prisel sem o Carinku
No jak psal Beaver o tech prstech ze by je patrilo zlamat tak to ne,ale myslim si ze to klucina jen tak nerozchodi. Nevim jestli sem to nejak prehnal,ale vim ze sem celkem rapl co se tyce toho co je moje a co mam rad. At uz je to nejaka vec nebo nedej boze osoba. Kazdopadne dostal to co si zaslouzil a aji bych rekl ze dostal trosku vic. Noco? Nema sahat na neci veci kdyz nevi co je clovek pro ty svoje veci udelat. Nebo ne?
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
I kdybys ho zabil, tak by takovýho smrada žádná škoda nebyla...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
neviem,, ja osobne som dost proti nasiliu,, keby takto kazdy riesil veci,, tak netreba ani vaznice,, staci zvacsit cintoriny,, vies odhadnut kde je hranica kedy by mohol zarvat? NIekedy staci sa trocha viacej nalakat,, osobne by som zistil kde mam auto,, a poslal tam policajtov,, aj ked ich nemam moc v laske,, ale zakony su preto aby tu nebol divoky zapad.
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ono možná by jsi mluvil jinak po zkušenostech,...ToyoCarE píše:neviem,, ja osobne som dost proti nasiliu,, keby takto kazdy riesil veci,, tak netreba ani vaznice,, staci zvacsit cintoriny,, vies odhadnut kde je hranica kedy by mohol zarvat? NIekedy staci sa trocha viacej nalakat,, osobne by som zistil kde mam auto,, a poslal tam policajtov,, aj ked ich nemam moc v laske,, ale zakony su preto aby tu nebol divoky zapad.
Mně už 5x vybrali auto před barákem a člověk na to nemá nervy!!!! A to stojí přímo v zahradě,....

Jinak gratulece k nalezení,...

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Asi takhle. Ze to nikdo nevidel to nevim,ale myslim si to protoze to bylo na miste kde ani nevim jestli se nekdo pohybuje. cestou tam sme nepotkali ani zivacka. Tak nevim. Ale aji kdyby to nekdo videl tak me lidi co se mnou byli muzou dosvetsit ja nevim ze sme treba byli nekde v hospode a popijeli pivko. A to by pak bylo slovo proti slovu. Nevim..... Uvidime zda z toho neco bude a nebo ne. Ale mislim si ze ten borec bude mit uz z pryncipu strach neco takovyho udelat.
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš být prosím tě konkrétnější s tou dílnou? Já jsem totiž z Tišnova, tak by mě to dost zajímalo ...
hulk píše:Tak vam vsem moc dekuji za napady jak ziskat svoji Carinu zpet ,ale jak sem psal o tech pochybnych existencich. Tak se me to vyplatilo. Vcera sem se dozvedel ze ten hajzlik kterej me to ukradl je nejakej Hudlacek Jirka z Tisnova. Tak sem si udelal vejlet. Nabral sem lidi ktery vi dke by se tak mohl nachazet. Zavedli me nekam na okraj mesta kde mel nejakou dilnu jestli se tomu tak da rikat. Nahoda byla ta ze tam moje auto stalo. Naslo se podle SPZ ,kterou ten vul nesundal ani nevimenil kdyz se v mim aute prohanel po okoli. Ale jak sem byl prekvapen kdyz sem ho videl. Kam ten svet speje???mladej kolik max. 18 let. ... Mladej nemladej dostal svoje. A pres policii sem to hnat nechtel ,protoze kdybych ho zabil tak me jeste zavrou a to mi za to nestoji. Kdyz na me neco bude zkouset tak si ho najdu. Treba zalobu nebo neco. Dostane 2x tolik. Takze mam Carinku doma, sice s poskozenym zamkem ale jinak v pohode jakou sem ji mel. Jeste jednou dekuji za vasi ochotu pomoci pri hledani. Tak zatial....................... uz sem zase Carinak jupiiiii
![]()
![]()
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
cipis píše:Můžeš být prosím tě konkrétnější s tou dílnou? Já jsem totiž z Tišnova, tak by mě to dost zajímalo ...
hulk píše:Tak vam vsem moc dekuji za napady jak ziskat svoji Carinu zpet ,ale jak sem psal o tech pochybnych existencich. Tak se me to vyplatilo. Vcera sem se dozvedel ze ten hajzlik kterej me to ukradl je nejakej Hudlacek Jirka z Tisnova. Tak sem si udelal vejlet. Nabral sem lidi ktery vi dke by se tak mohl nachazet. Zavedli me nekam na okraj mesta kde mel nejakou dilnu jestli se tomu tak da rikat. Nahoda byla ta ze tam moje auto stalo. Naslo se podle SPZ ,kterou ten vul nesundal ani nevimenil kdyz se v mim aute prohanel po okoli. Ale jak sem byl prekvapen kdyz sem ho videl. Kam ten svet speje???mladej kolik max. 18 let. ... Mladej nemladej dostal svoje. A pres policii sem to hnat nechtel ,protoze kdybych ho zabil tak me jeste zavrou a to mi za to nestoji. Kdyz na me neco bude zkouset tak si ho najdu. Treba zalobu nebo neco. Dostane 2x tolik. Takze mam Carinku doma, sice s poskozenym zamkem ale jinak v pohode jakou sem ji mel. Jeste jednou dekuji za vasi ochotu pomoci pri hledani. Tak zatial....................... uz sem zase Carinak jupiiiii
![]()
![]()
No zalezi na tom jak to myslis. Jestli tim myslis kde se nachazi tak kdyz jedes do tisnova a za Hradcanama odbocis pod tim mostem pred hasickou a jedes furt pryc po hlavni smerem na Tisnov. Ja presne nevim kde ale jeli sme okolo namesti nekam do riti. Fakt uz nevim. Mockrat sme odbocovali ,az sem se potom ztratil a nevedel sem vubec kde sme . Takze promin. A jinak je to...rikam nevim jestli dilna ,ale ja tomu tak rikam. Budka o rozmerech 5x6metru,ve vnitr nejaky naradi,velky vrata takze asi mala dilna ale pro nekoho garaz. Jak kdo chce.
- Drobek.Ales
- Člen Týmu
Ahoj,gratuluju k nalezení,a myslím,že jsi to vyřešil správně. Já to znám,mě ukradl autíčko 15 letej smrad,ale měl jsem kliku,že se povozil,ale i když poničený,tak to aspoň postavil zpátky před barák. Mrkni na : Ahoj všichni - tam jsem celou anabázi podrobně popsal. Dal jsem to policii,bo jsem ho nechtěl zabít,a i kdzž mi ho sebral v prosinci,tak dodneška to není soudně vyřešený. Takže příště,i kdzž doufám,že žádný takový příště už nebude,tak to budu řešit jako ty.
Drobek. 4A-FE/85kW
I JÁ TI GRATULUJI A NAPROSTO S TEBOU SOUHLASÍM, CO JE MOJE NA TO MI NIKDO NEBUDE SAHAT, A JAK VŠICHNI VÍME I KDYBY TO POLICIE VYŠETŘILA TAK HO PAN SOUDCE CO BERE JEN 70000,- PUSTI, PROTOŽE ON SLÍBÍ, ŽE UŽ TO NEUDĚLÁ A JAKMILE BUDE VENKU HNED UKRADNE DALŠÍ, TAKOVÉ LEKCE CO JSI MU DAL HO SNAD PŘIMĚJÍ MYSLET ŠMEJDA!! JÁ BYCH TO UDĚLAL TAKY!!