Pokud mas chutondrik píše:pozeram ze to mam cca 60km, to by som teoreticky prisiel zastupit slovensku stranu... Aspon teda v sobotu kuknut a otocit maso nad ohnom

Pokud mas chutondrik píše:pozeram ze to mam cca 60km, to by som teoreticky prisiel zastupit slovensku stranu... Aspon teda v sobotu kuknut a otocit maso nad ohnom
Hanisek píše:Knedliku, mas male bezvyznamne plus, konecne jsi se trefil do terminu kdy muzu prijet. Po dvou letechkazdopadne si napis me, zenu a jedno parkovaci misto pro motokaru.
Si děláš prdel, ne??? Bečva bez tebe, to si ani nejde představit!!! Takže s tím urychleně něco udělej a v pátek budeš pěkně u knedla hlásit nástup na službu v pití bečkyCharlieCh píše:Tak já tentokrát taky nevím...snad se to nějak utřepe.
Určitě dojeď, ale v sobotu se dle programu tak po poledni sbalíme a jedem na "výlet" a zpět budeme až večer, tak aby jsi náhodou nedojel a nikde nikdoondrik píše:pozeram ze to mam cca 60km, to by som teoreticky prisiel zastupit slovensku stranu... Aspon teda v sobotu kuknut a otocit maso nad ohnom
petiss2.0Gti píše:Si děláš prdel, ne??? Bečva bez tebe, to si ani nejde představit!!! Takže s tím urychleně něco udělej a v pátek budeš pěkně u knedla hlásit nástup na službu v pití bečky![]()
samé výmluvy, prostě sedni do auta a přijeď. Už jsem tě neviděl 100 let, tak doraž na pivkoCharlieCh píše:petiss2.0Gti píše:Si děláš prdel, ne??? Bečva bez tebe, to si ani nejde představit!!! Takže s tím urychleně něco udělej a v pátek budeš pěkně u knedla hlásit nástup na službu v pití bečky![]()
![]()
![]()
![]()
Bylo by to samozřejmě príma vás všechny zase vidět, ale fakt momentálně nevím. Prostě to chce čas a pak se to snad nějak vyvrbí.
To je škodáááááááááááááááá, taky sme se na tebe opět těšili.paskiller píše:Tak mi dnes konecne vydelali draty z nohy a za par tydnu bych mel chodit, ale Becvu nedam( Je to skoda, tesil jsem se... hlavne at vam vyjde pocasi a tesim se na jaro!!!!
Jak Ti to vyjde Charlie, bylo by fajn kdybyste dojeli. Nejak si to tam bezvas neumim prectavit:)CharlieCh píše:Snad budu zítra vědět...
Pokud nebudes chtit jidlo, tak do ctvrtku....TomasGT20 píše:to dr.knedlo > do kdy to potrebujes vedet, zatim nevim jestli to zvladnu....... a asi bych prijel citroenem, ptz na celice se maka :/