Poděkování

Tlachání o všem - bez zaměření!
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Takový lidi nepochopím. V životě nejde o majetky - jde o rodinu,lásku,přátelství ....... tyhle hodnoty ctím. Ten kdo vnímá jen peníze a majetek je ko.ot!!!!!!!!!!!

Ex kamoš nechal v zimě (-14"C) na auto nalepit fólie. Tvrdil že zadní dveře a kufr (Bruxafol) ho vyšel na 250Kč materiál a práce. :? Řekl jsem mu že to není možný za tu cenu a že mu voda pod tou fólií zmrzne. Nevěřil - tvářil se jak ukřivděnej ale rozloučil se jako normálně. Druhý den napsal ať jdu do prdele a že jsem to řekl jen ze závisti. :roll: Nebaví se se mnou.
No ze závisti jsem mu to určitě neřekl ale nebudu mu to vymlouvat. Nebavíme se a on je spokojenej. Nechápu jak se kvůli takové kravině můžou kamoši rozejít. :?

Závist je humus ovšem ještě horší je když nezávidíš a někdo tě z toho obviní. Bránit se a vymlouvat to nemá cenu. Myslím si že platí pořekadlo "podle sebe soudím tebe" proto jsem za závistivce já
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Doktor-Prase
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doktor-Prase »

Úspěch je po zásluze vždy potrestán - tohle pravidlo platí bohužel v ČR úplně maximálně.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

libor12 píše:zvláště pokud ty plesnive sýry nekupuje v LIDLu :) a to staré víno bere ze sklepů Gerarda Depardieu. Úplně Tě chápu,jeho cabernet Anjou 89' je prostě elixír života.
Jo, ještě jsem k tomu vínu, sýrům a autu zapoměl dopsat, že jsem dokonce začal pít kávu z "hoven". Kopi Luwak, dovezenou osobně přímo z plantáží :-D. A ano, v Chorvatsku se skutečně na Makarské nepěstuje...

Tak a teď doufám, že mi také nějaká zábavná sms přijde! Jestli ne, tak dotyčný anonym bude asi z jiného než Toyota klubu 8).
Naposledy upravil(a) Tequilla dne pát 21.10.2011, 12:34, celkem upraveno 1 x.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

biscuit píše:hele a jak moc dobra je? slysel jsem nazory, ze je hnusna, tak ze premejslim, jestli do toho jit.. precejen za tu cenu je i dost slusny vino.
ja sem ten typ cloveka, o kterym se rika, ze musi ochutnat kazdy hovno, ale nevim jestli to uplne plati do slova. kazdopadne hovno z cibetky zas neni hovno z nutrie.. tak nevim ;)
Kávu jsem do té doby než jsem ochutnal Lopi Luwak pil tak jednou za rok, protože mi nikdy nechutnala a nebývalo mi z ní ani dobře (robusta nebo arabica, jakákoli značka a jakákoli platnáž). Toto je ale takové jemně nakyslé a sametové, nehořké a nevyvolává u mě nevolnost (nedráždí mi žaludeční vředy). Za cenu za kterou to prodávají tady v akvárnách je to ovšem nesmysl...za tu cenu máš z plantáže kávu na deset porcí, ale je potřeba k tomu přidat ještě cenu letenky :D

PS: Hovno z nutrie není ani zdaleka tak sladký, jak se říká...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

já kávuju segafredo import z it.... když tam fogi jede, nakoupí plnej kufr cruisera... teď si dávám třeba costa rica segafredo... good... ale dobý je i intermezzo segafredo,,,, špatný je brazil... brazil nedokáže Krups protlačit... moc jemný kafe... zničující člověka i strojek, moc jemný, na to nestačí tlak 8) zato doutníčky brazil to je jiný kafe... to zase se protlačí moooc gut
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Segafredo není nejhorší, možná by ti mohlo v tom případě chutnat Illy.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

nejlíp šmakuje a dá se hodnotit ta káva, co je zdarma :lol: že :lol: no z itálie se vyplatí si naložit auto kávou... levná a dobrá 8) 8) asi tak jako ital by si měl naložit kufr Bernardem, poctivým a dobrým pivem co si tam nekoupí... nebo koupí ale draho... rád bych ochutnal 11 bernarda... ale nikde neni... jen 10 a 12... chci 11... 10 je supr... 11 musí bejt ještě lepší 8)
sem rád, že ho ještě nevlastní nadnárodní koncern... a prostě ty flašky jsou mistrovský design dílo... nejen že to co je uvnitř je supr.... celek je špička :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A mikrob má zase pravdu..... není o tom jaký kafe je lepší a horší.... vždy nejhorší je žádný a dobrý je zdarma :-))))
Back in Czech.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

biscuit píše:ohledne kavy - jezdit si do italie pro plnej kufr freda je hodne divny :-)
osobne ho moc nemusim a znam spoustu kav daleko lepsich. z komercnejsi illy, lavazza, bristot, piazza d'oro mi prijdou vetsinou lepsi (zalezi taky na miste, kde vam ho udelaji). ja osobne domu kupuju nejvic asi goppion - http://www.goppioncaffe.it/
Piazz d'Oro piju v práci v kafeterii (ještě 3 týdny teda budu, pak tam končím :lol: ) a subjektivně určitě slušná káva, pokud se jim zrovna nerozšteluje pressovač, protože pak i dobrou kávu přepaluje apod. :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
destabilizator
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od destabilizator »

Kava mi taky nechutnala, ale co jsem zasunul Nescafé Alta Rica (je rozpustna - mam to daleko nekam chodit vylivat logr a takhle si muzu dat hned do hrnku caj :D), tak na ni nedam dopustit. Pekne provoni odpoledne a hlavne taky neco udelam.
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Kafe nepiju, respektive ještě jsem neochutnal takový, abych si řekl, že si ho dám i příště. A Bernard, ten mi dělá ostudu, bohužel Plzeň a Budvar u mě, i když abstinenta, vedou. A co teprve ten švestkovej, to jsem rovnou myslel, že se znova podívám, co jsem měl na oběd....

Zato nealko grena od černé hory, to je celkem zajímavé.
Holomek!
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Rampa89 píše:... Zato nealko grena od černé hory, to je celkem zajímavé.
Grena je moc dobrá záležitost, zvláště pokud ji mají někde čepovanou...ovšem jejich Kombajnérce je lepší se velkým obloukem vyhnout :lol:
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Co je s chmelem nemělo by se jmenovat limonáda :twisted: barbaři :sneaky:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

m5t> Po tom, co jsem viděl, co mnozí, nejen pražáci, provádí s vínem, mě může být chmel.... :D
Holomek!
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Tak když už jste zabrousili k těm pivům, tak přidám i já své tipy.
Pořádáme totiž pravidelně soutěž v ochutnávání českých piv (ležáků, tedy dvanáctek). Anonymně, takže nevíme, co pijeme. Čili hodnocení není zatíženo subjektivními předpojatostmi. Takoví ti typičtí favorité se příliš neumisťují. Ale pivo, které se drží pravidelně na prvním až druhém místě, je třeba ústecký Březňák (to je ten s panem Cibichem). Dobré výsledky (ale ne tak vyrovnané) má třeba i Starobrno.

Jinak Svijany, Rychtář, Broumov, nebo Zlatopramen 11 sice nesoutěží, ale mě osobně chutnají.

Jestli něco nemám rád, tak jsou to lidi, kteří kamkoliv přijedou, i kdyby to byl sebelepší pivní kraj, tak si poručí "plzničku" nebo "gambáč". To já si vždycky dávám něco místního jenom abych to ochutnal. Výjimkou jsou samozřejmě končiny, kde za pivo považují jenom Budweiser bez pěny, který zase za pivo nepovažuji já 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“