Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

takze tam nedorazis vubec ani focusem? ani idaho, ani libor? nu co uz, neni to prdel project, tak to chvili trva :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Ja s matesem a možn Venca se pokusíme dorazit. Liborovi stale neschválili dovcu.
muj názor je že stejne musíme xkm s autem při testovbání najet takže pokud bude mít libor dovcu a doky svolí nevidím duvodne naložit service car nářadím a vyrazit s celdou tam jako testovací jízdu ale to je na dokym a liborovi..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Na chvilku se stavim s Focusem pokecat,pokuď mně v práci vymění službu jinak klidně můžeš za mnou skočit odeberu ti alespoň krev.Libor je v práci ten nemohl vůbec a Honza má tolik práce že nevím, napiš mu.Dnes jsem zvědavej na postup jak se jim dařilo.

Tak jsi stihl odpovědět dříve Honzi.Domluvíme se ještě :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

problem je , pokud pojede service car tak po dálnici max 90-95, takže asi bychom kolonu zdržovali :( pokud po státovkách je to v pohode jen se nesmí počítat s velkým zrychlením. navíc sem slíbil Tigrovi že am zavedeme předvéct jeho 4g cabrio takže pokud pojedem tak bud s cábrem a feldou nebo cabro + terrano ( service car ) a příšera..
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Ahoj Všem z Prahy se hromadnou jízdou jede po staré silnici tak mi to bylo podáno tak že by neměl být problém :lol: Doky mrzí mě, že to s autíkem není zatím OK no ale nezkoušej, že nedorazíš :lol: Co peklo schvátí to už nenavrátí :twisted:

Dej nám číslo do práce a my si pak zavoláme o pomoc. Odborná asistence při grilování a u pivíčka nesmí chybět. :lol:
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no na celice se stále pracuje, Libor je plný optimismu, že prý do pěti ráno vrčí, ja tomu moc neveřím - i když bych si to moc přál, tak to vidím nereálné..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Kluci ja fakt nemůžu jsem v práci a auto není hotové.Je to taková klasika, člověk míní,, zaměstnavatel" mění.Mám telefonickou a pohnout se do Holic moc nemůžu.Přeju Vám pěkný srázek mně to snad vyjde už budoucí rok i s príšerou se někam dostat.Asi Libor bojoval celou noc a když se vyspí tak mi dá vědět co se dělo.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak hlásím další posun po telefonu s Liborem kolem poledne.Vyrešil TPS a nyní každej vstup a výstup čidel a periferií zdvojuje a ukládá, programuje ať zachová výstupy pro VIPEC a současně pro stávající ECU protože jsem chtěl zachovat vše včetně ABS a klimy v autě.Nárazník je hotovej ale ještě se bude jednou stříkat k doladění rozstřiku kterej dělal předchozí lakýrník.Venca prý zajde pro stavitelné stabilizátory přední nápravy a nahoděj se.No a chybí ještě relátko na 40 Amp.které dojde zítra když ho dnes objedná.Odvětrávání kliky snad dojde taky a do středy by auto mělo být když nás už nic nepřekvapí i nastartováno.Těch problémů s elektronikou je nějak víc jak jsem čekal.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak další foto

1.Stavitelné tyčky stabilizační

Obrázek

2.Vývod z IC

Obrázek

3.Svody od IC + BOW+klapka + čidla

Obrázek

4.Rozvody elektroniky-duble :lol:

Obrázek

5.Filter umístění s hadicemi od relokátoru a čidlo

Obrázek

6.Podtlakové hadičky a sání-,,zašlo" povrchově :( budu ho must oživit.Potvora jedna tolik čistění a tak se odvděčilo.

Obrázek

Tak dnes z Toyoty doveze Idaho-Honza uložení nové stabilizátoru ať se tam nedá ,,vyčvachtané" staré přece jen nejaké km již měli za sebou.No a Libor čeká na odvětrávání kliky které by mělo dorazit dnes nebo zítra.Jinak máme asi už vše včetně relátka.
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

No dratu tam trci teda jeste hafo!! Jinak ty tycky stabliku jsou dlouhe i origo? ja je mam tak tretinove. A do toho BOVka vede tolik hadicek jo? To jsem jeste nevidel. Ktera je vstup vzduchu ze sani? Pac tam zadnou silnou nevidim.. :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ano tyčky stabiliz. jsou na SS nápravu delší a jiné jak na McPearson atd. i na tvoji 4kolku/paradoxně jsem je před tím jak jsem se rozhodl dát nápravu SS vyměnil taky na McPearsoně nové kosti/.No a po domluvě s Liborem rozhodl je udělat i stavitelné v malém rozsahu a udělali je moc pěkně :) .Prostě se přizpůsobí délkou dle originálu a pak se budu trochu hrát a najdu si svoji,,polohu" na ježdění.Víš jak jsme se bavili auto bude vesměs používáno po klasických cestách, ne šotolina atd.K tomu BOWku jdou ze sání za klapkou pod ní vedení a před klapkou druhej vstup.No a dráty :lol: ano je jich moc když jsi všimneš provedení na velkém zvětšení je vidět jasné zdvojování k Vipec atd.a to je dobrý použity byly radši zlacené konektory k vyloučení chyb atd.Je toho Jardo moc, fakt moc ale pokuď dojde odvětrání kliky nastartováno bude zítra.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ja_ma píše: Ktera je vstup vzduchu ze sani? Pac tam zadnou silnou nevidim.. :wink:
stačí s epodívat pořádne - na oboufotkách je videt že bovko jednou stranou sedí na trubce od IC takže tam asi bude příruba jen je to omotané :)

ostatne na téhl eje to videt dobře :
http://img32.imageshack.us/i/celicavstupdosn.jpg/
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

jsem fakt slepy :lol: a ta mala co jde do IC potrubi? dobre jste to zamaskovali :lol:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ja_ma píše:jsem fakt slepy :lol: a ta mala co jde do IC potrubi? dobre jste to zamaskovali :lol:
toto bov má narozdíl o d "klasickýchů ovládání jak podtlakem tak i přetlakem což mu zaručuje rychlejší reakci proti konkurenci..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jardo dostaneš samostatnou sérii fotek :lol: ať to více vidíš pak ti to vše odfotím.Jinak to BOWko jsem podrobně popsal na JDM když se již uvažovalo co a jak pak do toho nacpat jak jsi se ptal a jak jste vyjádřili své názory a jak nám pak vyšlo v simulátoru že je vhodné ho dát.Já sám jsem zvědavej tak to bude nejen,,znít" ale i fungovat mělo by to mít absolutní reakci vzhledem k patentu kterej na něj maj a reakčním garantovaným časům.Ty hadičky silikonové jsou fajn :lol:

Jsem zvědavej co bude dnes za postup :lol: .A jak dopadne nárazník s novým lakem :lol: Honza má na starosti doladění odstínu barvy ať auto není jak strakatá koza.A pak poslední nástřik.
Odpovědět

Zpět na „Celica“