Automatické vynulování
Automatické vynulování
Zdravím všechny , chtěl bych se zeptat jestli Vám funguje stejně palubní počítač a jeho automatické vynulování průměrné spotřeby. Stalo se mi, že po natankování paliva se mi vynulovala průměrná spotřeba. Měl jsem na minulou nádrž spotřebu 5,1l a po natankování a ujetí několika km byla asi 6,5l a už zase pomalu klesá s počtem ujetých km. Nevím proč průměrná spotřeba, pokud si jí sám nevynuluji, se nuluje sama po natankování benzínu?
jestli to NG má takhle, tak by snad v toyotě mohli zauvažovat a vrátit to tak jak to bylo u starších yarisů..... neměřim přece spotřebu na celé nádrži .. ta se spočítá snadno... ale potřebuju spíš měřit konkrétní cestu z A do B a když cestou natankuju (kdy jindy) tak mám po měření..????
nebo kdyby si to moh každý aspon přenastavit v menu..??

nebo kdyby si to moh každý aspon přenastavit v menu..??
To je jeden zo špecialít toyoty yaris NG...(teda aspoň v inom aute neviem,že by to robilo samo) Tu sa to spomína:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=45
Inak, josuk máš aj docela logickú pravdu - ..hold-musíš si to napísať od-:do- a po dodatočnom natankovaní opäť od-:do- a zrátať si to.

No bodaj by sme mali len takéto problémy

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=45
Inak, josuk máš aj docela logickú pravdu - ..hold-musíš si to napísať od-:do- a po dodatočnom natankovaní opäť od-:do- a zrátať si to.

No bodaj by sme mali len takéto problémy

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Měření spotřeby
Dobrý den, mám sarší Toyotu Yaris a asi jsem uplne blby ci co ale nemuzu nikde najít průměrnou spotřebu... když jsem si hrál s palubním počítačem tak jsem tam nekde videl l/km atd...ale at jsem nastavil co sem nastavil spotrebu jsem nenasel....tak mi prosim poradit jak to pouzivat. Diky
to jsi v nastavení, tam se nasatvuje jestli to měří l/100km, nebo km/l, nebo nějaký míle na něco.. to nevim přesně
ale normálně v klidovým stavu ti to má ukazovat asi 4věci - dojezd, okamžitou, průměrnou spotřebu a průměrnou rychlost.... jestli se ti to při jízdě nemění tak je závada třeba na drátech od řídící jednotky...?
ale normálně v klidovým stavu ti to má ukazovat asi 4věci - dojezd, okamžitou, průměrnou spotřebu a průměrnou rychlost.... jestli se ti to při jízdě nemění tak je závada třeba na drátech od řídící jednotky...?