Yaris HSD
-
- Věčnej rejpal
Re: Yaris HSD
Podstatnejsia nez viskozita je vcasna vymena bodka. 15000km je az az a iste je to vela pri poskakovani po meste. Hsd samozrejme pri 15000 najazdilo na spalovaci motor menej,pokial nejazdilo hlavne rychle presuny....
Moje hsd videlo 0w20 2x ma 167 000km a nic a to jazdi denne dialnicu nad rychlostny limit cca 80km. Uz som tam mal 5w30 v predoslom zivote,u mna 0w20,5w40,10w30,10w40. Dufam ze to neprerastie do zbytocnej hlupej debaty. Az sa dodrzi api nic sa nedeje.
Moje hsd videlo 0w20 2x ma 167 000km a nic a to jazdi denne dialnicu nad rychlostny limit cca 80km. Uz som tam mal 5w30 v predoslom zivote,u mna 0w20,5w40,10w30,10w40. Dufam ze to neprerastie do zbytocnej hlupej debaty. Az sa dodrzi api nic sa nedeje.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Nazdar, este pred sviatkami mi prisiel list o zvolavacej akcii kvoli vymene airbagu. Prislo to aj niekomu z fora? Boli ste uz menit? Pripadne niekto v SK: ZV/BB?
Ja som kúpil tieto led ziarovky 9012 HIR2 Cree XHP 50, vymena kus za kus elektronika balast je uz priamo v ziarovke umiestnena a ma to ventilator pre chladenie.trud píše:Nad tym aj ja uvazujem..vymneiť HIR2 za LED...ktoré chceš kúpiť? Býva k tomu ešte taka krabička na kábliku..nemal by to byť problém vymeniť.descent píše:Vyplatí se měnit přední světla na LEDKy? Je montáž jednoduchá, nebo se musí přidat něco navíc?
https://www.aliexpress.com/item/2x-9012 ... cd6e205413
https://www.aliexpress.com/item/Car-Hea ... autifyAB=0
Toyota Yaris HSD Selection Facelift 2018
1,5 Hybrid (100 k) e‑CVT
1,5 Hybrid (100 k) e‑CVT
Ja nad tým už dlho rozmýšlam, daj vedieť ako to svieti.
YARIS HSD SENSO SMART Bi-Tone
Citroen C4 Grand Picasso
Citroen C3 3 Picasso
Citroen C4 Grand Picasso
Citroen C3 3 Picasso
V reale to svieti taktoDedo Palo píše:Ja nad tým už dlho rozmýšlam, daj vedieť ako to svieti.
Stretávacie
https://webshare.cz/file/xe2b04B87i/stretavacie-jpg
Dialkové
https://webshare.cz/file/5vqeQoP5P0/dialkove-jpg
https://www.aliexpress.com/item/Car-Hea ... autifyAB=0
Toyota Yaris HSD Selection Facelift 2018
1,5 Hybrid (100 k) e‑CVT
1,5 Hybrid (100 k) e‑CVT
Nazdar. Kde zvyknete nakupovat nahradne plastove diely? Konkretne potrebujem predny lavy plastovy podblatnik (přední plastové nadkolí) na povodny model 2012. Stacila by nahrada, tzn. nie original diel.
Zatial som nasiel ne-original za pribl. 12€.
Zatial som nasiel ne-original za pribl. 12€.
- Přílohy
-
- podblatnik.png
- (43.08 KiB) Staženo 2192 x
Sa ti zda vela? Skus zavolat nejakemu expertovi ktory rozpredava auta co ti zavalasi....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Nepisal som, ze sa mi to zda vela (dal som 16k za male auto pre manzelku). Iba som doteraz neriesil nakup nahradnych dielov, tak som sa chcel poradit a zaroven informovat co som zatial zistil. Neslo mi ani tak primarne o cenu (aj ked 12€ za neoriginal sa mi zda prijatelnejsie ako 60€ za original pri takomto type dielu) ale skor o odporucanie na (e)shopy.
Ak nemas konkretnu radu, tak nechaj tak.
Ak nemas konkretnu radu, tak nechaj tak.
Aha tak nechapem ale to nic... Potom aspon napis ostatnym kde si to nasiel inak tvoja informacia nema ziadnu cenu ani zmyslu. Neviem aku radu by si chcel, zadarmo to nikto mat nebude a o ziadnu radu si ani neprosil. Tvoj prispevok je len taky monolog ako si cosi hladal a nasiel si. Tak ti to chvalime ale pre nas to ziaden prinos nema.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Musím sa zastať ace960.
slabostka, neviem, čo je na príspevku ace960 nepochopiteľné, potrebuje plastový podbeh, ale zatiaľ vie len o none náhrade. Očakáva, že tu získa nejaké prospešné info. Ja som to pochopil, ale keďže nemám žiadnu informáciu k téme, tak som nereagoval. Slušní a chápaví účastníci fóra vedia, že reagovať treba najmä vtedy, keď môžeme poradiť, pomôcť. Žlčovite a podpichovačné kecy tu nikomu nepomôžu, nikoho neobohatia a zbytočne znižujú autoritu fóra ako takého. Už tvoj prvý koment si si mohol odpustiť.
Prosím maj na pamäti, čo ti napísal: "Ak nemas konkretnu radu, tak nechaj tak."
slabostka, neviem, čo je na príspevku ace960 nepochopiteľné, potrebuje plastový podbeh, ale zatiaľ vie len o none náhrade. Očakáva, že tu získa nejaké prospešné info. Ja som to pochopil, ale keďže nemám žiadnu informáciu k téme, tak som nereagoval. Slušní a chápaví účastníci fóra vedia, že reagovať treba najmä vtedy, keď môžeme poradiť, pomôcť. Žlčovite a podpichovačné kecy tu nikomu nepomôžu, nikoho neobohatia a zbytočne znižujú autoritu fóra ako takého. Už tvoj prvý koment si si mohol odpustiť.
Prosím maj na pamäti, čo ti napísal: "Ak nemas konkretnu radu, tak nechaj tak."
Naposledy upravil(a) micenko dne pon 23.04.2018, 16:26, celkem upraveno 1 x.
Nechcem to tu zaplnat ale tak skusim este raz, aj ked myslim, ze otazka bola dost jasna.
Pytal som sa:
Kde zvyknete nakupovat nahradne plastove diely?
Je to hned prva veta po pozdrave. Napisal som aj presnejsie, co hladam. Neprinasal som prinos ale nieco som sa pytal.
Nahradu (aj original) som nasiel napr. tu https://www.autokelly.sk/Catalog/toyota ... ept-cookie. Sam som tam vsak este nekupoval, tak som ten obchod zatial neodporucal. Nikde som nepisal, ze ten diel chcem zadarmo. Predtym si si domyslel, ze sa mi zda zda 12€ vela a teraz si domyslas, ze to chcem zadarmo?
Moj prispevok bola otazka s doplnujucim info a na zaciatku to bol monolog (ako inak, neviem si predstavit zadat otazku ako dialog). Potom si nezmyselne odpovedal a sice je to dialog ale z tvojej strany nie k teme. Podla mna ak nemas co povedat ku otazke, tak neodpovedaj. Na dalsie nezmyselne komentare nebudem uz reagovat.
==
micenko: dik
Pytal som sa:
Kde zvyknete nakupovat nahradne plastove diely?
Je to hned prva veta po pozdrave. Napisal som aj presnejsie, co hladam. Neprinasal som prinos ale nieco som sa pytal.
Nahradu (aj original) som nasiel napr. tu https://www.autokelly.sk/Catalog/toyota ... ept-cookie. Sam som tam vsak este nekupoval, tak som ten obchod zatial neodporucal. Nikde som nepisal, ze ten diel chcem zadarmo. Predtym si si domyslel, ze sa mi zda zda 12€ vela a teraz si domyslas, ze to chcem zadarmo?
Moj prispevok bola otazka s doplnujucim info a na zaciatku to bol monolog (ako inak, neviem si predstavit zadat otazku ako dialog). Potom si nezmyselne odpovedal a sice je to dialog ale z tvojej strany nie k teme. Podla mna ak nemas co povedat ku otazke, tak neodpovedaj. Na dalsie nezmyselne komentare nebudem uz reagovat.
==
micenko: dik
to ace960: Pred časom som sa obzeral po zadných plastových podbehoch, ktoré výrobca na model 2016 nemontuje. Natrafil som na Auto Kelly, ale aj na info niekoho, kto si ich tam kúpil ale nebol spokojný aj preto, lebo mali odlomené plastové prichytenia. Tak ich tam aj vrátil.
Dik za info. Autokelly som pozeral ako prve, lebo ich mam v meste (Zvolen), tak by som to vyzdvihol cestou. Inde ich mali za podobnu cenu ale k tomu postovne v hodnote pribl. 50-100% ceny dielu sa mi nezdalo primerane. Ak by som to nakoniec bral v AK, tak dam velky pozor pri preberani.
Zravim všechny, nezkoušel někdo nějakým způsobem podsvítit čudlíky na volantu.