toto je důvod přoč má "Japonka" nyní zůstává v pozadí a na srazy je to lepší jak Corolla

Díky za nabídku, ale ještě není 100% hotovoJimmi píše:Labus je prostě policajt duší i tělem![]()
Fakt moc pěknej outfit.
P.S. Kdybys chtěl kvalitní černobílou fotku bez přepalů, tak dej vědět. Tohle prostě digitálem nevyfotíš
teda..... smekám, ano je to směr za Cínovcem, pak pak vpravo směr Geising a podél hranic po německé straně až k vesničce Muglitz. Takovej muj oblíbenej okruhJimmi píše:Mmchdm. kde to je focený? Ta pole vzadu vypadají už jako (východo)německá
já v jednom studiu kde tohle umíme dělám. ARAKAL myslíš zřejmě ORACALunbreakable píše:Nedelam. Nalepoval jsem sam, kamos pomahal-trva to 2 hodiny. nalepka na kapotu mi stala 2000 korunXLi píše:vítám Tě...unbreakable píše:nalepka. uz je sundana.premyslim o dalsinějak děláš do nálepek? měl jsem za to že to není zrovna levná záležitost na takové vyměny rychlé...(za jiné)
objednaval jsem mimo republiku, ale mam pocit, ze v Cechach se da za stejne penize najit u jakekoliv reklamni firmy (hlavne aby material byl spravny - ARAKAL
mnohovrstevny). pokud bys mel zajem mohu ti poradit postup