Dík, tak Lex je jiná ligaMGRR píše:Blahopřeji k CamryDavidDDD píše:Tak se hlásím (přeskakuji z vlákna do vlákna) s Camry 3.0 z 2004, zatím prvních 100 km a naprostá spokojenost![]()
Sám jsem Camry tedy prodal a pořídil další Lexus LS 460

Dík, tak Lex je jiná ligaMGRR píše:Blahopřeji k CamryDavidDDD píše:Tak se hlásím (přeskakuji z vlákna do vlákna) s Camry 3.0 z 2004, zatím prvních 100 km a naprostá spokojenost![]()
Sám jsem Camry tedy prodal a pořídil další Lexus LS 460
Já mám teď strach to říctpetrbk píše:Mam trochu strach se zeptat na kolik vyšlaDavidDDD píše:Tak se hlásím (přeskakuji z vlákna do vlákna) s Camry 3.0 z 2004, zatím prvních 100 km a naprostá spokojenost![]()
Na sedadle spolujezdce taky nemám kolečko na nastavení výšky posedu... Podpěru nohou, výšku a bederní opěrku mám jen u řidiče...frostie píše: ...
Jedna věc mě na autě zarazila: sedačka spolujezdce. Jak na ni sednu, je to jak na pryčnu. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jako by tam někdo do sedačky pod zadek nacpal kus prkna. Nemůže to být třeba špatně nasazené sedadlo? Na sedačce nemám to kolečko, kterým se nastavuje výška posedu/tvrdost sezení.
Zas tak extrémně nestormPegas píše:byly všechny sedačky extrémně pohodlné...
Tak jsem si oddechnulpetrbk píše:No já čekal třeba 150Tohle je docela dobrý vzhledem k situaci na trhu.
Díky, taťka mi říkal,že tankovat 100 nemá smyslCorolla2014 píše:Jestli si dobře pamatuji, tak v roce 1988 byl BA Normál asi 80; Super 96 a Speciál 90 oktanů.