Auris

nová modelová řada - nástupce Corolly
marceltokar
Manager Týmu

Re: Auris

Příspěvek od marceltokar »

Mám na corolle 13600, za mesiac budem potrebovať ísť na garančku, na webe majú cenník na garančky a to čistenie bŕzd tam nieje, je tam len kolonka práca - údržba 27Eur, tak neviem či si obdarený nadprirodzeným osobným čarom a urobili Ti to bez pýtania a zadara alebo to je zahrnuté v tých 27 eurách. :shock:

http://www.toyota-zilina.sk/uploads/fil ... zin%29.pdf

Chcem si navyše dať aj aplikovať toyoťácke aditívum.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Zadara to neni, pokud nemas na brzdach nejakou zarucni vadu, vadu pri montazi nebo znameho v servisu.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
on22
Navigátor

Příspěvek od on22 »

Ja, kdyz jsem jel na servisni prohlidku, tak jsem jim rikal, ze bych chtel navic vycistit brzdy a oni mi na to rekli, ze cisteni brzd je uz soucasti te prohlidky.
Takze nejake vycisteni uz bude ve standardu. Otazkou je, jak moc peclive to delaji, kdyz to ani neni zvlastni polozka v ceniku.
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

To je mi novinka :shock: ale spíš jen oblbování zákazníka, letos jsem byl přítomen u servisky a měnili mi brzdovou kapalinu, čistili jen místa kde ukápla brzdovka jinak ani omylem. Zase musím ocenit že si servisák dal práci s vypouštěcím šroubem na brzdě, několikrát ho protočil x otáček tam a z5, taky ho mohl jen povolit vypustit brzdovku a utáhnout, příště by taky podle jeho slov nemusel jít povolit a zničí se ancvaj :(
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

U Aurise je problem s brzdama(teda u mk1), je to tu popsane(mozna to bude problem i mk2)...visi trmeny, drhnou kotouce na zadku kvuli rucce, piskaji brzdy, atp.
Nekteri tady psali, ze to je bolest i jinych Toyot. No a mozna k tomu v servisu teda pristupuji zvysenou udrzbou...

U mne to bylo vzdy za prachy a bylo to tak, ze pri prvni jsem dostal slevu a jen proto, ze u nich bylo auto zakoupeno a byla akce na prvni garancku, tzn. brzdy udelali jakoze zadarmo.
U vsech dalsich prohlidek, kdy jsem to nechal delat, to bylo placene.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
marceltokar
Manager Týmu

Příspěvek od marceltokar »

No neviem či to s tým nejako súvisí, ale teraz keď o tom píšeš som si uvedomil, že pri cúvaní počujem občas taký piskot, kov na kov. Ale keď pribrzdim a otvorím okno a zasa začnem cúvať s natrčenými ušami tak nič nepočuť. Hm.
Odpovědět

Zpět na „Auris“