Pomóóóc !!! Yarísek se mi porouchal při 76600km !!!
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky muco za radu !!!muco píše:Všimni si,že pod celým príspevkom do čoho píšeš je rámček s názvom:
" Download ImageShack Toolbar."
Klikneš na "Prehladávať".Nahodí sa ti adresar v tvojom PC,vyhladáš si fotku v PC,klikneš na ňu,potom potvrdíš s kliknutím na "otvoriť" .ďalej klikneš pod tým rámčekom na rámček s názvom "host it!" a nahrá sa to samo na server.
Potom počkáš chvilu a akonahle sa to nahrá,vyhodí sa ti stránka s rôznymi tzv.http odkazmi. Ten odkaz,kde je "forum Code" skopíruješ a vložíš si to do príspevku. a máš to...Krásne sa ti zobrazí potom fotka na fore v tvojom príspevku.
Ak by to nahodou niekedy nefungovalo,tak niečo podobného a na ten istý systém je tu:
http://www.directupload.net/
Dáš prehladávať-upload starten-skopirovať odkaz v druhom okne z vrchu a vložiť do tvojho príspevku...Hotovo

Naposledy upravil(a) Bobešek dne pát 29.10.2010, 16:16, celkem upraveno 1 x.
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Takto vypadal nový motor z Ayga když jsem si ho vezl z Prahy Kutnohorské. A tak vypadá motor když je rozložený.

Uploaded with ImageShack.us

Naposledy upravil(a) Bobešek dne pát 29.10.2010, 16:36, celkem upraveno 1 x.
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tady je Yarda na odtahovce. Nemusím ani zdůrazňovat jak jsem se celou cestu do Jihlavy styděl. Toyota na odtahovce, to jsem ještě nikdy neviděl nebo jsem si toho asi nevšimnul. A dost lidí na nás pěkně čumělo

Uploaded with ImageShack.us Doufám, že už jsem si svoji smůlu dostatečně vybral a že už mě tohle nepotká.

Uploaded with ImageShack.us Doufám, že už jsem si svoji smůlu dostatečně vybral a že už mě tohle nepotká.

- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem kontaktoval toho prodejce s dotazem proč má ten yaris vyměněný motor. Jsem zvědavý co mi napíše. Tak to vypadá na vadnou sérii ojnic. Je to stejný rok jako mám já. Navíc jsem ještě slyšel o jednom Aygu se stejným problémem s motorem.Wario píše:http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C15197118
tady jeden s vyměněným rok 2007 třívalec , Tříválec je mnohem náročnější na vyvážení kliky než čtyřválec.

Naposledy upravil(a) Bobešek dne pát 29.10.2010, 17:00, celkem upraveno 1 x.
No tak to je
Inak - píšeš,že ti uploady raz idú ,raz nie...
Zaleží na tom,kolko MB má fotka.Ak je velká,tak môžu byť problémy.Urob jednu jednoduchú vec-Kludne ju zmenši a kvalita sa nezhorší.
Ak by si nevedel-tu máš "návod(?):
Klikni na obrázok alebo fotku pravym na myš,daj "Upravy",(otvorí sa ti to v skicary )potom hore vyber-"obrázok",klikni na "roztiahnuť alebo skosiť",prepíš tie 2 čísla "100"% na "50"% (vodorovne,zvislo),klikni na "OK" a zatvor.Spýta sa ťa,či chceš uložiť zmeny,tak daj ano a z niekolko MB-tovej fotky máš ca 500kB
Takúto velkosť určite nahrá každý server

Zaleží na tom,kolko MB má fotka.Ak je velká,tak môžu byť problémy.Urob jednu jednoduchú vec-Kludne ju zmenši a kvalita sa nezhorší.
Klikni na obrázok alebo fotku pravym na myš,daj "Upravy",(otvorí sa ti to v skicary )potom hore vyber-"obrázok",klikni na "roztiahnuť alebo skosiť",prepíš tie 2 čísla "100"% na "50"% (vodorovne,zvislo),klikni na "OK" a zatvor.Spýta sa ťa,či chceš uložiť zmeny,tak daj ano a z niekolko MB-tovej fotky máš ca 500kB

Naposledy upravil(a) muco dne pát 29.10.2010, 17:03, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jo už jsem na to přišel. Problém byl že se mi nezkopíroval celý odkaz. Musí se kliknout trochu napravo od něj pak to skopíruje celé.muco píše:No tak to je![]()
![]()
![]()
![]()
Klikni na obrázok alebo fotku pravym na myš,daj "Upravy",(otvorí sa ti to v skicary )potom hore vyber-"obrázok",vyber "roztiahnuť alebo skosiť",prepíš tie 2 čísla "100"% na "50"% (vodorovne,zvislo),klikni na "OK" a zatvor.Spýta sa ťa,či chceš uložiť zmeny,tak daj ano a z niekolko MB-tovej fotky máš ca 500kB![]()

A to si ešte zaplatil odtahovku??? Tá moc lacná nie je pokial viem...
A inak motor je v Yarise ten istý,ako ma Aygo.
A ešte - Ak by boli vadné serie ojnic-to by bola asi iná "prdel"..

A inak motor je v Yarise ten istý,ako ma Aygo.
A ešte - Ak by boli vadné serie ojnic-to by bola asi iná "prdel"..

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dokážete si představit velikost síly, která ohnula tu ojnici? Šílený...
Jinak s tou odtahovkou. Když mi nakládali na podvál Nezmara, tak jsem měl taky takovej divnej pocit... Normálně na mě padla depka, že to auto není schopné odjet po svých. Ale u mě to nebyla porucha, ale nehoda. No ale mělo to jedno pozitivum
Měl jsem půjčené 14 dní náhradní auto a tím nebylo nic jiného než Toyota Yaris první generace. No a díky tomu jsem se dostal k Toyotě a za 3 měsíce na to jsem si pořídil Verso

Jinak s tou odtahovkou. Když mi nakládali na podvál Nezmara, tak jsem měl taky takovej divnej pocit... Normálně na mě padla depka, že to auto není schopné odjet po svých. Ale u mě to nebyla porucha, ale nehoda. No ale mělo to jedno pozitivum

Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001