No občas mi příjde,že Micron jest jeden z mála lidí,kteří nepřišli o rozum o svůk vlastní rozum...sice jsou věci s ,kterými s ním nesouhlasím a neshodnu se,ale vážím si ho jako málokoho z Vás...už pro tu jinakost...gramo píše:micron hacknul Sutechův účet![]()
Mám po GO nebo přestavbě motora Toyota - kde, kdo , jak ?
Můžu..zejdy píše:Můžeš to upřesnit?Sutech píše:Blablabla...1ZFE...blalalalalalala....ooooohhhh...blalalal.Money,noney,money....blablabala......MONEY,,,,,,,,,,,,,,,,,,blabla.....hondatoyotamitsubisi....blabalbala.....FUCK...blabla....motor....---blabla...Toyota....blabla....MONEY....končm s diskuzí o motorech,protoože je plná lží a nesmyslů!!!!...začněte kurva používat mozek!!!!!!![]()
Tak to je dobře. Sem se už lekl, že to nepůjde.Sutech píše:Můžu..zejdy píše:Můžeš to upřesnit?Sutech píše:Blablabla...1ZFE...blalalalalalala....ooooohhhh...blalalal.Money,noney,money....blablabala......MONEY,,,,,,,,,,,,,,,,,,blabla.....hondatoyotamitsubisi....blabalbala.....FUCK...blabla....motor....---blabla...Toyota....blabla....MONEY....končm s diskuzí o motorech,protoože je plná lží a nesmyslů!!!!...začněte kurva používat mozek!!!!!!![]()

Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty. Neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je BŮH.
www.youtube.com/watch?v=czb4jn5y94g‎
www.youtube.com/watch?v=czb4jn5y94g‎
Ahoj,
koukám, že se tu řeší naprosté hovadiny, které tu rozjíždí Sutech. Já bych rád přispěl něčím, co se týká tématu. Je to asi tři týdny zpátky, co jsem si vyzvedl svoje auto od Honzy (zajdy) a chtěl bych se podělit o svoje dojmy a zkušenosti, které jsem díky tomu získal. Pokud bych měl hodnotit celkový přístup, tak takový jako u Honzy nikde v servisu nenajdete. Slušné a rychlé jednání, každý den hromady fotek co se s autem děje a hledání vždy nejlepší varianty. Každý větší problém jsme řešili společně a musím říct, že vždy k mé velké spokojenosti. Po kompletním rozebrání motoru v mém případě VVTi 105 kW byla jako první objevena vůle ve válcích následně v motorárně prasklá klika. Zde se ukázala velká zkušenost kluků z motorárny, trhlinka nebyla nijak velká ale byla. Bylo zde i několik dalších věcí, jako špatná lamela u spojky, téměř vybroušené šály na klice a nedosedání ventilů (protože si s tím Jarin tady od nás z HK nedal při předchozím zásahu moc práce při skládání do kupy). To vše Honza perfektně obstaral a doladil, že vše šlape jak má. Zpráva o tom, že budu muset kupovat novou kliku mě nejprve vyděsila, ale po tom co Honza rozhodil sítě, mu Libor (předpokládám libor12) dokázal sehnat kliku za senzační cenu a za to mu zde patří moje velké DÍKY!!! Po doladění všech komponent a další mravenčí práci a kompletním vyčištění a nalakování motoru se podařilo motor dát zas do kupy. Když jsem do auta poprvé usedl, nechtěl jsem věřit, že je to to moje. Šlapalo a šlape jak hodinky. Najel jsem už přes 1000 km a jezdí naprosto skvěle. Když to vše sečtu, pokud bych měl někdy v budoucnu řešit nějaký závažný problém s mojí Celicou, neváhám ani vteřinu a vím kam volat. Ještě jednou díky Honzo a Libore.
koukám, že se tu řeší naprosté hovadiny, které tu rozjíždí Sutech. Já bych rád přispěl něčím, co se týká tématu. Je to asi tři týdny zpátky, co jsem si vyzvedl svoje auto od Honzy (zajdy) a chtěl bych se podělit o svoje dojmy a zkušenosti, které jsem díky tomu získal. Pokud bych měl hodnotit celkový přístup, tak takový jako u Honzy nikde v servisu nenajdete. Slušné a rychlé jednání, každý den hromady fotek co se s autem děje a hledání vždy nejlepší varianty. Každý větší problém jsme řešili společně a musím říct, že vždy k mé velké spokojenosti. Po kompletním rozebrání motoru v mém případě VVTi 105 kW byla jako první objevena vůle ve válcích následně v motorárně prasklá klika. Zde se ukázala velká zkušenost kluků z motorárny, trhlinka nebyla nijak velká ale byla. Bylo zde i několik dalších věcí, jako špatná lamela u spojky, téměř vybroušené šály na klice a nedosedání ventilů (protože si s tím Jarin tady od nás z HK nedal při předchozím zásahu moc práce při skládání do kupy). To vše Honza perfektně obstaral a doladil, že vše šlape jak má. Zpráva o tom, že budu muset kupovat novou kliku mě nejprve vyděsila, ale po tom co Honza rozhodil sítě, mu Libor (předpokládám libor12) dokázal sehnat kliku za senzační cenu a za to mu zde patří moje velké DÍKY!!! Po doladění všech komponent a další mravenčí práci a kompletním vyčištění a nalakování motoru se podařilo motor dát zas do kupy. Když jsem do auta poprvé usedl, nechtěl jsem věřit, že je to to moje. Šlapalo a šlape jak hodinky. Najel jsem už přes 1000 km a jezdí naprosto skvěle. Když to vše sečtu, pokud bych měl někdy v budoucnu řešit nějaký závažný problém s mojí Celicou, neváhám ani vteřinu a vím kam volat. Ještě jednou díky Honzo a Libore.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A to říká člověk kterému platím i telefon?
Hovora: tak ten Yeti byl tvůj? Yeti proto,že máš původní 1zz blok v kterém jsou ještě zalité litinove vložky. Všichni o něm mluví,ale nikdo ho neviděl. Jinak vše je maličkost. Stačí zvednout telefon a i Austrálie je jen o dva bloky dal. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
JJ ten Yeti jak píšeš je můjlibor12 píše:A to říká člověk kterému platím i telefon?Hovora: tak ten Yeti byl tvůj? Yeti proto,že máš původní 1zz blok v kterém jsou ještě zalité litinove vložky. Všichni o něm mluví,ale nikdo ho neviděl. Jinak vše je maličkost. Stačí zvednout telefon a i Austrálie je jen o dva bloky dal.

Nazdar troubové...mohl bych k tomu všemu psát sáhodlouhé vyjádření,mohl bych se bránit,mohl bych cokoli.....neudělám to,ohledně lidí typu Libora,co si tady dělá reklamu...a viděl jsem pramálo aut jeho práce k posouzení,přestože na srazech jsem pravidelným účastníkem...KAŽDÝ Z VÁS MI MŮŽE ŘÍCT JAKÝ JSEM ZMRD OSOBNĚ...na srazech...aha a je tady spousta ...nevím čeho,kdo se tady bude babrat ve sračkách,řekněte mi to do očí osobně...Hovora...přijeď někam někdy,rád Tě uvidím..fakt,ale neříkej,že pouštím sračku...sračky pouštěj jiný....A ODE DNEŠKA MĚ PROSÍM OSLOVUJTE PANE HRABĚ...Kubrt může,Vaše milosti
...a jestli nerozumíte srandě,tak shořte v pekle...

7g GO
Zdravim
,tak jak som slubil že napišem ak dosiahnem 200tis.sa deje....od GO Motora u Honzu-Zejdyho prešlo v Km 15tis .mam po vymene Oleja a k doterajšim poznatkom Motor ide tak isto jak ked si bol pre auto u Honzu proste skvelo žiaden problem do teť nenastal
do vymeni Oleja Motor spapal 0,7 Litra Oleja
super až neskutočne bo pred GO žral jak prasatko...po vymene oleja som stale na Vrchnej Riske s Olejom čo je až radosť ked občas skontolujem Bo som po tych rokoch už tak zvyknuty
a vždy ma poteši že nemusim isť do kufra pre flašku na dolievanie aj ked ju tam stale Mam
čiže znovu velka Vďaka Honzo 

7.G
Zdravim
,tak jak som slubil že napišem ak dosiahnem 200tis.sa deje....od GO Motora u Honzu-Zejdyho prešlo v Km 15tis .mam po vymene Oleja a k doterajšim poznatkom Motor ide tak isto jak ked si bol pre auto u Honzu proste skvelo žiaden problem do teť nenastal
do vymeni Oleja Motor spapal 0,7 Litra Oleja
super až neskutočne bo pred GO žral jak prasatko...po vymene oleja som stale na Vrchnej Riske s Olejom čo je až radosť ked občas skontolujem Bo som po tych rokoch už tak zvyknuty
a vždy ma poteši že nemusim isť do kufra pre flašku na dolievanie aj ked ju tam stale Mam
čiže znovu velka Vďaka Honzo