Navigace primo do auta jsou drahy jako krava, ale do telefonu (offline) to taky neni zadna lace (moje stala 1890,- mapy cely svet, ale stahl jsem si jen CR), na druhou stranu umi najit i pumpy/lekarny/nemocnice/... Tak Ti nevim, bud za 5000 novou navku, kterou budes mit jen v aute, nebo za podobnou cenu, kterou budes mit v kapse i s telefonem.radohanno píše:Bohužel chytrý telefon nemám ani zatím nepotřebuji telefonem jen volám...
Lexus- vlastně toyota
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
tak O2 simulator namontovany podla navodu:
http://my.is/forums/f67/is300-how-insta ... or-342693/
ale po par KM mi opet zasvietila kontrolka check engine.... asi to dam opat na diagnostiku (neda sa na IS300 spravit vyblikavacia diagnostika ako na celice?) a ak bude opat ta chyba, tak uz neviem, cim to bude...
lebo aj podla popisu, ktory je vyssie na strenke, tak tam pise Bank 2 Senso 2... takze ja som vlastne ten bank2sensor2 kablik prestrihol a nahodil som ho z O2 simulatora. no ajtak hodi chceck.... sakra.
http://my.is/forums/f67/is300-how-insta ... or-342693/
ale po par KM mi opet zasvietila kontrolka check engine.... asi to dam opat na diagnostiku (neda sa na IS300 spravit vyblikavacia diagnostika ako na celice?) a ak bude opat ta chyba, tak uz neviem, cim to bude...
lebo aj podla popisu, ktory je vyssie na strenke, tak tam pise Bank 2 Senso 2... takze ja som vlastne ten bank2sensor2 kablik prestrihol a nahodil som ho z O2 simulatora. no ajtak hodi chceck.... sakra.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300

IS 300
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak znovu pro gabko24
libor12 píše:nelze nahradit o2 simulátorem bohužel žádnou. Tyhle svině už mají naprogramovánou emisní kontrolu takže jednou za nějakou tu stovku km obohatí/ochudí směs a tomu samozřejmě odpovídá signál z ls. O2simuláto ho dává neustále stejný.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
hm... ale Denis to tak ma spravene... ma zvody bez kat-ov OBX Racing(ci nieco take).. ale hned mu hodilo check, tak dokupil takyto isty O2Simulator, aky dal aj mne dnes... kebyze to nevidim na vlastne oci, tak ok, ale videl som. Check mu zhasol... Tak isto sme dnes naletovali premna O2Simulator ale umna sa ta chyba opat objavila... rocnikovo to mame rovnake.
IS 300

IS 300
Tak se taky trošku přis*ru s otázkou. Mám LS400 rv98, je tam diagnostická zásuvka OBDII. Chtěl bych si koupit OBDII Bluetooth diagnostiku, ale netuším jakej software použít. Vím, že u koncernu je VAG, ale u Toyoty/Lexus absolutně netuším.
Jinak k tématu, já si chtěl taky koupit mapy pro ČR, ale zjistil jsem, že poslední aktualizace je někdy v roce 2002 pro LS400, tak bych být Tebou si zjistil, kdy naposled byli mapy aktualizovaný, ale myslím, že Pro LS430 budou už taky starý jako Metuzalém.
A musíš se smířit s Toyota klubem, protože Lexus kluby jsou v ČR absolutně mrtvý, takže jedině zahraniční, třeba: clublexus.com/forums
Jinak k tématu, já si chtěl taky koupit mapy pro ČR, ale zjistil jsem, že poslední aktualizace je někdy v roce 2002 pro LS400, tak bych být Tebou si zjistil, kdy naposled byli mapy aktualizovaný, ale myslím, že Pro LS430 budou už taky starý jako Metuzalém.
A musíš se smířit s Toyota klubem, protože Lexus kluby jsou v ČR absolutně mrtvý, takže jedině zahraniční, třeba: clublexus.com/forums
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
No jo,ono to bude asi těžké.Na lexus klubu je mrtvo a tady ti nikdo nic nepoví.Zlatý Opel klub tam to žije No nic zjistil jsem že LS 430 má navigaci 3 generace a aktualizace pro česko prý existují.Mám jen západní evropu. Taky mám držák na mobil a nevím jaký tam byl.Je toho hodně co bych potřeboval poradit.Mrknu na gugl a něco přeložím.Je tam moře návodů. třeba na výměnu žárovek za diody atd.........

tak len pre informaciu, O2simulator funguje aj fungoval... no ja som nemal problem s O2castou, ale s heater castou... a tu simulator neriesi.... takze moznosti boli dve, bud nova lambda, alebo to, co som spravil (hladal som to na nete asi den...) staci ukradnut heat signal z druhej lambdy a je to.... ziadny check engine uz nesvieti .-) a ja som happy....
Zlate US fora
myslim, ze uz ma ohladne lambda sond, ktorych je v IS300 4ks ma uz neprekvapi snad nic, tolko toho mam nastudovaneho. No clovek nikdy nevie.
Zlate US fora

myslim, ze uz ma ohladne lambda sond, ktorych je v IS300 4ks ma uz neprekvapi snad nic, tolko toho mam nastudovaneho. No clovek nikdy nevie.
IS 300

IS 300
Kolik si za tu LS430 dal? Je z ČR?
Když ti AJ dělá problém, tak jsem kouknul za Tebe, dal jsem LS430 a generaci 3, mapy pro ČR tam jsou, ale tak s 30-50% pokrytím, což je podle mě k ničemu http://www.lexus-mapupdates.eu/
Tak držák si předělej na svůj tel, nejjednodušší by bylo koupit na ebayi držák na tvůj telefon a vršek držáku vyměnit s držákem co je v tvojí LS430, takhle to udělal bratránek s držákem co měl v Passatu.
Horší to bude s konektorem pro dobíjení a Handsfree, musel by si si zjistit, co je to za konektor, jeho schéma a předělat to na konektor u tvýho telefonu

Když ti AJ dělá problém, tak jsem kouknul za Tebe, dal jsem LS430 a generaci 3, mapy pro ČR tam jsou, ale tak s 30-50% pokrytím, což je podle mě k ničemu http://www.lexus-mapupdates.eu/
Tak držák si předělej na svůj tel, nejjednodušší by bylo koupit na ebayi držák na tvůj telefon a vršek držáku vyměnit s držákem co je v tvojí LS430, takhle to udělal bratránek s držákem co měl v Passatu.
Horší to bude s konektorem pro dobíjení a Handsfree, musel by si si zjistit, co je to za konektor, jeho schéma a předělat to na konektor u tvýho telefonu

Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a kde jsi napsal o chybě vytapení? předpokladam že víš že o2 sim je na signal kteryz ls jde a ne na vytapení. mužeš vzít signal z druhe nebo prostě na vyvod pro topeni dat12V20W žarovku 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
tu som pisal... heater control circuit low... Nevedel som, ze o2sim neriesi vytapanie, ale som sa ktomu dopatral dlhym dlhym citanickom... a uz to viem. Signal heat som ukradol z druhej lambdy... len som prepojil kablikom na pinoute pri ECU. Schemu som nasiel na nete.gabko24 píše:tak musim zistit od Denisa (K7LEXUS) na sk fore, akoze mu to funguje... ma nove zvody, bez katalizatorov... hadzalo mu to check engine a dokupil o2sim a uz mu to ide bez problemov..
hodilo mi chybu P0057 HO2S Heater Control Circuit Low Bank 2 Sensor 2...
v IS300 repair manualy som nasiel, ze BANK2SENSOR2 je ta posledna lambda...
IS 300

IS 300
Pro M.a.R.i.
Také jsem tyto stránky našel.K tomu spoustu na Google. Kde podle překladu mohu mapy stáhnout,z různých serverů??. A nebo koupit na Ebay.Jenže problém je ,že to stahování mi činí odpor a nespolupracuje i přes moji vůli.Takže jsem napsal na AUTAČESKY.Takže mapy asi jsou ,ale jak k nim..Pak musím sehnat nějakého čímana co mi to za flašku domácí stáhne a vypálí,
Ten mobil jak jsem se dověděl od majitele byl ERICSSON ,nějaké Včko z roku 2002.Prý odešel po 2-3 letech, tak neměl nic.našel jsem steré mobily na AUKRU.nejlevnější akce.Sehnat starý co tam sedí za 100kč!!!!!Nyní jsem přišel na to ,že mi nejde zapalovač a zásuvka a nic kolem nesvítí.Kurňa ,pojistek to má hafo.Tak jsem se chtěl zeptat ,existují nějaké manuály typu knihy "JAK NA TO". Bez ní a Opel klubu, bych se v omeze taky moc neporýpal.Takže každému dík za jakoukoliv vychytávku co pomůže.Od toho ty kluby jsou.Jo a jak bude někde srazík na moravě mrknu life.Čus.

Ten mobil jak jsem se dověděl od majitele byl ERICSSON ,nějaké Včko z roku 2002.Prý odešel po 2-3 letech, tak neměl nic.našel jsem steré mobily na AUKRU.nejlevnější akce.Sehnat starý co tam sedí za 100kč!!!!!Nyní jsem přišel na to ,že mi nejde zapalovač a zásuvka a nic kolem nesvítí.Kurňa ,pojistek to má hafo.Tak jsem se chtěl zeptat ,existují nějaké manuály typu knihy "JAK NA TO". Bez ní a Opel klubu, bych se v omeze taky moc neporýpal.Takže každému dík za jakoukoliv vychytávku co pomůže.Od toho ty kluby jsou.Jo a jak bude někde srazík na moravě mrknu life.Čus.

posledni verze map na lexus GS by byla (bracha si poridil), ale jestli by ti to chodilo v tvojem? a pak jestli bude fachat to prepaleny dvd bez nejake upravy?
mohl bych ho smahnout es se bude dat zkopčit a vyzkousel bys. sou to mysim 3 ks dvd
mohl bych ho smahnout es se bude dat zkopčit a vyzkousel bys. sou to mysim 3 ks dvd
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04 / Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG