yaris a LPG
pokial ti startuje lepsie ked preslapnes plyn.pedal, tak to moze yt cerpadlo. sviecky sa u lpg rychlejsie opotrebavaju ale to by si citil aj napr. pri alceleacii-ale pozrel by som sa aj na ne a vymenil popripade.durtom píše:startér točí perfektně - tam bych to neviděl a po poslední kontrole LPG (asi před 3týdny) taky vše v pořádku. . . .Start se mi zdá lepší, když prošlápnu plyn - je to možné? Normálně se startuje bez plynu - né?!Ještě mě napadlo jestli toto nemůže souviset se svíčkama.Svíčky jsem vyměnil a jízdní vlastnosti se změnily k lepšímu, ale nemůže si řídící jednotka pamatovat stav ještě před výměnou svíček a mít pořád vliv na startování?
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna ti vznika spad benzinu naspat do nadrze, mohlo by to byt sposobene podsavanim vzduchu niekde v okruhu. To ze ti podsava vzduch pri vypnutom motore, neznamena, ze ti tam bude tiect benzin. Lebo pokial nemas ziaden iny problem s behom auta a startovanim, tak ma nic ine nenapada. Mozno ti tecie jeden zo vstriekov, ale to su vsetko len spekulacie.