No je to jeden z posledných legendárnych yarisov II.generácie (2-hého faceliftu) , teda vyrobený tesne pred začiatkom výroby tohoto nového čo máš ty - ešte sa to stihlo v r. 2011. Motor je samozrejme ten istý-1.33 Dream...
muco píše:
No je to jeden z posledných legendárnych yarisov II.generácie (2-hého faceliftu) , teda vyrobený tesne pred začiatkom výroby tohoto nového čo máš ty - ešte sa to stihlo v r. 2011. Motor je samozrejme ten istý-1.33 Dream...
V roce 2011 měly Yarisy žluté podsvícení a "analogovými" budíky??
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
muco píše:
V roce 2011 měly Yarisy žluté podsvícení a "analogovými" budíky??
čo ti ja viem?... tak asi ano...
inak kamoš mal tiež yarisa 1.33 r.v. 2010(mal ešte strieborné klučky na dverách - moje je už má všetko vo farbe) a mal tiež tie isté budíky jako mám ja.
muco píše:Možno záležalo na tom, v akej bola výbave... Ja mám "Dream"
No možné je asi cokoliv, ale moc se mi nechce věřit že by při vyšším stupni výbavy mělo auto zcela jiné budíky
No ako ti to mám vysvetliť... ako som už písal,-čo ti ja viem???... ale asi bude lepšie,ak sa na to pozrieš z blízka na obrázku ,kde je to čiernohnedé na bielom :
pozn. aj zrkadlá a aj klučky sú vo farbe