SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

to se ale kazdej bavime o jinym aute ;)
scion fr-s = toyota gt86, kdezto tady jde debata o scionu tc
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

Sorry, už zalézám do ulity .... :oops:
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

neni treba pane :lol: jsme jen lidi ;)
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Zejdy máš u mě tequilu :lol: v lidlu maj zajímavý a dobrý pivko... Argus Teequila, chutná to dooost fain 6% alc... to jen tak mimochodem :-) ale jako že vynikající!!!! si asi nakoupim na sraz do zásoby :lol: do soutěže... vynikající

Ale jinaaač... má to kufr totálně ukrutnej... ukrutnější než naše celicy.
Je to nehorázně praktická kárka, pěkná a vůbec se nedivim, že scion TC má 40% z prodejů všech vozů scion-měl... ale proč ne do evropy? No je tam větší kupní síla.... tady se snažej nás zmanipulovat do toho prckostroje se sjetýma gumama--- nene, my co máme celicu chceme celicu... jen aby měla víc místa... to byl muj sen... aby byla ideální a praktická jako byly generace 4567 a víc... nepotřebuju... jen aby dělala stejnou radost

strááášně mě začala zajímat, a shodou okolností sem potkal kámoše, jehoš strejda vozí kárky z US... je mnohem levnější než ty firmy "známý" a prej je to ideální letecky... + 15.000,- oproti lodi kde to nemusí bejt tak úplně v cajku...
fakt se mi ta kárka líbí... praktická, hezká, zajímavá, divná, prostorná, vybavená- akusticky, chce to si počkat do června... + musim se zeptat při tom až si budu kupovat vložku do ramene pro celi do zásoby, jestli Frey umí i díly scion... jestli jo, beru... nevěřim, že by toyota tohle prodávala v eu, prostě doba je tak divná a někdo tam prosadil 86 místo týhle kárky...třeba to vodsere ještě.... mimoto scion designeři udělali mnohem lepší koncept než toy... na 86... a design prostě uměj...

copak znamená ta zkratka TC? je to Toyota Celica, totální :bigups:

ta antena je děsná... je zvláštní že neni na levo, ale je na pravo, ale je děsná.... gumová za 100 voala celica by sekla... a ten vejfuček, nalevo místo na pravo? noooo ten by si zasloužil zdvojení, nebo lepší zakončení, jinak nemam čim prudit :lol: + u modrý "streak" verze modrý sedačky, děkuji :-) šedkin + TC se sundá a místo tc bude "scion celica!" ono i to písmeno, ten font u scionu u C... je dle vzoru CELICA, a jak je ta prdka vysoko... oleeeeee jako to se hodí na parkování... perfect!
Obrázek
no mohlo by to bejt lepší ale i horší :-) dá se to....
boček? boček... fain... fain fain... předek fain... je to fain :-)
Obrázek

180ps... 20 poníků navíc oproti yamaha... to nemuselo bejt, ale nevadí :-)

zvláštní to povoz... neprovokuje, vůbec oproti celice 5g... je úplně nenápadnej a přitom zvláštní... ale jak je zvláštní, tak čim dýl se na ní "celicu" budeš dívat, tim víc se ti bude líbit... má zvláštní charisma, na poprvý nemusí chutnat, ale až třeba na potřetí... se human zachutná... :listen: ovšem každej kdo má celicu tak snad chápe o co se jedná... :banana:

tohle je prostě celica co se tu nesmí, NESMÍ prodávat... a oto víc jí chci :-)

krásný je to, že o tom autě se nikde nepíše... to je to nej!!!! je ignorovaný, naprosto ideální :-) tim pádem bude zajímavý... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Camry8
Člen Týmu

Zkus to poptat v Emirátech

Příspěvek od Camry8 »

Jmenuje se to tam Toyota Zelas, budíky to má v kilometrech. Pár technických dat : obsah 2494, DOHC, Duální VVT-i, 176 PS, váha pohotovostní 1425kg. Rozměry dxšxv - 4425x1795x1435. Nádrž 55 litrů. Brzdy chlazené vpředu, plné kotouče vzadu. Pneu 215/50R17. A v letáku píšou 2 Door Coupé.
Rav4 2006,
Camry 2007
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

To Micron> Už se těším na pokec
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Zelas v middle east po roce odpad... absolutní nezájem za ty prachy.

Twin Cam 16... to rád vidim.... velmi rád, to já moc rád :lol: , vypadá ale celkem nudně, fest nudně, děěěsně nudně... 2011, nedivim se, že ho arabové nesežrali, narozdíl od amíků http://www.youtube.com/watch?v=awrLSPxniI8
Tohle fakt ne... okořenit bych prosil... tu novou verzi, dle Sciona, ten má "za ušima" :lol:
Obrázek
Obrázek

ps: Camry8 díky za info... tohle je velmi zajímavý... máš mega+ :bigups: sem zase chytřejší... to teda čumim, kdepak je teda vyráběná Legend of Zelda :-)

Tohle je vysvětlující článek co se stalo v middle east... Discontinued... už chápu... nelíbila se za ty prachy, ještě aby jo... no ale 2014 už by se mohla líbit... Ale znova to zkoušet v middle east bych nedoporučoval, doporučil bych Evropu, jeden malinký zájemce by tu byl... nejeden, mam dojem :-)
http://www.drivearabia.com/news/2013/04 ... -scion-tc/

kdepak je ta fabrika odkud pochází zelda :-) tajemství

famozní kufr, tomu řikám "nakládačka" :-) i pes může naskočit "zadem"
Obrázek

supr katalog
http://www.toyota.cl/uploads/vehiculos/ ... Zelas1.pdf
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Strašně se mi líbí jak se snažej vytřískat z "ničeho" "něco" a ono to fakt jde... :lol: jen to chce designera s koulema... při pohledu na záď se spoilerem u 2014 sciona... no je tam tolik tolik divotvorných tvarů, že jako že jo + samosebou základ je předek, a ten má "něco do sebe" na rozdíl od předchůdce.... :lol: asi se designer trochu spotil, fain, řikám fain, ale jen s křídlem--- ale to samý platilo i pro všechny generace celicy 4567--- bez je to bez :-) nebude působit tak hezky, jako 4567G, ale ALE bude působit zvláštně, díky aspoň za to... kurva :-) :lol: kurva ....ZVláštně!!!! člověk jí přijde nachuť ne jen na první pohled... musí jí studovat... a úplně nej by vlastně bylo, kdyby se nikdy nestal populárním... to by byl ideál... naprostej ideál... fuck copy!

Zejdy> já taky :lol: moc :lol:

další věc co je + je to, že na tom podivným kontinentu měla 40% z celýho prodeje všech vozů ---- jakoby celica vládla :lol: mam ten dojem... aby ne..... 8)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

já jí chci!!!! :rolleyes: a bude to scion CELICA já jí chci chci chci :lol: líbí se mi přesně akorát! fakt se na to dá dívat... dá se vychutnávat :lol: a ukrejvá v sobě komfortní centrum a nákladovej terminál :lol: další + je že je a bude zajímavější než mustang... ten už je jaksi komerčně okoukanej... tohle je exotka :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

nevypada to na fotkach az tak spatne, ale ma to uz novodobej design lemu a to me neprijde uz tak rajcovni a hlavne co me bije do oci, je reseni toho zadniho trojuhelnikoveho skla, to je proste hruuza, ovsem chapu, ze diky tomu mohou v zadu pohodlne cestovat i zirafy, toz porad je FR-S hezci ne tohle TC :)
Celica ZZT230, 2000, black
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

kenne: v cerny s poradne zatmavenym sklem to nebude tak bit do oci ;) v cerny bych si ho nechal libit. a samozrejme by me nejvic bavilo, ze je to exot a vsichni cumej co to je za auto. to mam nejak rad, to me celica naucila mit rad :-)

Obrázek

i kdyz musim rict, ze starsi tc, se mi libi vic
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Už čekám na Blue Streak barvu... 8T7
http://www.toyotareference.com/8T7_toyo ... an20122013

Ujde... trošku světlejší než 8J1... ale líbí, trochu subarovská :-)

Ty boční okna jsou trošku divný, ale dá se na ně zvyknout... nejdřív mi taky neseděly, ale časem, když budeš ty fotky hypnotizovat s pár pivama pár hodin, dojdeš k tomu, že to sedne... k zadním světlům perfecto- stejně jako u 5g.... tvar bočních oken tvoří "zalomení" dle zadních lamp.
je taková hranatější celá... už neni kulaťoulinká jako 5g/6g... ale je zvláštní, zajímavej mix tvarů, křivek...

Tahle mě dostává!!!
Obrázek
Líbí se mi ta ostrá hrana světla... jako pozičky u celicy 5g... "bodce"
Kapota je vynikající... jak je prohlá

fakt se těšim až za měsíc uvidim víc... tahle kárka přesně zapadá ke mně :-) na druhou stranu Grand Vitara se mi taky děsně líbí, ukrutně... vypadá božsky, silnice jsou rozmrdaný, hodila by se, jenže co si vybrat.... komfort nebo špetku adrenalinu? Ten adrenalin má taky dost do sebe... já mam fakt děsnou radost ze života, když 3SGE vytočim jednou za tejden nad 5000 a letim na barrandov z práce domu... volná silnice, proti mě kolony.... zastavim na semaforech a třesou se mi ruce, žaludek je stáhlej jak na extázi... je to bomba pocit, to Suzuki nedá :roll: to dává twin cam---

ps: já spíš nechápu tvar "krytů těch mlhovek" v nárazníku, absolutně nechápu... logiku toho tvaru... ale jak to nechápu, tak sem se na tom vlastně zasek... a on je design "o tom záseku" :lol: ale stačil by normální, tedy kulatej tvar... ale jako zkoumal sem to fakt dlouho, ne logiku ten tvar nemá :lol:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

http://blogs.cars.com/kickingtires/2013 ... 19965.html

Tak "za ty prachy" to stojí za hřích :thumbsup: 380.000,- manual... mnoooo jop. S dopravou se tuplem vejde do půl míče i s provizí... levnější ještě než Grand Vitara jak tak čumim :lol:

supr hláška:
Funny thing about the tC. With the hatch open and the rear seats
down it looks like a compact pickup inside. It's a REALLY big cargo area.

Pick-up jop.

http://blogs.cars.com/kickingtires/2013 ... llery.html

Záruka mam pocit, že nebude pro Europu, ale na to dlabu, je to Toyota, koho zajímá nějaká záruka, záruka je to, že to je Toyota v uvozovkách a to stačí :-) Jedinej otazník tedy je schopnost distribuce dílů.... Scion/Frey ??? Unlock Warning. Zase ale počítám, že Frey je švajcar a švajcaři po tomhle autě pudou, takže ono to pude mam pocit, že :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Obrázek
Ten kufr je fantasie... po sklopení sedaček vznikne krásný letiště. Love it... připomíná mi perfektní kufr u dědovýho Mitsubishi Galanta 92 liftback, stejně dokonalej. Tam se toho vejde, jeeeeje :-)

A Tohle sem hledal, tak paráda, "MADE IN JAPAN" by TOYOTA, uff výýýborně. :inlove:
Obrázek

Obrázek :onfire:
FWD vs RWD :-)
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“