ALIEN píše:jestli ono to 220Ah nemelo bejt 220Kč

ALIEN píše:jestli ono to 220Ah nemelo bejt 220Kč
Tak bys mi moh poradit se zastavbou music do celdy..pac se na to taky chystam,nakoupeno uz mam,jen to tam nak poskladat...Celica2.0GTI píše:No vzhledem k tomu že odběr mojí muziky má při normálním poslechu v průměru když střelím od boku něco kolem 100A a nechci furt mít nastartováno tak mám tu baterku co mám. Občas potřebuji pro muziku až 300A a to ne na jednu sekundu co byto vydržely ty normální a jelikož budu přikupovat tak ten odběr poleze k 600A myslím že k tomu proč mám tak pro vás silnou baterku(pro mně hodně slabou)už moc vysvětlovat nemusím ne?
Chyba byla že ses nezeptal než jsi nakoupil ted už není co raditALIEN píše:Tak bys mi moh poradit se zastavbou music do celdy..pac se na to taky chystam,nakoupeno uz mam,jen to tam nak poskladat...Celica2.0GTI píše:No vzhledem k tomu že odběr mojí muziky má při normálním poslechu v průměru když střelím od boku něco kolem 100A a nechci furt mít nastartováno tak mám tu baterku co mám. Občas potřebuji pro muziku až 300A a to ne na jednu sekundu co byto vydržely ty normální a jelikož budu přikupovat tak ten odběr poleze k 600A myslím že k tomu proč mám tak pro vás silnou baterku(pro mně hodně slabou)už moc vysvětlovat nemusím ne?
Nakoupil jsem dobre,potrebuju pomoct se zastavbou...Celica2.0GTI píše:Chyba byla že ses nezeptal než jsi nakoupil ted už není co raditALIEN píše:Tak bys mi moh poradit se zastavbou music do celdy..pac se na to taky chystam,nakoupeno uz mam,jen to tam nak poskladat...Celica2.0GTI píše:No vzhledem k tomu že odběr mojí muziky má při normálním poslechu v průměru když střelím od boku něco kolem 100A a nechci furt mít nastartováno tak mám tu baterku co mám. Občas potřebuji pro muziku až 300A a to ne na jednu sekundu co byto vydržely ty normální a jelikož budu přikupovat tak ten odběr poleze k 600A myslím že k tomu proč mám tak pro vás silnou baterku(pro mně hodně slabou)už moc vysvětlovat nemusím ne?
Zatím jsi neřekl co takže to dobře zatím neposoudím. Ono někdo bere jako dobře nakoupit že dostal slevu na sony a myslí si že dobře nakoupil. A co se zástavbou potřebuješ?ALIEN píše:Nakoupil jsem dobre,potrebuju pomoct se zastavbou...Celica2.0GTI píše:Chyba byla že ses nezeptal než jsi nakoupil ted už není co raditALIEN píše: Tak bys mi moh poradit se zastavbou music do celdy..pac se na to taky chystam,nakoupeno uz mam,jen to tam nak poskladat...
Je vidět, že na srazu v Dlouhý Lhotě ste mu asi nekoukli do kufruCelica2.0GTI píše:No vzhledem k tomu že odběr mojí muziky má při normálním poslechu v průměru když střelím od boku něco kolem 100A a nechci furt mít nastartováno tak mám tu baterku co mám. Občas potřebuji pro muziku až 300A a to ne na jednu sekundu co byto vydržely ty normální a jelikož budu přikupovat tak ten odběr poleze k 600A myslím že k tomu proč mám tak pro vás silnou baterku(pro mně hodně slabou)už moc vysvětlovat nemusím ne?
No tak to to nechtěj vidět až s tím skončím ty baterky budou asi dvě a budu kupovat 40mm MDF desku která váží pouhách 250kg takže ve výsledku ta hudba půjde k váze kolem 400kggarfielld píše:Je vidět, že na srazu v Dlouhý Lhotě ste mu asi nekoukli do kufruCelica2.0GTI píše:No vzhledem k tomu že odběr mojí muziky má při normálním poslechu v průměru když střelím od boku něco kolem 100A a nechci furt mít nastartováno tak mám tu baterku co mám. Občas potřebuji pro muziku až 300A a to ne na jednu sekundu co byto vydržely ty normální a jelikož budu přikupovat tak ten odběr poleze k 600A myslím že k tomu proč mám tak pro vás silnou baterku(pro mně hodně slabou)už moc vysvětlovat nemusím ne?OMFG já myslel že se poseru smíchy když ho otevřel
hned sem pochopil proč má zadní kola alá Citroen, tam bylo dobrý 2metráky hudby(teda králíkárny
) a místo rezervy ta baterka z nákladáku:)
[/quote]ALIEN píše:[quote="Celica2.0GTI Nakoupil jsem kvalitni repro a celkem dost.Potrebuju poradi ohledne zaplneni kufru,jestli tam nekde nejsou hluchy mista,kam dat woofer a by hucel dovnitr a ne do kurfu atd....
No až mi řekneš co jsi koupil můžem o tom mluvit já zatím nevím s čím radit víš. Co konkrétně máš[/quote]Celica2.0GTI píše:ALIEN píše:[quote="Celica2.0GTI Nakoupil jsem kvalitni repro a celkem dost.Potrebuju poradi ohledne zaplneni kufru,jestli tam nekde nejsou hluchy mista,kam dat woofer a by hucel dovnitr a ne do kurfu atd....
Staci kdyz ti napisu rozmery a vykony?Popripade kolikapasmovy co je,atd.....?BTW kolik repraku mas v aute ty?[/quote]ALIEN píše:No až mi řekneš co jsi koupil můžem o tom mluvit já zatím nevím s čím radit víš. Co konkrétně mášCelica2.0GTI píše:ALIEN píše:[quote="Celica2.0GTI Nakoupil jsem kvalitni repro a celkem dost.Potrebuju poradi ohledne zaplneni kufru,jestli tam nekde nejsou hluchy mista,kam dat woofer a by hucel dovnitr a ne do kurfu atd....