A mas sa na co tesit. Moje som si prevzal 4.10.2013 (1,6 Active + Business + par srandiciek ako prahove listy atd) a bol to skvely pocit. Mal som bobky z prvej jazdy ale akonahle som sadol tak som s tym autom doslova splynul. Je naozaj fantasticke ako tvrdia teda ja si stale hovorim, ze to bol za tie peniaze ten najlepsi vyber aky som mohol spravit. A hlavne som na toyoty

. Tie sedacky su fakt fajn viem posudit kedze mam krivu chrbticu. Cez vikend som dal slabych 850km. A parkovanie? Parada. Jazdim s Transitom a zaparkujem fakt aj tam kde sa ostatni neodvazia, ale odkedy som so strachom vyskusal ten parkovaci asistent tak odvtedy ho vyuzivam kazdu chvilu. Fakt pohodlna vecicka a ak je pre manzelku tak si nebude vediet vynachvalit.
NA obrazku rozbalovanie darceka - na to som sa samozrejme tesil najviac - najblizsich par rokov si ho uchovam v pamati

jazda klasika mesto + mimo 40/60 rychlost max 120 - ziadna 5-6tka v meste cize taka normalna jazda bez toho blazniveho Shiftovania na palubnom pocitaci