Taky sem to teď minulej týden ladil. Po 16ti letech provozu ten původní molitan byl už jak namočenej papír. Zkoušel sem novej tenkej molitan, ale nakonec sem šáhl pod postel pro kousek tenkýho neoprenu. Pak proběhla několikrát kontrola a ladění tvaru - chce to vychytat tvar těch rožkůgramo píše:Nojo, inženýři v Toyotě mysleli na to, že řízení chce klid a nohy v teple, ale taky chladnou hlavu -- takže z různých míst fouká různě teplý nebo studený vzduch.
Ale taky mi dost vadí, když to nejde zavřít a táhne mi studený vzduch na pravou ruku na volantu...
Tak dík za tip, stejný problém jsem měl na corolle a dnes jsem si to konečně taky opravil. Molitan jsem taky neměl, ale kolegovi přišel šipkový terč zabalený do takového jemného pěnového asi polyetylenu a ten se na to docela dobře hodil. Do té drážky se mi to nedařilo umístit, přilepil jsem to k těm záklopkám tak, že se to při zavírání přivře mezi záklopku a stěnu toho vzduchovodu. Ještě doporučuju si to otestovat zapnutím větráku, na první pokus mi v rozích zůstaly malé škvírky a i těma to docela nepříjemně protahovalo.
Neřek bych, že je to nemoc. Souhlasím s příspěvkem výše, že to japončíci vůbec nevymysleli špatně. Teplo na nohy a chládek na hlavu a spousta různejch kombinací. Akorát to chce opravit to těsnění..mipr píše:chronicka nemoc u Cariny....
Hlásím, že v mezidobí se mi povedlo najít úplně geniální matroš na tuhle věc. Máme ho ve fabrice desítky metrů. Černej molitan, tloušťky cca 2mmGammaRay píše:S potěšením jsem si pročetl tuhle 7 let starou diskuzi. Po pouhých 19-ti letech provozu i u mě nastal tento "problém". Naštěstí je řešitelný za 10 minut.
Nejoriginálnější řešení má opět Stan - neoprén z podpostele