UKÁŽEME... zač je toho TOYOTA??? 10.7.- 12.7. 2009 Pardubice
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hlasoval jsem ze urcite ano a i kdyz jsem z Pce, tak tam budu spat a na Konopac vzdycky objednavame chatky, je to za dobrej peniz a jsou plne vybave, takze fakt parada 

Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
já bohužel na Konopáči jěště nebyl, ale co jsem slyšel tak zřejmě pohoda!!! budu to určitě muset napravit!!! těď jsem zrovna přivalil z dílny a mám teda jěště celkem dost práce na Cecilce!!! nemůžu se už dočkat až si v ní budu opět hovět pěkně jí proženu!!! Zasraný Felicie!!!!!!!!! už jí mám dost!!!!!!BaraS píše:mno konopac krasa,hospudka u toboganu nebo arabela proste pohoda jen ta voda neni na vecerni opilecky koupani pac je docela hluboka a hlavne jak brcal)v zarijinak to tam je fakt hezky jen zabrat nejaky hezky fleky
![]()

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím :-)
Zdarec dnes jsem diky jednomu z vasich clenu ktery me vcera oslovil konecne zjistil ze nas je tu v okoli vic co by se jednou za cas radi sesli:-) Takze jsem za toto setkani velice rad. Dnes nemuzu rici zda se pojedu podivat do PCE nebo na Konopac na sto pro ale jeden z tech srazu urcite navstivim. Podle ohlasu mi prislo ze vice lidi je pro Konopac tak bych se k nemu taky asi priklonil. Budu se tesit na setkani. Zatim a at to slape:-)