Si tak posluchám muziku na sluchátkách a najednou tma... záložní zdroj pípá, hudba mi hraje, ale namam tam píchlej monitor
Cooo je.... mobil ne a ne najít sirky... a mobil okej... cooože jako jdu ven, tam soused s pejskem, dobrý den, jááá nic jááá nic

ale už mam záložní zdroj, a konečně se dá vyzkoušet... zajímavý... asi 5 minut 1/2 baráku cut-off energy. Jako nevim jakýmu hovadu se tohle může povíst... vyhodit proud v 1/2 tak velkýho baráku? Ty vole že on tu někdo má pěstírnu

To přeci nemá ani jít

Asi nějakej elektrikář samouk... no doufám že dostal pořádnou pecku
Ale ten záložní zdroj je fakt supr.... byl bych pěkně nasranej, zase sem něco dělal na kompu a všechno by bylo v prdeli. Supr. Ještě tam prcnu kromě zesilovače ten monitor, protože sem měl pak rozlišení miniaturní, respektive maximální

monitor se probudil do rozlišení z 80-90 let dobře... ale fachá to výborně

FSP UPS NANO super

A nebo nějaká vražda.... třeba ve vaně... elektrickým shockem... včera tu byli Měšťáci... a něco někde řešili...

Tak už je to asi dořešený

Grilovaný maso v nálevu

Ve vlastní šťávě...
Aleee náhodou by mě takt zajímalo jak se to někomu může podařit... rád bych to věděl, třeba někdy nebudu mít sluchátka a někdo mi vyhodí pojistky, tak by je vyhrazil všem, aby věděli jak je to nepříjemný že

Ale tak to si je v 90% vyrazíš stejně jen sám... jak tohle někdo dokázal?

To nechápu....

A nezjistíš asi kdo to byl

Když pro něj nepřijede pohřebák
Včera mě pobavil nehorázně tenhle film na CT ART: a asi to pojede teď znova živě

23:40 2x za sebou... no nemá to chybu
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ ... 9938365979
Tak tam se hulí.... tam se kurva hulí asi nejvíc co sem kdy v nějakým filmu viděl... ten dým

všichni hulej

v každým záběru

By mě zajímalo kolik se toho vykouřilo během natáčení

Jak to že se nedusili herci???? To je fakt hoooodně hustý

Šéfe já už nemůžu... hul a nekecej

Vidíš že by to tu někdo vzadal ne... Tak koukej hulit

Ale já už nemůžu šéfe, no můžeš, a budeš hulit

taak jo

jako hustej snímek.... Takhle vyhulenej film neviděl ani Marlboro man

3* z pěti? hovnooooo 5*/5 je to drsná podívaná

Ale jo nemá to chybu, kdysi to byl asi jakoby vážnej snímek... ale teď je to mega komický

Absurdní... ale jak si ty cíčka vychutnávali... oleeee.... no je to bomba

Až se divim že se něco podobnýho nenatočilo jako teď

Někde... základ je že všichni budou hulit

story je vedlejší...

Jenže jak docílit aby ty herci hulili tak brutálně vážně jako kdysi... tak mega drsně...

No je to drsnej snímek, ale nejdříve sem neviděl začátek, ten sem viděl teď. a ono se to teprve rozhulí

začátek je nenápadnej

nejlepší jsou schůze

taaak jsme se tu pěkně sešli a teď si zablafáme... pěkně společně

soudruzi... a budeme diskutovat a blafat do tý doby, než se udusíme

Naštěstí tady soudružka větrá... nojo nooooojooo

Je to inspirativní snímek... to každopádně... jako kdyby režisér vzal místo těch cigaret Skank/ pořádný skéro... a dal to do týhle doby a podobnýho prostředí.... no no no možná by se to dalo aspoň se tomu originálu přiblížit... ale v reálu jinýho hulení

a jiný doby.... ale jo i ty postavy hrajou dobře... psycho... to by muselo bejt stejný.... Já nejsem režisér, ani scénárista, ale v tomhle filmu vidim inspiraci... něco podobnýho se dá udělat... podobně psycho a ještě víc...

proč to nenatáčet černobíle... to je taky podle mě sexy... HD černobíle...

v určitých pár vteřinách bych tam dal barvu... ale nechal bych to černo-bílý... protože má to svoje kouzlo... na psycho

90let až 2000---- Divák se uklidní a vnímá jen bílou/ žlutou a tmu... a to je fain.
Možná by bylo na čase tedy když nikdo nic nerejžuje.... prostě tyhle filmy starý divný

mega divný převést do 1/2 součastnosti... z 3/4 černobílý... ale z 1/4 barevný... a případně lehce pozměněný... a nebo pořádně pozměněný... No asi jo, když nejsme schopný udělat něco sami.... je to těžký něco vymejšlet sám... jde spíš o to vzít ultra starý filmy který "maj něco" a to si pučit... a tak to myslim... Protože oba ty filmy jak původní tak novej můžou jít klidně za sebou, a ten novej by se neměl stydět....
Tady je jen problém že nesmíš ukrást krtečka

ani si ho pučit... to je problém...

takže a co takový psycho filmy---- líbí se mi tam ta depresivní nálada... totální deprese... to je skvělý. Lidi to chtěj... ale ne u sebe nebo u známých... jen v televizi

Lidstvo je perverzní