ty jsi zase milouckej jako dycky...ombre píše:2 Artie: Ty jsi dnes prudká... jako Šaratice.

No on na tom Komanche neni dneska o nic lip nez Ty, ombre... az na to, ze jeho kousat nebudu... =P
ty jsi zase milouckej jako dycky...ombre píše:2 Artie: Ty jsi dnes prudká... jako Šaratice.
slivovicu, z brambor? tos' kde pocul?ombre píše:2 slam: budeš jezdit na ethanol, nebo dělat slivovici?
samozřejmě, že B je správně..ombre píše:2 Artie: Ty jsi dnes prudká... jako Šaratice.
2 slam: budeš jezdit na ethanol, nebo dělat slivovici?
ombre píše:Děkuji za komplimentArtie píše: ty jsi zase milouckej jako dycky...ale s tim kousnutim to myslim vazne...doufam, ze se spon obcas umejvas =)))
. Miloučkej já jako jsem.
Pokud na tebe má eagle očkovací průkaz, tak si aspoň obleču něco s čistou nohavicí.
jezishi... doufam, ze to "eso" se netahne od "podbrisku" az ke spodku nohavice... by bylo pekne vytahany esoJulinka píše:ombre má vždy nějaké eso... v nohaviciArtie píše:
uz se tesim... ale abys pak nebyl prekvapenej, ze tu nohavici mash treba na ruce
zeny - resp. ja, Julinku do toho netaham, at se tam necha zatahnout samaombre píše:No, podle popisu je vidět, že jsi nikdy neviděla esoArtie píše: jezishi... doufam, ze to "eso" se netahne od "podbrisku" az ke spodku nohavice... by bylo pekne vytahany eso![]()
![]()
.
2 petan: já myslím, že chlapi jsou OK, ale spíše ženy se nechávají nějak unášet.