Také vám zamrzly ostřikovače......?

Tlachání o všem - bez zaměření!
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

no v celice se mi jednou stalo ze mi zamrzly ostrikovace a nepomohlo nic ani garaz, celou zimu jsem s tim mel problemy, spravilo se to az na jare kdy zacalo byt vic teplo. Ted jsem bral Sheron do -30 a stejne to ostrikuje nejak divne vubec tam neni takovy tlak a jen to tak trochu uchcava, divne
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

gooffyy píše:protože už tam nic nemáš... :lol: :lol: mě tři litry dlouho nevydrží :(
určitě né od loňské zimy... už za tuto sezonu už mi tama proteklo asi 7-8 litru..
pres zimu najezdim tak 10 tisic, a ty 3 litry jsou tak akorat... jestli to neni tim, ze se tolik nelepim za ostatni auta ;)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Sheron do -30C mě hodně zklamal. Oproti koncentrátu z Tesca do -19C nechává na okně šílený mapy a rychleji vyprchává čímž mají trysky ostřikovačů tendenci zamrzat. Jediná výhoda oproti tomu z Tesca je to, že voní. Ten Tesco smrdí úplně šíleně.

Jinak vysokou spotřebu potvrzuji a to se na nikoho nelepím. Jenom nesnesu ani trochu zaprasené sklo ;) Za zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

telleke píše:Sheron do -30C mě hodně zklamal. Oproti koncentrátu z Tesca do -19C nechává na okně šílený mapy a rychleji vyprchává čímž mají trysky ostřikovačů tendenci zamrzat. Jediná výhoda oproti tomu z Tesca je to, že voní. Ten Tesco smrdí úplně šíleně.

Jinak vysokou spotřebu potvrzuji a to se na nikoho nelepím. Jenom nesnesu ani trochu zaprasené sklo ;) Za zimu spotřebuji minimálně dva 5L kanystry, minulou zimu to byly myslím dokonce 3.
JJ stejna zkusenost
Toyota Celica ST202, SS, LSD
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Tak tak...Sheron mě zklamal...nyní tam mám nějakou klasickou zimní směs do -20 co mi přinesl táta co fasují do služebáků a spokojenost! :thumbsup: a to není ani značka,srovnatelný s nějakým tescem atp :wink: I od lidí kolem sebe slyším spíš chválu na ty ala Tesco než na značkový :D
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Mam podobny nazor nejlepsi zkusenost mam se smesi do ostrikovacu z Lidlu.

A vim presne cim to je, nemecky levny sunt(lidl,tesco,kaufland) je lepsi nez cesky top. Je to to stejne jako v nedavnem testu kecupu nebo cokolady, proste my jsme mekousi a nechame se ojebavat, coz v nemecku neprojde ani nahodou, proto i jejich low end vyrobky jsou radove lepsi nez nas tzv top vyrobek, to stejne se tyka paliva, nemecky supermarket je lepsi nez nas v-power. Nikdy jsem nemel rad kaufland a lidl diky kvantum duchodcu, ale menim nazor, ptz czech smejd na kazdem rohu mne zacina pekne sr*t.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Luke,lajk ;-)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“