Kde jsme koho potkali ;-)
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Praetorian
- Řidič
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Bozsky.Paja
- Navigátor

No tak jeste ze jsi nezdravil, to by byla ostuda

- Bozsky.Paja
- Navigátor
Já jel taky stříbrným
...ale němčourem radši vystrkovat nos nebudu
. Cecílii sem poslal asi v kilu do svodidel, takže ta je teď mimo provoz, ale na Plzeň by měla bejt v cajku...uvidíme jak dorazí zbytek dílů z japan
...No ráno si předjížděl jak vzteklej, ale odpoledne jenom to jedno auto před tebou 

Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
- Bozsky.Paja
- Navigátor
No auto je už v opravně a dává se dohromady, na stolici už bylo provedeno rovnání, tak teď už se dělá jenom plechařina. Bylo to bouchnutý od zadních kol doazdu, víko kufru, zadní část boku a zadní nárazník. Pak ještě světlo. Ale vše by mělo být tak do týdne opraveno. Blázníš? Cecilku na zimu vyměnit za zadokolku a ještě němce?
...Já nemám cecilku jenom na leštění...je to účelovka 

Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
Jestli myslis tu stribrnou T23 s takovou cernou kerkou, tak jsem do toho videl nastupovat jednoho vietnamce. Ty tam bydlis?Enginedriver píše:Tak kdopak má v Nuslích taky stříbrnou T23? SPZ 4A1 ****, dneska stojí na Nuselský kus od Kloboučnický...a já přímo naproti se stejným autem
Ja tam bydlel se svou t 23 docela dlouho. To jsme se museli nejak minout