Jsou aspoň značkový?
KABELY K ZAPALOVANI
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2 Petr
tak to jsem chtěl vědět takže zavolat a domluvit se díkyombre píše:Nechci ti nic vymlouvat, auto určitě bude jezdit i no name kabelama, ale chci říct, že na moje auto tam kabely neměli, tak mi je vyrobili na zakázku podle fota a rozměrů za tuším 820,- i poštovným. Přímo kabel je uhlíkový, obal dvojitý silikon made in USA a "fajfky" jsou precizně přivařeny.
Toť vše.
a no-name ty kabely nejsou ale ja si nevzpomenu co je to za značku tak jsem to psal takhle prostě nejsou origo toyota ale tesla stačí furt lepší než ty moje z favorita
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
za chvilku mi zacina sezona,vlastne uz jsme na ledeombre píše:Ono 33°C ve stínu a ty si dáš do avataru brusle, to je trochu provokace, ne?.
Jsou aspoň značkový?
Ale provokace,asi taky no kdyz tak na to koukam,vsichni mate neco spolecnyho s toyotou(ty moc ne
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: nevíte
musel jsem si je priletet z USA.Ae uz jsem je videl i v CR,sice na obednavku za mesic,ale jsou..micron píše:kde se daj koupit takový brusle???![]()
cotototo
BTW ty hrajes taky?
Naposledy upravil(a) ALIEN dne pát 21.07.2006, 09:43, celkem upraveno 1 x.
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hraje na nich pulka NHLombre píše:
Jsou aspoň značkový?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak sem to zmeril: První od leva kdyz se divas do motoru je asi 55cm
Druhy odleva 45 cm
Třetí odleva taky 45 cm
čtvrty 35 cm
doufam ze je to dobre, blbe se to totiz meri, vzal jsem v uvahu zatoceni kabelů a tak jsem ke každému 2-3 cm pridal aby to vychazelo lip, kdyztak to jeste prodluz . A na ten dalsi kabel uz jsem nemel nervy, prselo a byl jsem celej zaflakanej
Druhy odleva 45 cm
Třetí odleva taky 45 cm
čtvrty 35 cm
doufam ze je to dobre, blbe se to totiz meri, vzal jsem v uvahu zatoceni kabelů a tak jsem ke každému 2-3 cm pridal aby to vychazelo lip, kdyztak to jeste prodluz . A na ten dalsi kabel uz jsem nemel nervy, prselo a byl jsem celej zaflakanej
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"