Kde foukáte kola?

Tlachání o všem - bez zaměření!
frostie
Věčnej rejpal

Příspěvek od frostie »

jo jo zkuste si místo vzduchu naplnit pneu heliem, prý by mělo stačit jen 2 místo 2,3 :)
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
fischer1321
Člen Týmu

Příspěvek od fischer1321 »

biscuit píše:fischer1321: no sprostost je dar bozi a ty jsi toho nejzarnejsim prikladem, ty koni. kolegove ti jen chteli povedet, ze vzduch je plyn. je to smes ruznych plynu, ktere se normalne nachazi v atmosfere. takze az zas budes mluvit o plynu, nastuduj si nejdriv mendelejevovu tabulku prvku a bud konkretnejsi.
Ked povieš v pneuservise že chceš plyn tak ti daju vzduch.Ešte som sa s tym nestretol ale možno ty hej"KONI"Verim tomu že to vačšina pochopila len par ludi čo chytaju za slovička si s toho robia........ Myslel som si že tato forum je o niečom inom a nie o primityvnych odpovedi na nazor druhych.
Avensis Combi 2.0 D-4D/2008/
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Mám aku hustilku od bosche, to je panečku věc :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Já si to ředim :lol: v pneuservisu tam daj plyn, a já si ho pak zředim na pumpě vzduchem... nejlepší :lol: :lol: :lol:

faktem ale je, že najít benzinku, kde nemaj poničený a profukující ty násadky je teda kumšt... jednou jsem nepochodil, teda spíš sem vyfukoval než nafukoval u Shellu, Lukoil taky v háji, omv zničený až 4. benzinka vyšla, ale tam fungovala jen 1 hadice, poslední :lol:

chce to 2 auta... co zároveň chtěj hustit... to se mi taky stalo... pani přijela s rozpadlým favoritem, normálně mu střílelo z vejfuku, že sem se fakt lek... pani jsem podržel, pani podržela mně hadici... a pěkně jsme si tak foukali navzájem :lol: jak z nějaký komedie :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

ted o vikendu Shell v Mlade Boleslavi pri sjezdu z dalnice na centrum, uplne v pohode, blbuvzdornej prenosnej kompresor
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Tady ty problémy s těma koncovkama, nedávno byl na slovákách nějakej jako retro auto moto revue, byly to sestřihy z těch komunistických a sranda je, že tam řešili skoro to samý. Že v 70. letech uřezávali ty koncovky a pak ty hadice, protože se používáním roztahovaly, až tam zůstalo 10 cm a provozovatelům se to nechtělo pořád měnit...

biscuit> Plyn je prostě plyn a vzduch je vzduch! Ale kdo ví, třeba v tom slovenským pneuservise používají nějaký speciální, pneuservisákem vyrobený plyn :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit: pohled to byl, ale zase sem se díval jestli nás někdo nešpehuje jak si navzájem foukáme :lol: Ten favorit mlel z posledního a pani si myslela že když dofoukne gumy, tak vydrží dýl sem tak pochopil :lol: to byly takový ďahy že sem to v životě neviděl (neslyšel ani na videu).... kam se hrabe rallye :lol: já sem si chtěl jen přidat vzduch z 210 na 220 a favorit měl jaksi 2 gumy po cca 50... totálně faklý a co jako :-) no tu debilní hadici prostě musej obsluhovat 2 degeni :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
fischer1321
Člen Týmu

Příspěvek od fischer1321 »

biscuit píše:fischer1321: nauc se fyziku, nauc se slovensky, vyjadruj se presne a pak te nikdo nebude tahat za slovicka 8)
Ešte raz budem reagovať.Pišeš že " jen proste nemam rad nepresny vyjadrovani"a prečo potom ty pišeš hluposti
Od kedy sa uči na fyzike o zloženi plynoch ja som si myslel že na to je chemia,ale necham si poradiť .
Avensis Combi 2.0 D-4D/2008/
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

já umím chemii i fyziku a o plynu jsem jaktěživ neslyšel... :-DD :-DDD :-D Ale hlavně nefoukejte kola tím SecurPneus nebo Dusíkem... By přeci nemohla ta kola dýchat zevnitř.. a to by byl konec. :-)
Back in Czech.
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Tak tak...jak psali kluci...foukat za studena...takže přijedu na wapku,umeju,usuším a mezitím co vychladnou gumy,pak dofoukám...v Praze to je-Argentinská-Benzina a Balabenka-Shellka
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“