Vis ono kdyz si chtel zaparkovat blizko skoly, tak si musel jet pomalu, aby si dotycne volne misto neprehlidl.
Na modrozelene stavarenske 4woko si take pamatujes?
By sme mohli dat nekdy v CB treba mini sraz... A ty si z vesnice B******Y...ze ano...?
Joj na toho si pamatuju, nějakej mladej kluk, tušim ze 3ťáku, když my sme vycházely...Srazí dát určitě můžeme, stačí říct kdy pojedeš do Budějk... Toho klučinu bohužel neznám aby se třeba přidal..
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
Tak jo... V CB sem kazdej den, ale je ted samej zapoctak a zkousky na krku.. videl bych to treba na konec unora alespon zacne svitit slunicko, fotky budou hezky
Heleď klidně, já sem v ČB taky denně, tak třeba se někde uvidíme..když už mě neuvidíš, tak uslyšíš určitě . Ten únor by byl dobrej, ale i tak budou na autě ty hnusný plecháče
Celica 6.gen, 1.8 120k....Soul of Japan...Kde většina aut končí, Celica začíná...
Jo to by byl dobrej napad ja bych to nechal taky na ten unor..Martas je muj bratr ja mam modrozelenou toyotu celicu T20 4 oko a kazdy den jezdim do cb do skoly a parkuju u stavarny Resslova 2.mejtese zatim cus uz se tesim na sraz
Zdar, dneska jsem u mojí školy v Č.B. (průmyslovka Skuherského) viděl Celicu 7g stříbrnou. Vzadu červenej nápis Toyota a znáček T-sport a pěkný litáky . Parkovala přímo naproti asi tak v poledne. Někdo odtud z fóra?
Tak dneska kdyz sem jel ze skoly tak sem potkal kolem 4 hodiny krasnou stribrnou toyotu celicu 6 generace nestihnul sme ridice pozdravit moc se tomu dotycnymu se omlouvam