v tom Tě zklamu, to Ti nepomůže, protože při nevyzvednutí zásilky existuje "institut náhradního doručení" a zásilka, ačkoliv jsi jí fyzicky nikdy nepřevzal, se považuje za DORUČENOU s nabytou právní mocí. Takže pozor, pak by se ti mohlo stát, že jezdíš ve sladké nevědomosti s platným zákazem řízení, nebo blokací ŘP (což je skoro stejný, potože v obou případech se dopouštíš trestného činuAlexxx píše:.... a nepřebírat zásilky.
58 je humus rychlost, všude (u nás ve velkoměstě:-D) je normální měřit od 60km/h už i kůli rýpalům co se jim nezdá tolerance, počasí atd... takže pokuta je za 61km/h a výšeja_ma píše:Takze ja jsem o 2 lehci.. 58km/h haj... jeste k tomu mestaci!!!
Alexxx píše:Marťasi po roce se umažou, ale jenom čtyři a nesmíš být v té době potrestán za žádný další přestupek. To víš, když Ti to tam sazejí, tak to jde jak na běžícím pásu, ale když Ti to mají umazat, tak se z toho můžou po....
Ja se priznam, ze po Brne se zpravidla pohybuju cca o 5 km nad limitem. Nicmene obcas mam furt dojem jako bych byl brzda provozu, ostatni castokrat litaji rychlosti znacne vyssiLaBuS píše:58 je humus rychlost, všude (u nás ve velkoměstě:-D) je normální měřit od 60km/h už i kůli rýpalům co se jim nezdá tolerance, počasí atd... takže pokuta je za 61km/h a výšeja_ma píše:Takze ja jsem o 2 lehci.. 58km/h haj... jeste k tomu mestaci!!!
týká se to jakéhokoliv přestupku, nejen toho s "bodovým zápisem" (což je dneska skoro každý)Marťas píše:Alexxx píše:Marťasi po roce se umažou, ale jenom čtyři a nesmíš být v té době potrestán za žádný další přestupek. To víš, když Ti to tam sazejí, tak to jde jak na běžícím pásu, ale když Ti to mají umazat, tak se z toho můžou po....
Za dalsi rok zadny presutpek.. takze to se tyka i toho, kdyz mi daji treba 500kc za neco bez pridani bodu... spachal jsem maly prestupek, takze odepisovani bodu se dela az rok od tohodle prestupku?
Já to nedělám z principu - pokud mi někdo vyjede z boční ulice, vyběhne z chodníku nebo cokoliv jinýho a já pojedu jako hovado, tak to rozbiju. Jsou prostě místa a situace, kdy pravidla dodržuju opravdu striktně, případně si je udělám ještě přísnějšíLaBuS píše:4 Beaver
musíš lítat jako oni nízko nad zemí
.... a pak překročíš o 3km/h a je to "za dva"Beaver píše:Já to nedělám z principu - pokud mi někdo vyjede z boční ulice, vyběhne z chodníku nebo cokoliv jinýho a já pojedu jako hovado, tak to rozbiju. Jsou prostě místa a situace, kdy pravidla dodržuju opravdu striktně, případně si je udělám ještě přísnějšíLaBuS píše:4 Beaver
musíš lítat jako oni nízko nad zemí