTE alebo TRD.

Neviete kde sa da kuknut komplet katalog TTE??Na ich stranke toho moc neni a v toyote maju len taky vseobecny katalog - z kazdeho nieco...
Toyota Yaris Blue 1.0 VVTI 2004
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Mika: Videl som tvoje auto v Boate na dvore, co sa stalo, si v pohode?
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

v pohode...jedna skodovka 120 nedala prednost...bohuzial aj to sa stava...
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

mika píše:v pohode...jedna skodovka 120 nedala prednost...bohuzial aj to sa stava...
:shock: a co mas znicene ....ty jo chudak auti :cry:
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

no to sa este nevie co vsetko...rana isla cez lave predne svetlo.cize naraznik,kapota,svetlo.Pod kapotou to ale vyzera ze motor je ok.Chytili to asi len poistky a okolite miesta.
Koleso a naprava je ok.Ale to bol len taky rychli pohlad.Radsej to ani nechcem vediet. Auto inac ostalo po havarii nastartovane a vsetko fungovalo...

No a skodovkarovy dali 8000,- pokutu a mali by mu zobrat aj vodicak,ale to sa este bude presetrovat. Poskodene boli este dalsie dve auta...Ja najviac :(
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Dobre, ze si to iba odnieslo chudato auto. V Autogrande to spravia dobre, ja som bol spokojny.
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

mika píše: Dalsia vec je,pytal som sa na cire zadne svetla...chcel som porovnat cenu s napr. Autostyle z Autodoplnky.cz (zevraj su dost nekvalitne) tieto stoja cca 4000,- CZK a v toyote mi ponukli snad original a cena 6500,- ale SKK cize zas tak velky rozdiel to neni...
akoze v toyote ti normalne ponukali taketo cire svetla?? :shock:
Obrázek

BTW ty si na tks drobchek?
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Drobchek je niekto iny.
Odpovědět