Yaris HSD
- huli
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som volal do toyoty v ziline o termin dodania nakolko uz to malo byt dalsi tyzden. Termin mi posunuli az na 16.9. co je teda pekna doba.
Termin sa posuva koli obrovskemu zaujmu zapadnej europy. Hybridny model sa predava podla povodneho ocakavania o 500% viac a sucasne sa predava v pomere 3:1 s klasickym yarisom.
Linka na ktorej sa vyrabaju klasicke yaris tak sa za behu preraba a vypomaha s hsd co by mohlo zrychlit dodanie na SR o nejaky tyzden.
Pekne cisla no nie
Boha to rovno aby som si kupoval zimne gumy...
Termin sa posuva koli obrovskemu zaujmu zapadnej europy. Hybridny model sa predava podla povodneho ocakavania o 500% viac a sucasne sa predava v pomere 3:1 s klasickym yarisom.
Linka na ktorej sa vyrabaju klasicke yaris tak sa za behu preraba a vypomaha s hsd co by mohlo zrychlit dodanie na SR o nejaky tyzden.
Pekne cisla no nie

Boha to rovno aby som si kupoval zimne gumy...
fu september
To by ma asi kleplo.ze september...ale to pre farbu aj mne v TN vraveli ze biela perlet je dlhe cakanie.Maju objednane este 3auta a maju termin december.Skoda takto nemam s kym porovnavat
,,ale hadam sa daky majitel este ozve co uz ju ma.

farba
Ja som videl perlet len na vystave..ale vobec nelutujem ze mam len obyc.bielu.to auto uplne ziari...ja som myslim 18.aprila..hnet ako som sa dozvedel ze ide do predaja a cenu..ta mi vyrazila dych..v podstate rovnaka ako 1,33 sa automatom
- huli
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ano ja viem a co sa este oplatilo a co som si dal je paket Senso.
a co si dam (teda dufam ze to bude mozne) tak je tempomat, nezavisle kurenie a kedze v zime sportujem tak potrebujem stresny nosic na snowboardy.
a co si dam (teda dufam ze to bude mozne) tak je tempomat, nezavisle kurenie a kedze v zime sportujem tak potrebujem stresny nosic na snowboardy.

Paket Senso obsahuje automatickú duálnu klimatizáciu s ventilovanou priehradkou pri spolujazdcovi, dažďový senzor a senzor šera, samostmievacie spätné zrkadlo, systém bezkľúčového vstupu a štartovania Smart Entry & Start.
- huli
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
jj ale musi sa to nejako dat... ja to chcem hlavne koli zimnym startom. napr teraz na p206 je to krute v zime. ten motor sa nezohreje ani za 10 minut. olej je stuhnuty jak husta kasa. takto by sa to aspon trochu zohrialo. ved tak si zober ze yaris aj ked v zime nastartujes tak nenastartujes benzinovy motor... on nebude bezat takze sa nezohreje... prejdes 200 metrov a zapne ti vpredu pod kapotou kocku ladu.