Mam auto bez airbagu ale volant s , to znamena ze nemam troubeni a musel jsem vymyslet jak prevest ovladani pro troubeni do volantu. Nakonec jsem to vymyslel jak je na obrazcich. Pouzil jsem kousek sololitu, kuprextitu a nejaky lepidlo v tube co udrzi 22kg na cm2 nebo tak nejak. Instalace brnkacka a krome toho ze mam obavu aby se kuprextit i presto ze jde o ten s nejsilnejsi medenou vrstvou neprosoupal to troubi luxusne. Mam z toho samoze radost ono delat tutu z okna neni nic prijemnyho a byl jsem takovej nesvuj. At uz to vydrzi nebo ne rozhodne tuhle sezonu budu troubit ostosest. je to mozna bastl, ale jina moznost nebyla.
Takhle to vypada v aute bez bagu

Volant a dva krouzky ktery jsem pouzil

Auto jsem cely jeste prohlidnul a zkontroloval, zkusebne nakopnul a nechal zahrat a pak trosku pojezdil po garazi metr sem a tam. Cekam az se na me dostane u Standy rada a pujdou nahodit ony silentbloky a udelat repase ramen prednich i zadnich. Otryskat, pozinkovat,natrit. Mezi tim se udela spodek auta a uz se narovinu tesim az prohlasim ze na podvozku je krome vyfuku uz vse hotovo a uz tam nebudu muset.
Silace predek

Silace zadek

A jeste dve fotecky jak jsem zborusil desky 80 smirkem a doplnil ty bocni antihlukovy plechy.

Neverili by jste kolik stoji jedna ta pruzinka co pomaha roztahovat desky od kotouce. Musim nekde zkusit ten drat sehnat a naohybat si to ruco.