Kradez Aurisu
-
- Navigátor
VIN aut: http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_Id ... ion_Number
Na Slovensko dovazaju pravdepodobne vsetko z Turkie, asi to bude aj k vám.
Na Slovensko dovazaju pravdepodobne vsetko z Turkie, asi to bude aj k vám.
Na tejto stránke si môžte nájsť podľa zvolených parametrov aké auto v akom období a kde bolo ukradnuté. http://natankuj.sme.sk/?go=kradeze Teší ma štatistika u AURISA.
AURIS 1,33 TERRA COOL
No,takéto a podobné ozdoby sa neoplatia kupovať-práve kvôli tímto (podla mňa)pubertiakom..
Ja som premýšľal nad malou "športovou" anténou miesto tej velkej.Ale radšej som si to rozmyslel,lebo by som to na druhý deň už asi nemal...Okrem toho su to dosť drahé čačky-mačky...takže mám niekomu kupiť drahé krasotinky???
Ja som premýšľal nad malou "športovou" anténou miesto tej velkej.Ale radšej som si to rozmyslel,lebo by som to na druhý deň už asi nemal...Okrem toho su to dosť drahé čačky-mačky...takže mám niekomu kupiť drahé krasotinky???

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to jsem udelal taky, trochu jsem je namazl ale po pul roce jsem je nemohl povolitMilan.B píše:Mne tie kovove capicky pritiahol typek v pneuservise kombinackami.
A rukou ich len tak nepovolis. Pripadne ich mozes trosku vazelinou prejst.
Zatial su na svojom mieste. klop-klop.

Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pát 05.06.2009, 11:55, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Nedávno jsem to řešil, zda Medvěd Blok či Defend Lock.
Defend Lock mi přišel hůře přístupný, ale zase jelikož ho máme na Avensisu tak můžu porovnat, že je lepší, má přesnější chod, lepší klíč a působí na mě celkově kvalitnějším dojmem. Construct jsme měli, taky sloužil naprosto bez problému.
Jinak z hlediska zabezpečení jsem se nepouštěl do alarmu, když jsem viděl, co by se muselo rozebrat. Raději jsem si koupil pojištění, které mi do 3 roků vyplatí původní cenu nového auta při krádeži, nebo při nehodě s totální škodou. Co jsem slyšel, tak řada lidí pojistky až nápadně využívá, jenom je škoda, že se nevztahuje na vandalismus.
Defend Lock mi přišel hůře přístupný, ale zase jelikož ho máme na Avensisu tak můžu porovnat, že je lepší, má přesnější chod, lepší klíč a působí na mě celkově kvalitnějším dojmem. Construct jsme měli, taky sloužil naprosto bez problému.
Jinak z hlediska zabezpečení jsem se nepouštěl do alarmu, když jsem viděl, co by se muselo rozebrat. Raději jsem si koupil pojištění, které mi do 3 roků vyplatí původní cenu nového auta při krádeži, nebo při nehodě s totální škodou. Co jsem slyšel, tak řada lidí pojistky až nápadně využívá, jenom je škoda, že se nevztahuje na vandalismus.