Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja s matesem a možn Venca se pokusíme dorazit. Liborovi stale neschválili dovcu.
muj názor je že stejne musíme xkm s autem při testovbání najet takže pokud bude mít libor dovcu a doky svolí nevidím duvodne naložit service car nářadím a vyrazit s celdou tam jako testovací jízdu ale to je na dokym a liborovi..
muj názor je že stejne musíme xkm s autem při testovbání najet takže pokud bude mít libor dovcu a doky svolí nevidím duvodne naložit service car nářadím a vyrazit s celdou tam jako testovací jízdu ale to je na dokym a liborovi..
Na chvilku se stavim s Focusem pokecat,pokuď mně v práci vymění službu jinak klidně můžeš za mnou skočit odeberu ti alespoň krev.Libor je v práci ten nemohl vůbec a Honza má tolik práce že nevím, napiš mu.Dnes jsem zvědavej na postup jak se jim dařilo.
Tak jsi stihl odpovědět dříve Honzi.Domluvíme se ještě
Tak jsi stihl odpovědět dříve Honzi.Domluvíme se ještě

Nějaké ty auta doma jsou.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
problem je , pokud pojede service car tak po dálnici max 90-95, takže asi bychom kolonu zdržovali
pokud po státovkách je to v pohode jen se nesmí počítat s velkým zrychlením. navíc sem slíbil Tigrovi že am zavedeme předvéct jeho 4g cabrio takže pokud pojedem tak bud s cábrem a feldou nebo cabro + terrano ( service car ) a příšera..

Ahoj Všem z Prahy se hromadnou jízdou jede po staré silnici tak mi to bylo podáno tak že by neměl být problém
Doky mrzí mě, že to s autíkem není zatím OK no ale nezkoušej, že nedorazíš
Co peklo schvátí to už nenavrátí 
Dej nám číslo do práce a my si pak zavoláme o pomoc. Odborná asistence při grilování a u pivíčka nesmí chybět.

Dej nám číslo do práce a my si pak zavoláme o pomoc. Odborná asistence při grilování a u pivíčka nesmí chybět.

Program akce Celica meetingu 2016
http://fooost.rajce.idnes.cz/Celica_mee ... g.2016.jpg
Kluci ja fakt nemůžu jsem v práci a auto není hotové.Je to taková klasika, člověk míní,, zaměstnavatel" mění.Mám telefonickou a pohnout se do Holic moc nemůžu.Přeju Vám pěkný srázek mně to snad vyjde už budoucí rok i s príšerou se někam dostat.Asi Libor bojoval celou noc a když se vyspí tak mi dá vědět co se dělo.
Tak hlásím další posun po telefonu s Liborem kolem poledne.Vyrešil TPS a nyní každej vstup a výstup čidel a periferií zdvojuje a ukládá, programuje ať zachová výstupy pro VIPEC a současně pro stávající ECU protože jsem chtěl zachovat vše včetně ABS a klimy v autě.Nárazník je hotovej ale ještě se bude jednou stříkat k doladění rozstřiku kterej dělal předchozí lakýrník.Venca prý zajde pro stavitelné stabilizátory přední nápravy a nahoděj se.No a chybí ještě relátko na 40 Amp.které dojde zítra když ho dnes objedná.Odvětrávání kliky snad dojde taky a do středy by auto mělo být když nás už nic nepřekvapí i nastartováno.Těch problémů s elektronikou je nějak víc jak jsem čekal.
Tak další foto
1.Stavitelné tyčky stabilizační

2.Vývod z IC

3.Svody od IC + BOW+klapka + čidla

4.Rozvody elektroniky-duble

5.Filter umístění s hadicemi od relokátoru a čidlo

6.Podtlakové hadičky a sání-,,zašlo" povrchově
budu ho must oživit.Potvora jedna tolik čistění a tak se odvděčilo.

Tak dnes z Toyoty doveze Idaho-Honza uložení nové stabilizátoru ať se tam nedá ,,vyčvachtané" staré přece jen nejaké km již měli za sebou.No a Libor čeká na odvětrávání kliky které by mělo dorazit dnes nebo zítra.Jinak máme asi už vše včetně relátka.
1.Stavitelné tyčky stabilizační

2.Vývod z IC

3.Svody od IC + BOW+klapka + čidla

4.Rozvody elektroniky-duble

5.Filter umístění s hadicemi od relokátoru a čidlo

6.Podtlakové hadičky a sání-,,zašlo" povrchově

Tak dnes z Toyoty doveze Idaho-Honza uložení nové stabilizátoru ať se tam nedá ,,vyčvachtané" staré přece jen nejaké km již měli za sebou.No a Libor čeká na odvětrávání kliky které by mělo dorazit dnes nebo zítra.Jinak máme asi už vše včetně relátka.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No dratu tam trci teda jeste hafo!! Jinak ty tycky stabliku jsou dlouhe i origo? ja je mam tak tretinove. A do toho BOVka vede tolik hadicek jo? To jsem jeste nevidel. Ktera je vstup vzduchu ze sani? Pac tam zadnou silnou nevidim.. 

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Ano tyčky stabiliz. jsou na SS nápravu delší a jiné jak na McPearson atd. i na tvoji 4kolku/paradoxně jsem je před tím jak jsem se rozhodl dát nápravu SS vyměnil taky na McPearsoně nové kosti/.No a po domluvě s Liborem rozhodl je udělat i stavitelné v malém rozsahu a udělali je moc pěkně
.Prostě se přizpůsobí délkou dle originálu a pak se budu trochu hrát a najdu si svoji,,polohu" na ježdění.Víš jak jsme se bavili auto bude vesměs používáno po klasických cestách, ne šotolina atd.K tomu BOWku jdou ze sání za klapkou pod ní vedení a před klapkou druhej vstup.No a dráty
ano je jich moc když jsi všimneš provedení na velkém zvětšení je vidět jasné zdvojování k Vipec atd.a to je dobrý použity byly radši zlacené konektory k vyloučení chyb atd.Je toho Jardo moc, fakt moc ale pokuď dojde odvětrání kliky nastartováno bude zítra.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
stačí s epodívat pořádne - na oboufotkách je videt že bovko jednou stranou sedí na trubce od IC takže tam asi bude příruba jen je to omotanéja_ma píše: Ktera je vstup vzduchu ze sani? Pac tam zadnou silnou nevidim..

ostatne na téhl eje to videt dobře :
http://img32.imageshack.us/i/celicavstupdosn.jpg/
Jardo dostaneš samostatnou sérii fotek
ať to více vidíš pak ti to vše odfotím.Jinak to BOWko jsem podrobně popsal na JDM když se již uvažovalo co a jak pak do toho nacpat jak jsi se ptal a jak jste vyjádřili své názory a jak nám pak vyšlo v simulátoru že je vhodné ho dát.Já sám jsem zvědavej tak to bude nejen,,znít" ale i fungovat mělo by to mít absolutní reakci vzhledem k patentu kterej na něj maj a reakčním garantovaným časům.Ty hadičky silikonové jsou fajn
Jsem zvědavej co bude dnes za postup
.A jak dopadne nárazník s novým lakem
Honza má na starosti doladění odstínu barvy ať auto není jak strakatá koza.A pak poslední nástřik.

Jsem zvědavej co bude dnes za postup