Rozdělení fóra

nová modelová řada - nástupce Corolly
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale no tak Cubo.. :-) Jisate si jsem vedom, ze na nasich silnicich je toyota jedno z velmi zridka zastoupenych znacek. :-) Takze svymi nejapnymi poznamkami jsme ti spise chteli snahu rozmluvit, protoze potom by bylo v rozdelenych vlaknech nula nebo jeden prispevek. :-) Hned takova agresivni reakce... jako ze se chces smazat... :-) A nehraj to na Lorda z Anglie... je to holt ceske forum.. :-)
Back in Czech.
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

aczasa píše:Ale no tak Cubo.. :-)
Ale no tak jo no, prostě nemám den. Od rána mě v autě chtěli už dva lidi zabít, jinak si to nedovedu vysvětlit...prostě den blbec.
Jinak jo, třeba by někde bylo kulový, kdyby to bylo rozdělený. Tak OK, a co teda psát aspoň do předmětu, který řady se to týká, například: "Rachtání palubky, r.v. 2006/10-" nebo "Rachtání palubky, r.v. 2012/10-"
Nebo to vám přijde taky blbý? Nebo aspoň rok výroby svýho auta, to snad zná každej. U Aurisu je to v pohodě, v podstatě jsou jen dvě generace, ale u Avensisu aby se v tom prase vyznalo, o čem kdo píše.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ne ne ne.. To naopak prijde moc dobry. Nekde to snad i je v pravidlech.. Ale to uz zase vitezi lenost.... :-)
JInak teda chudak ty, dve vrazdy na tebe ve stavu pripravy.. .Jesteze jsi reagoval akuratne..
Back in Czech.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

cuba66: tohle jsem presne navrhoval v pavlacove plenarce, kde Jakub zalozil totozne tema.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“