ůžasná,..to fakt gratuluju

No tak to je chuděra ona, lepší foto boužel není, v létě pujde vyvařit, reznou prahy a lemyBRunner píše:Díky za pochvalu. Nahoď taky někam foto té svojí. Už nás tu moc nejezdí :-/SeeJ. píše:BRunner
ůžasná,..to fakt gratuluju
Červená sestřičkaSeeJ. píše: No tak to je chuděra ona, lepší foto boužel není, v létě pujde vyvařit, reznou prahy a lemy![]()
Na tomhle se mi nejvíce líbí ta svítící kontrolka ECONOMY
A jo jsem myslel že svítí zeleně, ale asi jsem barvoslepý,...plamen píše:arnie:kontrolku economi nejak neresimuz sem si na ni nejak zvykl
Už jsem koukal, nevypadá to zle, je to minimálně, ale i tak se to bude muset udělatBRunner píše:Červená sestřičkaSeeJ. píše: No tak to je chuděra ona, lepší foto boužel není, v létě pujde vyvařit, reznou prahy a lemy![]()
Taky moc pěkná. No s tou korozí je to opruz. Když už v tom budeš tak mrkni pod zadní boční plasty v kufru, na sváry podběhů a uložení tlumičů. Tam jsem letos koukal je chycená i ta moje (stejně jako všechny ostatní a Supry atd.). Taky půjde na jaře pod kudlu eee céóčko...
Kolik točí ta cbr,kolik má PS?Sem měl Aprilii af1 125 ta měla 25koní,vysokootáčkovej motor 11000ot.Nikdy sem max nezkoušel,ale 150 na rovině jela v poho,Předchozí majitel s ní prej jel 170.Rampa89 píše: Jinak ze strojů co sem trápil snad leda ještě honda cbr 125 rovina 130 a kopec 150 a to mi věřte, že v jedné stopě jsou zážitky na silnici, kór v zatáčkách, nesrovnatelný s autem a člověk nemusí jet vůbec rychle, což ale bohužel taky nemusí, aby se zabil.
Byl to 4-takt, točilo to 12,5 tisíce na omezovaču, 13 koní, 9,7 kW, víc se z toho dostat ani nedalo, leda 4 ventilová hlava nebo přeplňování. Hlavní výhoda ale byla, že sem se nikdy nedostal nad 4 litry se spotřebou, mohl sem s tím jezdit jak prase a brala si tak 3-3,5 l/100km. Už ji ale nemám, jak sem naboural auto, tak sem ji musel prodat, abych mohl koupit další, takže už rok je ze mě čistě plechovkářThomas CZ píše:Kolik točí ta cbr,kolik má PS?Sem měl Aprilii af1 125 ta měla 25koní,vysokootáčkovej motor 11000ot.Nikdy sem max nezkoušel,ale 150 na rovině jela v poho,Předchozí majitel s ní prej jel 170.Rampa89 píše: Jinak ze strojů co sem trápil snad leda ještě honda cbr 125 rovina 130 a kopec 150 a to mi věřte, že v jedné stopě jsou zážitky na silnici, kór v zatáčkách, nesrovnatelný s autem a člověk nemusí jet vůbec rychle, což ale bohužel taky nemusí, aby se zabil.