Minisrazek Brno

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Lubomir Klinkáček
Řidič

Příspěvek od Lubomir Klinkáček »

Když já bych tentokrát zrovna mohl ale ještě marodím od toho Prostějova :D
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Celerak2.0Gti píše:kotass: a že jsi se za náma nepřišel pobavit ;) bylo nás tam 5 celic a 1 corolla, k tomu pár dalších kámošů s jinýma autama, no a zbytek nám cizí, že ano :D:D

Lubomir Klinkaček: jojo, někteří tam jezdí v létě pravidelně, já už letos nemůžu kvůli jiné práci, ale loni jsem tam byl pravidelně, a nestěžuju si :)
Tam byla i nejaka Corolla jo ? :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lubomir Klinkáček
Řidič

Příspěvek od Lubomir Klinkáček »

Beavre tak ty jsi byl na sraze a ani nevíš kdo tam přibližně byl :D
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Beaver: no jasný, taková brčálová jakási, tak divně parkovala... kdo to tak asi mohl být no :D:D
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Celerak2.0Gti píše:kotass: a že jsi se za náma nepřišel pobavit ;) bylo nás tam 5 celic a 1 corolla, k tomu pár dalších kámošů s jinýma autama, no a zbytek nám cizí, že ano :D:D

Lubomir Klinkaček: jojo, někteří tam jezdí v létě pravidelně, já už letos nemůžu kvůli jiné práci, ale loni jsem tam byl pravidelně, a nestěžuju si :)
:lol: Až (jestli) budu mít vlastní cecilii tak se stavím milerád. 8)
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

Celerak2.0Gti píše:
a ještě nahodím jednu foto ze čtvrtka, hrůza děs :D (omluvte kvalitu, mobil za tmy no..)

Obrázek
nádhera - krásnej úlovek brachó, to se jen tak nevidí, jen se tak zeptám: tažny to mělo? A ani nepoznám co je to za auto, je to tak natuňený, že to ani nejde vydedukovat, trochu to vypadá jak kolotočářská maringotka. Sakra, škoda, že sem tam nebyl, toto vidět :wink:
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

sopo píše:...
tys tam chyběl borče :D
TOYOTA CELICA ST205
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Lubomir Klinkáček píše:Když já bych tentokrát zrovna mohl ale ještě marodím od toho Prostějova :D

To mně mrzí........fakt moc.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Já jezdím taky pravidelně :twisted: jak to vyjde, někdy 1x za měsíc, někdy vůbec, někdy vícekrát za měsíc 8)

Beaver: faaakt tam byla taková divně zelená a jakejsi panáček mě ukazoval jak to má shnilý zadní lemy a byl ti trochu podobnej. Ale ty jsi to nebyl, ne? Ty přece jezdíš Suprou :wink: :P

Sopo: tak tys tam fakt chyběl :!: Příště až se zas takhle domluvíme ve větším počtu tak musíš dovalit :wink:
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Sopo: tažný to čoveče nemělo, asi to jezdí na koncu kolotočářských vláčků a dělá to takový to doprovodný vozidlo jak jezdí za nadměrnýma transportama :D z dálky to svítilo jak nějakej ufo talíř, no mazec prostě.... fakt škoda žes tam nebyl, nějak mě ani nenapadlo ti zkusit napsat, sorry draku :(
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

petiss2.0Gti píše:Beaver: faaakt tam byla taková divně zelená a jakejsi panáček mě ukazoval jak to má shnilý zadní lemy a byl ti trochu podobnej. Ale ty jsi to nebyl, ne? Ty přece jezdíš Suprou :wink: :P
Hajzle :lol: No resit jsem dal do servisu dneska, resp. vcera (uz je koukam po pulnoci) manzetu na homokinetaku, cvicne jsem se optal na lemy a manik prohlasil, ze kdyz se to vyvari, tak to driv nebo pozdejc vyleze, cimz si u mne duveru moc neziskal, jelikoz neverim tomu, ze by to neslo udelat tak aby to vydrzelo. Na Supru porad shanim ten motor...
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

já vo tom věděl, že se vás chystá hafo a měl sem v plánu, že přijedu, ale nakonec sem nestíhal a pak už to nemělo cenu, pač bych přijel moc pozdě a v pátek mě čekalo brzké ranní vstávání a nechtěl sem sa mučit. Tento čtvrtek sem v hokně, takže pasé, ale příští tédeň bych móc rád za váma přijel a hlavně zhlédnout nějakej ten tuňingovej sqost, kterej si majitel vypiplal z předtím uplně obyčejnyho vozu :D
TORUS
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TORUS »

kde a kdy že je ten srázek? že bych taky přijel omrknout další čeliky :) v okrese u nás sem jediný čelikář :'(
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Beaver píše:
petiss2.0Gti píše:Beaver: faaakt tam byla taková divně zelená a jakejsi panáček mě ukazoval jak to má shnilý zadní lemy a byl ti trochu podobnej. Ale ty jsi to nebyl, ne? Ty přece jezdíš Suprou :wink: :P
Hajzle :lol: No resit jsem dal do servisu dneska, resp. vcera (uz je koukam po pulnoci) manzetu na homokinetaku, cvicne jsem se optal na lemy a manik prohlasil, ze kdyz se to vyvari, tak to driv nebo pozdejc vyleze, cimz si u mne duveru moc neziskal, jelikoz neverim tomu, ze by to neslo udelat tak aby to vydrzelo. Na Supru porad shanim ten motor...
Sem to nemyslel špatně, jen malý rejpnutí :wink: šak víme, ne? :twisted:
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

TORUS píše:kde a kdy že je ten srázek? že bych taky přijel omrknout další čeliky :) v okrese u nás sem jediný čelikář :'(
No tak každej čtvrtek bývá v Brně na parkovišti u Ústředního hřbitova
http://www.mapy.cz/#x=138136704@y=13270 ... je%20to%20:)
"tuning" sraz všeho možnýho (a tak to i občas vypadá).
A my se většinou domluvíme tak den dopředu, nebo i ve čtvrtek odpo a jezdíme tak na 19h a stojíme tam na levé straně pěkně pohromadě. Pokecáme, podíváme na různý tjůningový káry :lol: a pak se zase pěkně rozjedem do svých domovů.
Takže ti doporučuju sledovat pečlivě forum a jakmile se zas začne něco spřádat, tak se hnedle přihlas a dojeď za náma :wink:
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“