Ale jo proč si nepovědět jak se tam člověk vlastně omylem ocitnul.... a detaily... ty pak použiju jinde...
Tak jednoho dne sem viděl inzeráty epojištění... tak sem je vybombil... ihned druhej den mi volal človíček z HR že jako se mam stavit

Ta rychlá reakce mě uchvátila... měl sem ještě jinou nabídku, ale nevim epojištění mě zajímalo delší dobu... cca 2 roky ale nikdy mě nevybrali, prostě klasika vybrali jsme vhodnějšího kandidáta a jděte do prdele

....
Tak jo... luxusní budova... někdo by o tom možná i snil, no prostě jakoby to má úroveň z venčí

Problém je ale dostat se nahoru... člověk když tam nedělá tak ho musí pustit pomalá líná recepční a teda ti otevře ten výtah... okej, takže klient se tam prostě nedostane... no ne... nahoře ještě druhá kontrola, kde ti otevřou jen když zrovna nejsou recepční na facebooku.... absurdní, když sem dělal recepčního v hotelu, tohle bych si nedovolil... okej...
propouštěn... málokdy řeknou "dobrý den"... asi jim za to nestojíš... okej

tak sem řikal dobré ráno jako první a sám... sem si odpověděl

Pak následovalo školení... celkem drsnej vejplach mozků--- zjistil sem že sem jedinej na oddělení validace, ale všichni jsou jakoby vedlejší oddělení makléři

Ejjjj.... No 2 dny školení o ničem, ale dozvěděl sem se že ten magor co náš školil tak jel na motorce Yamaha prej 220km/h a pak spadnul se ženou na jižní spojce---- jak zajímavá událost, tohle řikat lidem???? Některým se to líbilo...

ouuuu Tak jako jo psát o někam na fcebok okej, ale řikat to v práci jako že je dobrej, i když je to idiot??? No tak jo...

Pak z něj vylezlo že dělal asi 5 let předtim ve věznici Pankrác, atd... ješšš.... prdel byla že některý lidi mu fakt fandili...

Neuvěřitelný... Nechal sem ho bejt, nijak sem se nevyjadřoval, jen sem tušil že to bude hustý

Lidi různý, Bagrista z ústí nad labem, holka co má 2 bojový psy, ale vypadá jak tintítko, jednou jí zakousnou... nenormální, a další různý lidi.... Některý mu na tu jeho hru skočili, rovnou... byl to manipulant, ale věděl že mě nezmanipuluje.... Po 2 dnech školení odpadla 1/2 lidí... já sem měl jinou nabídku než ostatní... validace je něco jinýho.... tyhle šli za prachama

Ty ale nejsou reálný.... navíc se dostanou do dalšího kolotoče---- z kterýho neni úniku. To já ne

Po 2 dnech si zkusili co to je validační oddělení, a tam se i setkali s tim idiotem Patrikem, kterej některý zprcal tak, že sem nechápal

Psycho attack... takže vlastně zůstali radši u toho druhýho šéfa, jenže v pátek jim přišel dodatek smlouvy... kdy když odejdou během školení, budou mít pokutu 7000,- oleeeee.... to já neměl

To by si ani nikdo nezkusil

Ale komedie to je...
Takže já sem šel na ostro po 2 dnech... a ostatní podepsali tuhle smlouvu

Kde jim ten magor co jezdí 220 na motorce a zmrzačil ženu, tak je poučuje.... pod pokutou 7000,-

Kde to jsme??? V komediii.....
Ale jo Pozitivní na tom člověku něco bylo.... třeba umí pochválit.... a to je důležitý, já se nejdřív bál, nevíš... ale jo 1 2 3 4 5 6 hovorů a šlo to dokonale, ale dělal sem si to podle sebe.... týpek řikal, hele, že ty si už něco někdy prodával takhle, jakoooo???? Ale joooo.... mobily kdysi dávno, no tak to je vidět, ty si hustej

Fakt? Jo tak dík.... N fakt si hustej, za 3 hodiny jedeš jako někdo po 3 měsících... wow tak děkuju.... tak jo ho taky pochválim, lidi neuměj chválit.... faktem je že tak za ten tejden sem měl max 1% lidí co odmítli se mnou mluvit a nebo bouchli founem, sprostá jen sms... prej sem měl jít do řiti

To je dost hustý skóre.... i když sem měl pár naštvaných lidí, byli fain.... umim komunikovat, je to jedno jestli osobně nebo po founu... oboje je složitý.
Podstatný ale je příjemný pracovní prostředí, příjemnej vedoucí případně a prostě dobrá atmosféra co nejmíň stresující, protože tahle práce stresující je sama o sobě fest.
Rovnou sem řek že ty skripty jak se má vést hovor používat prostě nebudu, ani omylem, protože jsou prostě nefunkční, zastaralý... a pojedu si sólo...
Sólo se dalo 4 dny.... ale pak sem zjistil že to vysiluje... celkem

Tak sem si večer sednul a u 5 piv sem si udělal 3 zásadní věty muj skript, kterej sem pak aplikoval, a výsledek byl výbornej, měl sem lepší výsledek než starší pani, co tam dělala 3 roky...

Každej hovor do 2- 3 minut max--- nic jinýho nemá smysl. spíš do 2 minut. Tady šlo jen o to lidi nalákat... aby chtěli změnu... nic víc, někoho nemá smysl lámat přes koleno, i když firma by to chtěla

Ne to dělat nebudu... šlo o to bejt příjemnej, milej, zeptat se a rozloučit se... zní to jednoduše... ale je to složitější, každej člověk se musí řešit jinou intonací, jiným stylem... a musí se přemejšlet... pak třeba člověk najde náhodou flotilu firemních aut... atd.... taky se mi povedlo...
Zásadní ale je aby byl vedoucí pohodář, moh by i nosit vodu, kafe že... a další např. 1/2 hodina na oběd je málo 1 hodina okej... pak lidi pojedou líp, než po 1/2 hodině... ale tak to by firmu nesměli vést idioti... zbytečnej time attack... a další nesmysly...
Pak je otázka jak fachá to druhý oddělení, kam mile pošleš ty klienty... protože tam dostanou podle mě tvrdej opravdu tvrdej telemarketing

To už mě nezajímalo... To bych dělat nechtěl... chytit lidi na udičku je lepší

.... než je drtit. Ale asi je to drcení... z 90% No dřív to fachalo jinak, to tam člověk zavolal že platí tolik a chce něco lepšího... jenže teď to fachá paradoxně spíš tak že ti nabídnou asi ještě dražší povinný... vlmi výhodný

exklusivní

No v tom se vrtat nebudu,

Ale jo to druhý oddělení je masakrozní

šéf je relativně okej, ale masakr to je, kdežto validace je okej, ale šéf je psychopat

tak si vyber...

Já si vybral únik... mohla by tam téct krev... už sem měl nervy fakt na mále, člověku se třese tělo, ruce a natáhnul bych mu jí... to se mi nestává

až tak.... ale nehodlám mu platit doživotní následky... minimálně by ohluchnul po tý ráně, a další by šla do frňáku, takže tak, myslim že by se nepostavil.... ale nestojí to za to... ale jo zasloužil by si i zkopat na zemi do kulatý krychle.... a to sem člověk co nemá rád násillí... Patrik je vyjímka.... jednou ho někdo zkope ale někde kde nebudou kamery... vlastně bych ho i zastřelil bez přemejšlení.... ani na vteřinu bych neváhal... neoznačená zbraň, nebo kuš... ani náznak lítosti... nic.
Co s tělem? No tak třeba by se dalo použít do základu nějakýho baráku... případně jo ty prasata by si s nim poradily... to je fofr. Zdar, hele dneska do vepřína nechoď, maj co jíst... jo jasný....

Případně větší mixer.... a do WC. Nebo úplně jednoduše, tečka a posadit ho do auta na přejezdu, to se stává... "jel jako blázen, já sem to viděl, a chcíplo mu to zrovna na tom přejezdu, blázen...

tohle je asi nejlepší, člověk se nemusí zaobírat bordelem a sračkama kolem...
A nebo drsnější... no to už je mafioso... znát šikovnýho hrobníka a pohřební službu inkognito... prostě pude do hromadnýho hrobu... z let 1940 atp... někde.... tady máte kapesný...

a byl by fuč na vždy...
Nebo si jít zaplavat, jak jsou ty vedra, a potápěč by ho potopil... i to se stává, to je pěkná alternativa, byl by vlastně i svědek a zachránce relativní

vydrž, neškubej se...