Klepání zadní nápravy po x-té
Re: Klepání zadní nápravy po x-té
Ten superstrut je přece jen trochu extrémní řešení s ohledem na životnost a náklady na údržbu. Není moc lidí, kteří to dokážou docenit. Taky dost pochybuju, jestli to potřebuju, spíš si myslím, že by mi McPherson asi stačil. Ty dvojité lichoběžníky by byly asi lepší kompromis mezi jizdními vlastnostmi a životností.
o SS sem začal studovat až když sem doma měl svoji ST205 a je to geniální věc, ano neni to levné ale z pohledu "tunera" ladiče a vymýšleče kravin můžu říct, že ST205 je ve spoust ohledů geniální, vývoj na rallye je v autě hodně znát a řešení náprav, pohonu, brzd atd je prostě super
koukněte se co stojí polský rameno na obyč auto s nevýměným čepem a obyč silentem, pak mi cena za rameno z SS přijde úměrná
holt za kvalitu se platí

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Minulej tejden proběhla rychlá akce... volalo mi prazvláštní číslo, nejdřív sem si řikal co to je... zahraničí- slovensko, projel sem ho skenrem googlu a mělo 1 nález na bazoši sk... pak sms... zadní ramena
Sem si nejdřív řikal nějakej automat marketingovej či-co... pán má celicu st182 jako já, taky říjen 1989 kupodivu, na rakouských značkách a dostala stopku na rakouským STK. Tam je to drsnější než u nás, jak sem se dozvěděl... daj ti ultimátum 10 dní a auto nesmí na silnici, pak jde rovnou do shrotu. Ne jako že se sebereš a jedeš vedle... tam je to drsný
Tak prej zadní ramena v háji... to byl zásadní problém, kdy ho rakušani nepustěj na silnici. Což je na jednu stranu drsný, na druhou maj pravdu, je to nebezpečná záležitost, když se ti vrtí celej zadek auta. Pán má nalítáno pozor přes 400.000km má jí hrozně dlouho a skoro mi brečel radostí do telefonu.
Má jí fakt snad ještě radši než já
To byl čtvrtek... doma sem sčíhnul kolik mam... a jak je to s příčnýma po Evropě. Skladem sem měl všechny, ale cenu sem zvednul za všech 6 ramen na 7.000,- Prostě nejsou... kdy budou čert ví... podélných je spousta ale příčný nejsou, už mam jen 1 kus jako zálohu... objednal sem jich 11ks... Pán si přijel v sobotu do hotelu vlakem až z rakouska! Mezinárodní záchrana celicy
Teď to budou muset poskládat... 2 silentbloky do těhlic od Matějíčka má, 2 kolíky Toyota taky.... bude to ale asi maso, nikdo prej zadní nápravu nikdy nepovoloval... 415.000km+ ale vyjde to! A budou na technický čučet jak puci... Zase rád uslyšim že i jakoby profíci mameluci na rakouským STK muj system schválej, bude jako naprostej originál, až na tu cenu
Ještě prej chlapcům vadilo že mu z celi kape trochu oleje
magoři... z každýho auta kape olej, hlavní je že ho nežere! Tak držim palce a těšim se že jí někdy uvidim na vlastní oči. Fakt příjemnej pocit bejt záchranář 
měla by celi vozit soudek s rumem na zrcátku... bernardýna
Zadní ramena dokážou tohle auto zničit... stejně jako zapalovací kabely... že... !!TESLA RULEZZZ!! jinak no problemo...
O tom to je... A obě putujou z ČR... jinak adios
Testování se vyplatilo....
hlavně ten z cívky do rozdělovače ten má cenu
gratis... a ještě sem byl tak blbej že sem si to nenechal jen pro sebe... ba ne... ramena mi stačej jako tajemství...
ramena mi trvaly mnohem dýl než dekodování a pochopení kabelů... i když ty byly taky fest "záhul"... na procesor. Pak už je to takový klidný období těch pár let do veteránky... 4 roky... nemělo by mě nic překvapit... pořád je všeho dostatek...
nějaká ta klempířina případně, lakování... ale když tak vidim že má tamta nalítáno 415.000km a já tu svojí šetřim na 260.000 no musim ojíždět i Subaru... tak je to fain pocit.... 3SGE Yamaha se fakt povedly motůrky

+ no joooo ještě vlastně 1. díl laufu.... ten bude taky potřebovat každá celica 89-93 to je taky vyřešeno.... němci- ebay BONDAL very very good!!!
ne Bondal ale BANDEL.... sem se splet
je perfektní.... skvělej. bez něj bysme byli taky pěkně v prdeli....
normálně odcházej 2. nebo poslední díly laufu... ale v těhle letech kam se blížíte... odejde první.... s tim už japonci nepočítali že se dožijou celicy... dá se říct ani druhovýrobci-Bosal atd... ale němci jo (1 němec)....
kvalitka jako originál za směšný love... takže pak máte na dalších 25 let pokoj

To byl čtvrtek... doma sem sčíhnul kolik mam... a jak je to s příčnýma po Evropě. Skladem sem měl všechny, ale cenu sem zvednul za všech 6 ramen na 7.000,- Prostě nejsou... kdy budou čert ví... podélných je spousta ale příčný nejsou, už mam jen 1 kus jako zálohu... objednal sem jich 11ks... Pán si přijel v sobotu do hotelu vlakem až z rakouska! Mezinárodní záchrana celicy

Teď to budou muset poskládat... 2 silentbloky do těhlic od Matějíčka má, 2 kolíky Toyota taky.... bude to ale asi maso, nikdo prej zadní nápravu nikdy nepovoloval... 415.000km+ ale vyjde to! A budou na technický čučet jak puci... Zase rád uslyšim že i jakoby profíci mameluci na rakouským STK muj system schválej, bude jako naprostej originál, až na tu cenu

měla by celi vozit soudek s rumem na zrcátku... bernardýna

Zadní ramena dokážou tohle auto zničit... stejně jako zapalovací kabely... že... !!TESLA RULEZZZ!! jinak no problemo...

+ no joooo ještě vlastně 1. díl laufu.... ten bude taky potřebovat každá celica 89-93 to je taky vyřešeno.... němci- ebay BONDAL very very good!!!

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Price update... tak jak sem se minulej tejden díval, zásoby ramen na celicy už zase jsou... sice nevim kolik jich je, ale je jich dost
takže cena zase padá na klasiku 6 ramen komplet 6.000,-
ale byly to nervy
jednoho dne se v číně rozhodnou že to ukončej a to bude blbej den
ale ten den ještě zdaleka nepřišel, obával sem se že jo.
udělám si zásoby
pohodička.
Pán co sem mu zachránil celi mi poslal vánoční sms že děkuje, a fachá to prej naprosto skvěle... testoval taky docela dlouho než se pak ozval
asi tomu nevěřil... úplně... ale už věří
tomu věřte že to nemá chybu...
technickou v rakousku to prošlo das ist gut
Alles Gute
kvalitka kvalitka TOP
https://www.youtube.com/watch?v=20RyTMzGo1M

ale byly to nervy

udělám si zásoby

Pán co sem mu zachránil celi mi poslal vánoční sms že děkuje, a fachá to prej naprosto skvěle... testoval taky docela dlouho než se pak ozval

tomu věřte že to nemá chybu...

https://www.youtube.com/watch?v=20RyTMzGo1M
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Může prosím někdo poradit? Taky rány zezadu a když jsme auto dali na hever, tak to vypadá na gumy stabilizátoru. Ale na netu je nikde nemůžu sehnat. Prosím poradí někdo kde by šly sehnat nebo nějaký náhrady?
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Maji je skoro vsude, jen v katalozích špatně zařazení takže hledej dle origo čísla a ověř si prumer stabíku..moulis222 píše:Může prosím někdo poradit? Taky rány zezadu a když jsme auto dali na hever, tak to vypadá na gumy stabilizátoru. Ale na netu je nikde nemůžu sehnat. Prosím poradí někdo kde by šly sehnat nebo nějaký náhrady?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jestliže to vypadá na stabil. gumídky... sem s tim... sám sem dost dlouho přemejšlel kdo to vyrábí... a jo přiznám se nepřišel sem na to... protože mý jsou ještě ok, nesnažil sem se moc... ale neni to tak easy jako přední... tam to bodlo
ty sem měnil... byly vyšoustaný totál... zadní nejsou až tak vyjebaný
tak sem s tim... kdo to vyrábí a kde se to prodává...
pak sem to už neřešil... zacvakal bych i originály Toy... ale nechce se mi... mam rád neoriginální přitom originální auto, chci to... chci alternativu...
do tý doby než toyota změní svojí politiku cenovou co se dílů týče... na "skoro" veterány... ne nerozumim tomu... sem totiž blbec
chápu to totiž tak že děláš reklamu značce toyota, která s tebou vyjebává--- tudíž beru vedle... logicky za normální ceny... absurdní! stojí to čas... úsilí lidí, ale pardon přepísklý cifry cálovat fakt nehodlám za blbosti... to by si pak mohli Japonci myslet že jsme idioti... což si myslim nemyslej
ale už by jim to dojít mohlo, že fakt ne 
+ ps "tak to vypadá na gumy stabil" tak to je dobrá hláška... jako že to vypadá... když mam dobrýho automechanika tak mi neřekne že to vypadá že by to nebo tamto... "ale přesně tohle to dělá!"
Dost pochybuju že by byla chyba právě na gumách stabil... ty jsou buďto "nasračky" tim myslim "nasračky" jako přední na mým autě kdysi prostě nasráč! na to nepotřebuju automechanika, to vidim... když se zvedne auto... tu "vyšoustaninu" ale i když to bylo vyšoustaný dost, tak to žádnej zvuk nevydávalo....
Tudíž je podle mě blbost že si myslíte že to mlátí ze zadu tohle... ale stačí přeject retarder a jestli to kdysi vrzalo, a teď to mlátí tak to chce (chtělo uždávno- v Rakousku by auto skončilo na vrakovišti) 6pack 6 ramen.... zadek neni zas tak složitej
No prostě nevěřim tomu že by to dělaly gumy na stabilizátoru... ale dělá to v prdeli zadní náprava... vyjebaný příčný a podélný silentbloky jako vždy.
PS: prosim nespamovat tohle téma... nevíme vůbec nic...
o tom kdo se ptal a vůbec na jaký auto to je... no spam... nemá smysl se tim zabejvat...
Ale udělám návod... zkusim aukro pěknej návod... a pak amazon nebo ebay... ramena musej frčet... ale až po tom co se přestěhuju... to je priorita... už sem se tu moc zakořenil na barrandově... chce to změnit "stage"... nerad něco měnim... ale už je to fakt potřeba... změnit všechno.
takovej jinej "chlívek" jinde.... soukromí a muzika... to je prioritní. Mnoooo už to tu neni co bejvalo... migranti jsou náročný....
buzněj a přitom jsou i v exekuci ... 3/4 mega a buzněj mě
no ne nechci mít podobný sousedy... pryč--- <-> vykundováno
WTF 

+ ps "tak to vypadá na gumy stabil" tak to je dobrá hláška... jako že to vypadá... když mam dobrýho automechanika tak mi neřekne že to vypadá že by to nebo tamto... "ale přesně tohle to dělá!"
Dost pochybuju že by byla chyba právě na gumách stabil... ty jsou buďto "nasračky" tim myslim "nasračky" jako přední na mým autě kdysi prostě nasráč! na to nepotřebuju automechanika, to vidim... když se zvedne auto... tu "vyšoustaninu" ale i když to bylo vyšoustaný dost, tak to žádnej zvuk nevydávalo....
Tudíž je podle mě blbost že si myslíte že to mlátí ze zadu tohle... ale stačí přeject retarder a jestli to kdysi vrzalo, a teď to mlátí tak to chce (chtělo uždávno- v Rakousku by auto skončilo na vrakovišti) 6pack 6 ramen.... zadek neni zas tak složitej

No prostě nevěřim tomu že by to dělaly gumy na stabilizátoru... ale dělá to v prdeli zadní náprava... vyjebaný příčný a podélný silentbloky jako vždy.
PS: prosim nespamovat tohle téma... nevíme vůbec nic...

Ale udělám návod... zkusim aukro pěknej návod... a pak amazon nebo ebay... ramena musej frčet... ale až po tom co se přestěhuju... to je priorita... už sem se tu moc zakořenil na barrandově... chce to změnit "stage"... nerad něco měnim... ale už je to fakt potřeba... změnit všechno.

Asi hledám špatně...Nemůžeš mi prosím poradit nějaký obchod? Nebo aspon to origo číslo? Děkuju
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
neznám VIN tveho vozu takže to ti nenajdu. použij internetový Toyotí EPC odkazy jsou na foru na každém rohu.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kdyby někomu vrzala prdel... stačí napsat...
5g

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Příští tejden se bude renovovat další celi... před STK. Už to prej bouchá a celý se to hejbe... celkem zadkoidní bio hazard... majitel si jí chce nechat, proto investuje.
Celi je z Letňan... nějaká co neznám... už se na ní těšim. Bonbonka chce žít?! Doctor micron je zde
Jinak sem objednal další sady, takže budu mít komplety ihned na 2 další celicy od úterý.... trochu se předzásobim...
aby byl klid. Zákaz vrzání a hejbání zadků! striktně!
zadkem ať hejbaj ženský a vrzání se hodí do postele... ne do celicy- ticho a pevnost/pružnost.
Tyhle další 2 sady budou ještě za 6.000,- další za 6.500,- distributor zvýšil cenu. (nekecám) poctivě pionýrsky po čínsku... opravdu
čestný pionýrský
na čínskou vlajku
i tak je to dost levný... měl bych sepisovat pojištění 3-5 let za 2.000,-
zbytečný je to kvalitka...
ale moh bych...
pro nevěřící tomáše
pojistka za 2000,- no mně by se to vyplatilo
Ale nemam to za potřebí
Ale kdyby někdo chtěl... může bejt 
Dá se to vzít i jinak... jedná se o označkovávání celic... jednoduše se budou dát kdykoliv kdekoliv najít... protože tahle investice je navždy. Všechny celicy takto označený jsou prostě označený na vždy. A i kdyby jí někdo ukrad v budoucnu, je označená. Každá má razítko microna a i toyoty (díky kolíkům) + v jiných kódech skrytých v ramenech. Normální zloděj by si toho nevšim, ani kdyby byl hodně vzdělanej... taková pojistka, punc pro veteránky. Všechny maj jeden jedinej zdroj.
Ale mam 100 chutí pomáhat i celicám v zahraničí... takže až si přestěhuju těch pár švestek... označkuju i další mimo území... je škoda nechávat celicy trpět... protože je to krása, je to radost, jsou to emoce v designu... je to čistá krása. celica 5g je prostě jako ford mustang... sice má menší výkon ale je hezčí... je to číča... mustang začne nudit... 5g? hahahahahaha To člověka začne spíš nudit okolí, lidi, žena, práce, rodina, celej svět, televize... radio, i internet, zasraný migranti
---- ale celica 5G?
Neneeeeee..... všechno může nudit... až na celicu.
Ta krása, mimočasovost exterieru... a interieru... 1989!!!! to předběhnutí času.... skrz černou dírou časoprostoru.... wow a hlavně kvalita- kvalita! no už dost
ba ne ještě... fakt se těšim až za pár let potkám někde na srazu celicy s veteránskýma VIP značkama... právě ty jo ty!
na to se těšim... a je lepší se bavit o jiných srandovních záležitostech než je vrzání zadní nápravy po X té
třeba jak to krásně sviští a nic nevrže... olala 
Trochu depresivní je ten fakt a je to fakt, že spousta celic 5G po světě skončí nebo skončilo sešrotovaných jen proto, že nemaj info nemaj matroš. To je smutnej fakt, ale zase se čistí prostor... a hejbe to pak s cenou... smutný to ale je... zároveň ale stoupne cena CZ celic. Je prostě rozdíl něco bastlit lisovat... a nebo to mít v cajku... all inclusive. za 6.000,- + 1000,-
A otázka jestli bych dal za novej set od toyoty 6x 4500,- = 27.000,- + atd... ne nedal prostě bych to auto nechal sešrotovat... nebo prodal. 6.000,- + něco za kolíky je komická suma...
sem mooooc levnej. cizinci to budou mít dražší... zokrouhlil bych to na 10T vč. kolíků toyota
a pošty.
Celi je z Letňan... nějaká co neznám... už se na ní těšim. Bonbonka chce žít?! Doctor micron je zde

Jinak sem objednal další sady, takže budu mít komplety ihned na 2 další celicy od úterý.... trochu se předzásobim...
aby byl klid. Zákaz vrzání a hejbání zadků! striktně!

Tyhle další 2 sady budou ještě za 6.000,- další za 6.500,- distributor zvýšil cenu. (nekecám) poctivě pionýrsky po čínsku... opravdu

i tak je to dost levný... měl bych sepisovat pojištění 3-5 let za 2.000,-

Dá se to vzít i jinak... jedná se o označkovávání celic... jednoduše se budou dát kdykoliv kdekoliv najít... protože tahle investice je navždy. Všechny celicy takto označený jsou prostě označený na vždy. A i kdyby jí někdo ukrad v budoucnu, je označená. Každá má razítko microna a i toyoty (díky kolíkům) + v jiných kódech skrytých v ramenech. Normální zloděj by si toho nevšim, ani kdyby byl hodně vzdělanej... taková pojistka, punc pro veteránky. Všechny maj jeden jedinej zdroj.
Ale mam 100 chutí pomáhat i celicám v zahraničí... takže až si přestěhuju těch pár švestek... označkuju i další mimo území... je škoda nechávat celicy trpět... protože je to krása, je to radost, jsou to emoce v designu... je to čistá krása. celica 5g je prostě jako ford mustang... sice má menší výkon ale je hezčí... je to číča... mustang začne nudit... 5g? hahahahahaha To člověka začne spíš nudit okolí, lidi, žena, práce, rodina, celej svět, televize... radio, i internet, zasraný migranti

Ta krása, mimočasovost exterieru... a interieru... 1989!!!! to předběhnutí času.... skrz černou dírou časoprostoru.... wow a hlavně kvalita- kvalita! no už dost

ba ne ještě... fakt se těšim až za pár let potkám někde na srazu celicy s veteránskýma VIP značkama... právě ty jo ty!

Trochu depresivní je ten fakt a je to fakt, že spousta celic 5G po světě skončí nebo skončilo sešrotovaných jen proto, že nemaj info nemaj matroš. To je smutnej fakt, ale zase se čistí prostor... a hejbe to pak s cenou... smutný to ale je... zároveň ale stoupne cena CZ celic. Je prostě rozdíl něco bastlit lisovat... a nebo to mít v cajku... all inclusive. za 6.000,- + 1000,-
A otázka jestli bych dal za novej set od toyoty 6x 4500,- = 27.000,- + atd... ne nedal prostě bych to auto nechal sešrotovat... nebo prodal. 6.000,- + něco za kolíky je komická suma...

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Těch ramen, těch ramen
Moulisův mechanik si dá
ale až to dodělá, může si bejt jistej že tohle už dělat nebude muset
Každopádně komplet 2 další sady jsou u mě... v číně se musej divit, jak to že všechny tyhle ramena končej na Barrandově? Co to jeeee? No já sem sběratel
doctor 
ba ne to nevědi... vědi max že končej v Plzni... sem už se ani čínskej agent nedostane
Nikdy nemůže zjistit cílovej vůz. Stopa zmizí mezi Plzní a Barrandovem -black hole.
Je to vlastně oboustranný... já jako konečná circa se nikdy nedozvim kdo a kde to vyrábí abych se tam třeba někdy stavil a políbil ten stroj. Někde... jojo
miláček machine taková kvalita!!!
hmmm taková exkurze do tý továrny... továrničky by se mi líbila... nemožný
je prostě někde asi v číně, ale neprodukuje žádný zmetky, čistou kvalitku.
člověk by rád poděkoval ale neni komu
všechno je skrytý.

Každopádně komplet 2 další sady jsou u mě... v číně se musej divit, jak to že všechny tyhle ramena končej na Barrandově? Co to jeeee? No já sem sběratel

ba ne to nevědi... vědi max že končej v Plzni... sem už se ani čínskej agent nedostane

Je to vlastně oboustranný... já jako konečná circa se nikdy nedozvim kdo a kde to vyrábí abych se tam třeba někdy stavil a políbil ten stroj. Někde... jojo

hmmm taková exkurze do tý továrny... továrničky by se mi líbila... nemožný

člověk by rád poděkoval ale neni komu

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to vypadá... s instalací? sám sem vždycky zvědavej... a rád jak pak je novej majitel spokojenej i když pořád nevěří že to "nemá chybu" no nemá... a nebude mít... kvalitka! 
nikdo nikdy nereklamoval nic co sem doporučil... jako komplet a tak tomu bude vždy...
protože to sám používám a musel bych reklamovat sám sebe 
aleee tenhle system se 17 na steroidech... je výzva... co se kvality týče... to je tester... za to já nezodpovídám... ale myslim si že to ramena daj... i tuhle zátěž... zkoušku... naopak je to výzva... test do extrému... zatěžkávací zkouška... proč ne... jsem pro... testování mam rád...
Ale neručim za nic... každej ví že kola tam nemaj bejt, podložky vůbec atd... neznám a je to úplně mimo mě... problémy co si způsoběj sami lidi... jediný co mě zajímá je případnej problém u normálního vozu... bez blbinek... tam by mě selhání ramene atd... velmi zajímalo... ale to neexistuje...
kdyby jo... sebemenší náznak... ihned bych po tom šel... protože ramena jsou nebezpečný... maj velkej vliv na celý auto... a prostě podceňovat je tak to se nedělá...
+ to že to projde STK neznamená že to neni nebezpečná kára... STK je jen "jako"... na něco přijít můžou... ale na to podstatný ne...
podstatný je znát svý auto... znát svojí celicu...

nikdo nikdy nereklamoval nic co sem doporučil... jako komplet a tak tomu bude vždy...

aleee tenhle system se 17 na steroidech... je výzva... co se kvality týče... to je tester... za to já nezodpovídám... ale myslim si že to ramena daj... i tuhle zátěž... zkoušku... naopak je to výzva... test do extrému... zatěžkávací zkouška... proč ne... jsem pro... testování mam rád...
Ale neručim za nic... každej ví že kola tam nemaj bejt, podložky vůbec atd... neznám a je to úplně mimo mě... problémy co si způsoběj sami lidi... jediný co mě zajímá je případnej problém u normálního vozu... bez blbinek... tam by mě selhání ramene atd... velmi zajímalo... ale to neexistuje...

+ to že to projde STK neznamená že to neni nebezpečná kára... STK je jen "jako"... na něco přijít můžou... ale na to podstatný ne...
podstatný je znát svý auto... znát svojí celicu...

- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Obnovuju tohle téma.
Řeším konečný řešení mojeho problému se siláčema podvozku na carině e. Loni jsem kvůli technické dělal generálku zadku, ale siláče od febestu moc nepasujou. Mají v tom katalogu hroznej bordel.
Takže dotaz pro majitele 6gen čeld - nebyl by někdo ochotnej mi změřit/sdělit rozměry siláčů na podvozku? Ideálně celá zadní i přední náprava. Mám tušení, že by to mohlo být stejný. pak bych se na jaře nasral a objednal z polska komplet PUR všechny a nalupal to do ramen a měl už konečně klid. Vím, že pár lidí tady vytáčelo siláče z PURu. Tak byste mohli pohledat.
Přijde mi to jednudušší cesta, než se dohadovat s maníkem v Polsku.
Řeším konečný řešení mojeho problému se siláčema podvozku na carině e. Loni jsem kvůli technické dělal generálku zadku, ale siláče od febestu moc nepasujou. Mají v tom katalogu hroznej bordel.
Takže dotaz pro majitele 6gen čeld - nebyl by někdo ochotnej mi změřit/sdělit rozměry siláčů na podvozku? Ideálně celá zadní i přední náprava. Mám tušení, že by to mohlo být stejný. pak bych se na jaře nasral a objednal z polska komplet PUR všechny a nalupal to do ramen a měl už konečně klid. Vím, že pár lidí tady vytáčelo siláče z PURu. Tak byste mohli pohledat.
Přijde mi to jednudušší cesta, než se dohadovat s maníkem v Polsku.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stan> sorry ale tohle téma se týká celicy takže... tvuj dotaz je trochu mimozní ps kdo by se tim zabejval? a za kolik? noooo mimo a nebo jo já třeba nepohnu zadkem na židli ale někdo jo.... má nějakej důvod---- 
Já nemam náladu se bavit o tom jestli se pohnout nebo neee.... ale záleží na mý náladě... se pohnout nebo ne....
jojo proč se tim vůbec zabejvat???? je nějaká motivace???

Já nemam náladu se bavit o tom jestli se pohnout nebo neee.... ale záleží na mý náladě... se pohnout nebo ne....