yaris a LPG
To bude asi vstřikovací lišta . . . .http://www.iautodily.cz/index.php/vstri ... 18881.html
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ano vstrieky su umiestnene na vstriekovacej liste.
No pokial mas pocit, ze ti smrdi benzin, tak mozno ti niekde aj vytieka torchu, tak treba prezriet cely okruh najlepsie hned po startovani. Ako nastartuje tak hned vypnut aby sa nestihol pripadne odparit. Pripadne neviem kam su osadzane vstrieky LPG ale aj cez nie moze teoreticky sa dostavat vzduch. Ale viac uz tu asi nie je co poradit.
No pokial mas pocit, ze ti smrdi benzin, tak mozno ti niekde aj vytieka torchu, tak treba prezriet cely okruh najlepsie hned po startovani. Ako nastartuje tak hned vypnut aby sa nestihol pripadne odparit. Pripadne neviem kam su osadzane vstrieky LPG ale aj cez nie moze teoreticky sa dostavat vzduch. Ale viac uz tu asi nie je co poradit.
Tak jsem tu zase:
Zdravím, občas se mi rozsvítí kontrolka motoru a motor jede na dva válce. Po napojení na diagnostiku hlásí chybu zapalování na prvním válci, když chybu vymažu jezdím dál. Taky se mi zhoršily starty. Vyměnil jsem svíčky a olej a závada se objevuje znovu. Nevíte co to může být? Startuji benzín a jezdím na LPG....
Dneska jsem přehodil všechny 3 cívky, tak jsem zvědavý . . .
Ještě jsem chtěl vyčistit váhu vzduchu, ale hledal jsem všude a na sání jsem nic nenašel. Jediné co bylo podobné na váhu bylo hned za filtrem vzduchu šel k tomu konektor,ale nevedlo to do sacího potrubí, ale byly na to připojeny dvě hadičky - jedna zespod a jedna z boku a drží to na jednom šroubku - tak nevím. Nemůžete někdo poradit kde jí najít popř. foto?Někde jsem to tu viděl,ale odkaz na fotku kde mělo být umístění váhy zrovna nefungoval..Předem díky za jakékoliv info
Ještě jsem chtěl vyčistit váhu vzduchu, ale hledal jsem všude a na sání jsem nic nenašel. Jediné co bylo podobné na váhu bylo hned za filtrem vzduchu šel k tomu konektor,ale nevedlo to do sacího potrubí, ale byly na to připojeny dvě hadičky - jedna zespod a jedna z boku a drží to na jednom šroubku - tak nevím. Nemůžete někdo poradit kde jí najít popř. foto?Někde jsem to tu viděl,ale odkaz na fotku kde mělo být umístění váhy zrovna nefungoval..Předem díky za jakékoliv info

Zdravím,potřeboval bych poradit mám yarisa na Lpg r.v.2000 1.0vvti po deseti tisících km mi do toho sedl kámoš zařadil za jedna pustil rychle spojku myslel že má neutrál auto vyskočilo a výsledek uštíplé sedlo ventilu na 4 válci ,v toyote mi řekli že že to se nikdy v republice na yarisu nestalo a po napíchnutí zjistili že mám na tom válci vadnou cívku,chvíli háže chvili ne. Oprava mě stála 7000 samozřejmě ne v toyotě. Měl jsem Flashlube ted jsem si tam nechal dát elekronické flashlube,auto ted jede super snažím se to vychytat aby se to nestalo znova. takže uvítám jakou koli radu. chtěl bych do benzínu nalít ještě toto http://nipass.eu/ochrana-ventilu-u-plynovych-motoru-1l ,ještě k oleji liju tam mobil1 5w30 esp. Prostě potřebuju snížit teplotu hlavy válců. Díky.